Įkraunama...
Įkraunama...

Filmų kodekai (jei nerodo filmų)

QUOTE(Beganti @ 2007 09 21, 10:50)
Aš DVD žiūriu su InterVideo WinDVD 7 programa. Bet ir tai, kad būtų normalus garsas, o ne traškėjimas, atidarius programą reikia nueiti į Audio preferences ir ant nulio pastatyti, ar tai R ar tai L kolonėlę. Seniai žiūrėjau, nepamenu  4u.gif

Traškėjimasvienoje iš kolonėliu neturėtu priklausyti nuo grotuvo. O su kitais failais normalus stereo garsas?
O dvd filmams naudoju DVD X Player 4.0 Professional grotuvą. Nors kompe praktiškai jų nežiuriu, tam yra normalus dvd leistuvas.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 09 21, 10:55)
Traškėjimasvienoje iš kolonėliu neturėtu priklausyti nuo grotuvo. O su kitais failais normalus stereo garsas?
O dvd filmams naudoju DVD X Player 4.0 Professional  grotuvą. Nors kompe praktiškai jų nežiuriu, tam yra normalus dvd leistuvas.

Tas traškėjimas (ir toks, kad filmo garso visiškai nesigirdi) buvo ir man, ir mano draugei, ir jos draugei. O kompai tai skirtingi. Kokios priežastys, nežinau, bet ne dėl kolonėlių. Gal tiesiog prie to grotuvo kažkokių specialių kodekų reikia.
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 09 21, 11:19)
Tas traškėjimas (ir toks, kad filmo garso visiškai nesigirdi) buvo ir man, ir mano draugei, ir jos draugei. O kompai tai skirtingi. Kokios priežastys, nežinau, bet ne dėl kolonėlių. Gal tiesiog prie to grotuvo kažkokių specialių kodekų reikia.

O mėginote pakeisti grotuvą? Pasirinkimas tikrai nemažas.
Atsakyti
Parsisiunciau per torentus filma ir ziureiu per paprasta windows media, bet filmas su titrais ir vietoj rusisko teksto rodo tik heroglifus, niekur nerandu pakeisti verysad.gif .Tada parsisiunciau ta divx player ax.gif titrus rodo thumbup.gif , bet nera vaizdo verysad.gif .
Padekit 4u.gif
Atsakyti
sveiki smile.gif reikia man Jūsų protingo patarimo blush2.gif
kai kurių parsisiųstų filmų negaliu pažiūrėti, nes vaizdas yra, o garso ne.... verysad.gif
gal protingų minčių turit, ko trūksta?
Atsakyti
QUOTE(angeliute @ 2007 11 29, 22:58)
sveiki smile.gif reikia man Jūsų protingo patarimo  blush2.gif
kai kurių parsisiųstų filmų negaliu pažiūrėti, nes vaizdas yra, o garso ne....  verysad.gif
gal protingų minčių turit, ko trūksta?

Per kokį plejerį žiūrim lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 11 30, 00:05)
Per kokį plejerį žiūrim lens.gif

Windows Media, Winamp ir WinDVD (šito pavadinimo tiksliai neatsimenu dabar, tai sorry jei nusišnekėjau blush2.gif ) - per visus tris vienodas rezultatas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliute @ 2007 11 30, 10:44)
Windows Media, Winamp ir WinDVD (šito pavadinimo tiksliai neatsimenu dabar, tai sorry jei nusišnekėjau  blush2.gif ) - per visus tris vienodas rezultatas  doh.gif

http://filehippo.com/download_vlc/

pabandom šitą parsisiųsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 12 01, 02:13)

AČIŪ AČIŪ AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMutteR @ 2007 03 10, 18:57)
VLC thumbup.gif , faktishkai viska skaito, nors radau, ko neskaito doh.gif
o shiaip tai man viena pazhistama patare vinamp'u naudotis 4u.gif

kas galėtu patart ir pagelbėt.Parsisiunčiau filmą ir kompe su VLC rodo, o įrašius į kompaktą per buitinį DVD nerodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2007 12 18, 17:05)
kas galėtu patart ir pagelbėt.Parsisiunčiau filmą ir kompe su VLC rodo, o įrašius į kompaktą per buitinį DVD nerodo? g.gif

O ar tas DVD grotuvas palaiko atitinkamus formatus? Gal jam reiktų perkoduoti į tikrąjį Video DVD standartą?
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2007 12 18, 16:05)

Man daug filmų DVD nenuskaito schmoll.gif todėl kompe atsinaujinai kodekus i vsio. o DVD jau turi atkoduot arba per kompą žiūrėt ax.gif
Atsakyti