Įkraunama...
Įkraunama...

Filmų kodekai (jei nerodo filmų)

QUOTE(dmu @ 2007 12 18, 17:37)
O ar tas DVD grotuvas palaiko atitinkamus formatus? Gal jam reiktų perkoduoti į tikrąjį Video DVD standartą?

šiaip tai tas mūsų DVD nuskaitydavo viską, kokius tik CD įdėdavom g.gif Per eMule siunčiaus filmus, tai parsisiūsdavo su Media Player ir jokių problemų nebuvo, o dabar turiu zMule ir parsisunčia su VLC tai žiūriu per DVD ir neberodo schmoll.gif verysad.gif Žinau kažkaip su Nero programa galima kažką pakeist, bet va kad nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2007 12 19, 09:17)
šiaip tai tas mūsų DVD nuskaitydavo viską, kokius tik CD įdėdavom g.gif Per eMule siunčiaus filmus, tai parsisiūsdavo su Media Player ir jokių problemų nebuvo, o dabar turiu zMule ir parsisunčia su VLC tai žiūriu per DVD ir neberodo schmoll.gif  verysad.gif Žinau kažkaip su Nero programa galima kažką pakeist, bet va kad nemoku blush2.gif

sveikute zinai man irgi tas pats perrasiau i diska kad rodytu dvd su nero o pasirinkau all fails ir nerodo tai dabar kuiciuosi ir ieskau ka daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2007 12 20, 16:11)
sveikute zinai man irgi tas pats perrasiau i diska kad rodytu dvd su nero o pasirinkau all fails ir nerodo tai dabar kuiciuosi ir ieskau ka daryti doh.gif

Labas,ir vėl susitikom rolleyes.gif thumbup.gif
Žinok pasirodo arba aš ne taip įrašiau arba mano DVD neskaito šustresnių CD, t.y. dvd-r. Įrašiau iš kompo į paprastą pigų CD ir viskas thumbup.gif Rodo kuo puikiausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2007 12 20, 21:17)
Labas,ir vėl susitikom rolleyes.gif  thumbup.gif
Žinok pasirodo arba aš ne taip įrašiau arba mano DVD neskaito šustresnių CD, t.y. dvd-r. Įrašiau iš kompo į paprastą pigų CD ir viskas  thumbup.gif Rodo kuo puikiausiai mirksiukas.gif

o tu pasirenki nero-make data disk add file ir t.t. bet kai reikia pasirinkti kokiu failu irasyti va tuomet ka renkiesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2007 12 21, 08:13)
o tu pasirenki nero-make data disk add file ir t.t. bet kai reikia pasirinkti kokiu failu irasyti va tuomet ka renkiesi g.gif

Tai aš ne per Nero rašau schmoll.gif Spaudžiu ant failo dešinį pelės mygtuką ir tada siųsti į CD ir viskas thumbup.gif Visada taip darau.O va dabar kai nesigavo visaip bandžiau su Nero įrašyt, bet pasirodo daug paprasčiau į paprastą CD siųsti ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal nevisai vietoj ir ne visai i tema bet geras kodeku pakas yra
ACE Mega CodecS Pack 6.03 - Professional Edition

Nemokamas

http://www.free-code...ck_download.htm

paciu grotuvu galima pasieskoti kad ir www.binural.ru (kartojuosi bet tai tikrai geras saitukas)
Atsakyti
Kalban apie kodekus yra neblogas pakas

Ace mega codeck pack
Atsakyti
Sveiki, o as tai su kitokiu klausimu kreipiuos..

Gal kas pirkote anksciau HP Pavilion tuos naujuosius grazasu dizaino nesiojamus kompiuterius(na nera labai nauji).. nes man nusipirkus nepatiko ta vista tai perrasiau i XP, bet praejus kiek laiko man tas kompas nuluzo, tai teko nest i garantini.. o po to ir taip teko isgirst,kad vista letina ta kompa ir kazkaip viskas normaliai buna, bet perrasius i XP jis pazluztu.. na cia jau ne is vieno zmogaus girdejua sita.. gal akm dar teko susidurt ? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(loreta38 @ 2008 01 21, 08:44)

Gal kas pirkote anksciau HP Pavilion tuos naujuosius grazasu dizaino nesiojamus kompiuterius(na nera labai nauji).. nes man nusipirkus nepatiko ta vista tai perrasiau i XP, bet praejus kiek laiko man tas kompas nuluzo, tai teko nest i garantini.. o po to ir taip teko isgirst,kad vista letina ta kompa ir kazkaip viskas normaliai buna, bet perrasius i XP jis pazluztu.. na cia jau ne is vieno zmogaus girdejua sita.. gal akm dar teko susidurt ?  4u.gif  ax.gif

Susidurti neteko, bet mačiau kaip siuntė į garantinį tokius kompus kurios mėginant perinstaliuoti užlaužė mirtinai. O kokie modeliai nesidomėjau.
Atsakyti
QUOTE(loreta38 @ 2008 01 21, 07:44)

Gal kas pirkote anksciau HP Pavilion tuos naujuosius grazasu dizaino nesiojamus kompiuterius(na nera labai nauji).. nes man nusipirkus nepatiko ta vista tai perrasiau i XP, bet praejus kiek laiko man tas kompas nuluzo, tai teko nest i garantini.. o po to ir taip teko isgirst,kad vista letina ta kompa ir kazkaip viskas normaliai buna, bet perrasius i XP jis pazluztu.. na cia jau ne is vieno zmogaus girdejua sita.. gal akm dar teko susidurt ?  4u.gif  ax.gif

Siaip visokiu kompu maciau, bet kad nuo XP koks kompas naujasnis paluztu, dar neteko susidurt. Buna arba kreivos rankos pas meistra, arba bloga tarpine tarp kedes ir monitoriaus. HP turi tik viena didele beda(ypac jei pirktas BMS'e), kad jie draiverius sukelia i atskira vieta kietajame diske, ir kai reikia kompui paluzus juos istraukti, ne kiekvienas kompiuteristas sugeba. O siaip pabandyk kitus XP isirasyt, gal kokie "brokuoti" buvo ar pns. Tikrai nera buve tokiu nesamoniu
Atsakyti
QUOTE(Ixsasss @ 2008 01 20, 01:35)
Gal nevisai vietoj ir ne visai i tema bet geras kodeku pakas yra
ACE Mega CodecS Pack 6.03 - Professional Edition

Nemokamas

http://www.free-code...ck_download.htm

paciu grotuvu galima pasieskoti kad ir www.binural.ru (kartojuosi bet tai tikrai geras saitukas)

nu aš turbūt pasirodysiu visiška blondine, klink klink blush2.gif bet kam tie kodekai ir grotuvai reikalinga, na ką jie daro? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2008 01 21, 22:34)
nu aš turbūt pasirodysiu visiška blondine, klink klink blush2.gif bet kam tie kodekai ir grotuvai reikalinga, na ką jie daro? ax.gif

Pats grotuvas (pleijeris) tai programa, kuri atidaro ir groja ar rodo filma ar muzika, kodekas tai tos programos dalis ar papildinys ar dar kaip pavadinsi, kuris padeda tam plejeriui dekoduoti ta filma.

Pvz windows media plejeris yra programa ty plejeris, kuris sam po sibie atkuria tik kelis failu kodavimus, kad jis sugebetu atkurti daugiau formatu tam yra padaryti kodekai, kurie leidzia tam plejeriui groti ivairius ir ivairiu formaru failus
Atsakyti