Parsisiunčiau filmą ,o pažiūrėti negaliu,turimos programos neatidaro, rašo VOB File,esu silpna kompiuteriste
,padėkit ,kas išmanot
QUOTE(pince @ 2007 06 26, 21:29)
Parsisiunčiau filmą ,o pažiūrėti negaliu,turimos programos neatidaro, rašo VOB File,esu silpna kompiuteriste
,padėkit ,kas išmanot 
VOB failas tai yra nukopijuotas tiesiai iš DVD filmo disko. Aš tokius failus tryniau iki šiol ir negaišdavau laiko bandydamas juos paleisti. Siūlyčiau ir jums tai padaryti, tačiau jei norite galiu paieškoti, kaip peržiūrėti.
greičiausiai reikės kepti video DVD su kokiu nero ar kita DVD įrašymo programa.
QUOTE(pince @ 2007 06 26, 21:29)
,padėkit ,kas išmanot 
Su Nero Show time ir BSplayer pasileis.
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 06 26, 22:49)
VOB failas tai yra nukopijuotas tiesiai iš DVD filmo disko. Aš tokius failus tryniau iki šiol ir negaišdavau laiko bandydamas juos paleisti. Siūlyčiau ir jums tai padaryti, tačiau jei norite galiu paieškoti, kaip peržiūrėti.
Pažiūrėjau, VLC player taip pat rodo. (http://www.videolan.org)
Dar kartą įsitikinau, kad tai daiktas rodantis viską.
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 06 27, 09:38)
Pažiūrėjau, VLC player taip pat rodo. (http://www.videolan.org)
O ar tas VLC player pavojingas,galiu jį siųstis,ar geriau susilaikyti
Turiu aš ir NERO ir DIVX tik nemoku jais naudotis,ar su jais galima atidaryti tą vob failą
QUOTE(pince @ 2007 06 27, 14:08)
O ar tas VLC player pavojingas,galiu jį siųstis,ar geriau susilaikyti
Turiu aš ir NERO ir DIVX tik nemoku jais naudotis,ar su jais galima atidaryti tą vob failą
Tas VLC visiškai nepavojingas.
Dėl Nero, tai turi būti ne tik Nero Burning ROM bet ir Nero Show Time. Tai su tuo Show Time galima pagroti, kaip sakė Izida. Aš pats Nero show time nenaudoju, ir viską žiūriu su VLC (Pripratau.).
Dėl DivX taip pat nežinau, nes jo nenaudoju.
sutinku ir pritariu-VLC daugiafunkcinis plejeriukas-super...
QUOTE(Palemonas @ 2007 06 27, 20:04)
Labai juokinga
Atsisiunčiau aš tą VLC,dabar matau tą savo filmą
QUOTE(pince @ 2007 06 27, 20:58)
Labai juokinga
,sakiau.kad nieko nesuprantu kompiuteriuose,su tom programom visokių brudų esu prisisiuntus
,užtat pasiklausiu žmonių,kurie išmano
ir nėra čia ko tyčiotis
,bet dabar visa mano muzika groja per VLC,o man labiau patinka windows media player ,kaip padaryti,kad būtų kaip
seniau
Įdiegdama VLC pagal numatytąsias nuostatas padarėte jog visi audio failai asocijuoti su VLC.
Paprasčiausiai bus jeigu dabar išdiegsite VLC ir diegsite jį per naują, tik šį kart nuimdama varnelę nuo Files Types -> Audio files.
tada vėl viska grįš į savo vietas.
Labai juokinga
,sakiau.kad nieko nesuprantu kompiuteriuose,su tom programom visokių brudų esu prisisiuntus
ir nėra čia ko tyčiotis
,bet dabar visa mano muzika groja per VLC,o man labiau patinka windows media player ,kaip padaryti,kad būtų kaip
seniau
dešiniu klavišu ant muzikinio failo>atidaryti su>pasirenki WMP ir uždedi varnelę (šito tipo failus visuomet atidarinėt nurodyta programa)---kažkas tokio
Labai juokinga
ir nėra čia ko tyčiotis
seniau
Tai o kas jau čia tyčiojasi ? Tiesiog keista, kad tokiais dalykais abejojama. Kažkaip paranojiška jau visai.