Įkraunama...
Įkraunama...

Filmų kodekai (jei nerodo filmų)

aciu uz patarimus,jau viskas susitvarke,perinstaliavom windowsus thumbup.gif gal tai ir ne pats geriausias budas problemoms tvarkyt,bet mums padejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gorgona @ 2006 06 24, 21:32)
sveiki smile.gif ir mums bėda nutiko. Kažkokiu būdu viskas monitoriuje įgavo žalsvą spalvą  unsure.gif  Kaip susigrąžinti normalų vaizdą?  verysad.gif

žiopla varna aš blush2.gif Pasirodo, prie monitoriaus kabelis prisuktas nebuvo.... Vaizdas vis tamsėjo.... kol pajudinus tas kabelis visai išsitraukė doh.gif Vos prisuklau - viskas čiki- briki thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš prašau pagalbos, nes nieko tokiuose dalykuose nesuprantu. Taigi šiaip dauguma filmų pas mane eina, bet va kai kurie kažkodėl nepasileidžia. Tiesiog atsidaro winamp ekranas ir viskas jokio vaizdo, filmas neina. Kodėl taip gali būti, ar kažko trūksta ką aš turėčiau parsisiūsti g.gif ? Parsiunčiau iš aukščiau nurodytų kodeksų patį pirmąjį, bet visvien neina g.gif
Atsakyti
Ne "kodeksai", o "kodekai" smile.gif

Pamegink paleisti per Windows media playeri. Jis pats turetu atsisiusti codec'us. kuriu jam truks.
Atsakyti
mano DVD nerodo per PC įrašytų filmų , kaip reiktų pakeisti formatą iš avi į mpeg
Atsakyti
QUOTE(VILMA123 @ 2006 07 14, 13:05)
mano DVD nerodo per PC įrašytų filmų , kaip reiktų pakeisti formatą iš avi į mpeg

Daryti VCD arba SVCD. Galima su Nero. Tik filmas i viena diska tikrai netilps. Pries tai ji reikia suskaldyti i kelias dalys. Arba konvertuoti i DVD. Taip pat galima su Nero.
Atsakyti
kai pasikrapštė "meistras", tai pradėjo striginėt klipai, kartais gerai kartais su media playeriu eina o su nero ne, nieko nesuprantu, žodžiu š gaunasi. Kas čia gali būt g.gif
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2006 07 28, 23:52)
kai pasikrapštė "meistras", tai pradėjo striginėt klipai, kartais gerai kartais su media playeriu eina o su nero ne, nieko nesuprantu, žodžiu š gaunasi. Kas čia gali būt  g.gif

g.gif
net nezinau kuo ir padet blush2.gif o per winampa gerai rodo g.gif
o kaip tu su nero ziuri klipus g.gif juk ji irasinejimo programa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 07 29, 11:55)
g.gif
net nezinau kuo ir padet  blush2.gif o per winampa gerai rodo  g.gif
o kaip tu su nero ziuri klipus  g.gif juk ji irasinejimo programa  ax.gif

per nero showtime naminius klipukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2006 07 29, 12:25)
per nero showtime naminius klipukus  smile.gif