Įkraunama...
Įkraunama...

Filmų kodekai (jei nerodo filmų)

QUOTE(kristis @ 2008 04 25, 13:21)
kazkas streikuoja pas tave, arba kodekus reikia  Uninstall ir vel install,
arba kakokie paildomai procesai dar vyksta kompe, ir jis nesugeba apdoroti informacijos kiekio didelio.  O gal tu paleidai filmo formata kitoki, tarkim HD (auktos raiskos).  Daug priezasciu gali buti, bet pirmiausia reikia su kodekais pazaisti ir paziureti per WINDOWS TASK MANAGER (ALT CTRL DEL)  kas taip stabdo procesus.

Aciu 4u.gif
Kad jokie papildomi procesai nevyksta schmoll.gif O Ziuriu filma, kaip ir visada, nors pries tai viskas gerai buvo. O pasakyk, kaip tuos kodekus reikia uninstall g.gif na, kur ju ieskot, nes bijau, kad ka ne taip istrinsiu cool.gif
Atsakyti
Jei kažkas turite problemų su filmų peržiūra pabandykite parsisiūsti VLC Player. Jis yra nemokamas ir tikrai gerai ir paprastai veikiantis, plius dar turi keleta šiokių tokių reikalingų funkcijų, kaip pvz dar neparsiūsto filmo peržiūra.. užtenka tik kelių MB ir jūs jau galite žinoti apie ką aina kalbą wink.gif
http://www.videolan.org/vlc/
Atsakyti
As visiems patarciau parsisiusti VLC ji nemokama, gali parsisiusti labai paprastai... tiesiog googlei parasai "vlc player" ir parsiputi. Beja jam jokiu kodeku nereikia blush2.gif Visus filmus gali ziureti ir jokio galvos skausmo 4u.gif Kas norit pameginkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orochimaru @ 2008 08 29, 09:38)
As visiems patarciau parsisiusti VLC ji nemokama,  gali parsisiusti labai paprastai... tiesiog googlei parasai "vlc player" ir parsiputi. Beja jam jokiu kodeku nereikia blush2.gif  Visus filmus gali ziureti ir jokio galvos skausmo 4u.gif  Kas norit pameginkit 4u.gif

kodeku nereikia todel kad ten visa programa ir sudaro vien kodekai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(orochimaru @ 2008 08 29, 10:38)
As visiems patarciau parsisiusti VLC ji nemokama,  gali parsisiusti labai paprastai... tiesiog googlei parasai "vlc player" ir parsiputi. Beja jam jokiu kodeku nereikia blush2.gif  Visus filmus gali ziureti ir jokio galvos skausmo 4u.gif  Kas norit pameginkit 4u.gif

Mpcstar irgi thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Ir man atėjo DVD koncertai, VOB formatu, niekaip neatsidaro, parsisiunčiau Videolan programą, bet neina man jos susiinstaliuoti. meta lentelę su tokiu užrašu:
[/I]Installer integrity check has failed. Common causes include incomplete download and damaged media. Contact the installers author to obtain a new copy.[I]
Patarkit ką daryti, labai noriu pažiūrėti tą DVD. g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikė @ 2009 01 20, 01:23)
Ir man atėjo DVD koncertai, VOB formatu, niekaip neatsidaro, parsisiunčiau Videolan programą, bet neina man jos susiinstaliuoti. meta lentelę su tokiu užrašu:
[/I]Installer integrity check has failed. Common causes include incomplete download and damaged media. Contact the installers author to obtain a new copy.[I]
Patarkit ką daryti, labai noriu pažiūrėti tą DVD. g.gif  schmoll.gif

VLC media player'į susiinstaliuok.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 01 20, 11:37)
VLC media player'į susiinstaliuok.

thumbup.gif ačiū labai, jau atsidaro 4u.gif
Atsakyti
Man vėl problemos schmoll.gif Neįrašo su Nero į DVD, kažkokią lentelę metė, paspaudžiau gerai, po to rašė, bet per DVD grotuvą nieko nerodo g.gif Tiesa failai ten suarchyvuoti, aš nieko nepakečiau, taip ir rašiau. Patarkit kaip ir ką daryyyyyyyyyt.
Atsakyti
QUOTE(Mikė @ 2009 01 21, 00:21)
Man vėl problemos schmoll.gif Neįrašo su Nero į DVD, kažkokią lentelę metė, paspaudžiau gerai, po to rašė, bet per  DVD grotuvą nieko nerodo g.gif Tiesa failai ten suarchyvuoti, aš nieko nepakečiau, taip ir rašiau. Patarkit kaip ir ką    daryyyyyyyyyt.

O tai nuo kada DVD grotuvai archyvus atidaro?
Atsakyti
o kaip išarchyvuot?
Atsakyti
QUOTE(Mikė @ 2009 01 21, 11:38)
o kaip išarchyvuot?

Spaudi dešinę pelę ir Extract here(arba Išskleisti čia).
Atsakyti