Įkraunama...
Įkraunama...

Filmų kodekai (jei nerodo filmų)

Iš manes ne kokia kompiuteristė, gal galėtumėtė plačiau aaiškinti kas čia per daiktas QuickTime Player/Codec. Nesurasdama ką su juo daryti manau irgi nieko neišeis.
Atsakyti
QUOTE(Lineta27 @ 2006 01 15, 20:44)
Sveiki,
norėčiau paklausti gal kas žinote, kaip pažiurėti nufilmuotą filmuką i fotoparato. Į kompiuterį perkelti duoda, o ten kai nori atidaryti išmetą kažkokį langą jog atidaryti negali. padėkite man ko trūksta kad kompiuteris rodytų.
Ačiū

o tu pabandyk prie pavadinimo parasyte .avi (Jei buvo F2006 01 15 002 toks pavadinimas ji pakeisk i F2006 01 15 002.avi ) Pas mane taip reikia daryt ir as pastoviai kaitalioju smile.gif
Atsakyti
Pas mane prie pavadinimo parašyta MOV. Ir kai jį noriu pakeisti parašo jog šito pakeisti neleidžiama.
Atsakyti
QUOTE(Lineta27 @ 2006 01 18, 16:36)
Pas mane prie pavadinimo parašyta MOV. Ir kai jį noriu pakeisti parašo jog šito pakeisti neleidžiama.

kazkaip idomiai... O pavadinima pakeis kokiu nors kitu leidzia?
Atsakyti
QUOTE(Gold Man @ 2006 01 05, 18:26)
Čia visada surasite ir parsisiusite naujausius kodekus:

http://www.codecguid...download_kl.htm

4u.gif

O tai ką iš ten siųstis? Viską išeilės, ar kur parašyta part1 - part4?
Atsakyti
QUOTE(Lineta27 @ 2006 01 18, 16:36)

QuickTime programėlę galima parsisiųsti iš čia, turėtų rodyti filmukus su tokiu plėtiniu 4u.gif
Atsakyti
Prašau pagalbos...
nes jau visai nebesusitvarkau su kompu. doh.gif Man filmus rodo per Winamp'ą, nes Media Payer kažko streikuoja. Gal galite rekomenduoti parsisiūsti kokią programą iš interneto, aišku geriau būtu ne demo versija arba su rekomenduojamais "vaistukais". ax.gif
ir dar...
gal kas zino iš kur parsisiūsti Media Payer trūkstamų failų, kad man per jį rodytų.

tai va kokios pas mane bėdos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivetaa @ 2006 02 21, 10:22)
Prašau pagalbos...
nes jau visai nebesusitvarkau su kompu. doh.gif  Man filmus rodo per Winamp'ą, nes Media Payer kažko streikuoja. Gal galite rekomenduoti parsisiūsti kokią programą iš interneto, aišku geriau būtu ne demo versija arba su rekomenduojamais "vaistukais". ax.gif
ir dar...
gal kas zino iš kur parsisiūsti Media Payer trūkstamų failų, kad man per jį rodytų.

BSplayer. Parsisiusti gali is CIA

Media Player parsisiusk is naujo is CIA
Atsakyti
QUOTE(Ivetaa @ 2006 02 21, 10:22)
Prašau pagalbos...
nes jau visai nebesusitvarkau su kompu. doh.gif  Man filmus rodo per Winamp'ą, nes Media Payer kažko streikuoja. Gal galite rekomenduoti parsisiūsti kokią programą iš interneto, aišku geriau būtu ne demo versija arba su rekomenduojamais "vaistukais". ax.gif
ir dar...

Gal paprasčiausia kodekų trūksta.
P parsisiųsk Kazaa lite codec pack
Atsakyti
Man visai patinka VLC player'is - visai nereiklus codekams. Ir rodo gerai smile.gif
Atsakyti
Man patinka ZOOM PLAYER ----Čia
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2006 02 22, 20:54)
Man visai patinka VLC player'is - visai nereiklus codekams. Ir rodo gerai smile.gif

Tikrai labai geras, geresnio ne nereikia thumbup.gif
Atsakyti