Sveiki visi, kas man gali paaiskint, kodel vakar ziurejau filma, o siandien jo nerodo. Raso BSplayer error, kazka taip. Ka man reik daryt?
Kas tai programai nutiko? Ar galit kas pasakyt, ka daryt tureciau.
QUOTE(Herra @ 2006 04 26, 15:12)
Sveiki visi, kas man gali paaiskint, kodel vakar ziurejau filma, o siandien jo nerodo. Raso BSplayer error, kazka taip. Ka man reik daryt?
Kas tai programai nutiko? Ar galit kas pasakyt, ka daryt tureciau.
Parsisi7sk ir perinstaliuiok
QUOTE(gute1 @ 2006 04 26, 21:16)
O gal adresiuka zinai? Nemoku anglu kalbos, tai vis iskyla klausimu. Vienam puslapy buvau, tai kelios rusys, nezinau kokia reikalinga
QUOTE(Herra @ 2006 04 26, 20:36)
O gal adresiuka zinai? Nemoku anglu kalbos, tai vis iskyla klausimu. Vienam puslapy buvau, tai kelios rusys, nezinau kokia reikalinga 
http://www.bsplayer.....php?p=download
Apačioje yra download nemokama versija
ir vel as kreipiuosi i protingasias mamas pagalbos
taigi,mano vyrui kazkas nepatiko kompe ir jis pasikviete "nusimananti" zmogu...tas zmogus priinstaliavo kazkokiu nesamoniu,ir dabar musu kompas dvesia
anksciau viskas buvo gerai,o dabar neberodo video.nei filmu,nei laidu per tv.lt
taigi noriu paklausti,gal zinot kas cia tam kompui pasidare,ir kaip ji sutvarkyti?
Yra požymių, kad su vadinamais codecais kažkas netvarkoj.
Galite bandyti parsisiųsti naujausius kodekus iš čia:
http://www.free-code...ck_download.htm (pirmas pats (BASIC))
Negarantuoju, jog padės, bet blogiau nebus. Dar gali būti su vaizdo plokštės tvarkyklėm blogai, tačiau tas mažai tikėtina. Čia jau reiktų pačiam pažiūrėti.
O geriausia tai pasikviesti tą patį nusimanantį - iešmą į subinę ir liept tvarkyt ((:
Galite bandyti parsisiųsti naujausius kodekus iš čia:
http://www.free-code...ck_download.htm (pirmas pats (BASIC))
Negarantuoju, jog padės, bet blogiau nebus. Dar gali būti su vaizdo plokštės tvarkyklėm blogai, tačiau tas mažai tikėtina. Čia jau reiktų pačiam pažiūrėti.
O geriausia tai pasikviesti tą patį nusimanantį - iešmą į subinę ir liept tvarkyt ((:
ne turbut cia ne codeku problema,nes kaimynas su tokiais kaip mano (defilerpac man atrodo) codekais tuos pacius filmus filmus ziuri ir tv.lt jam rodo
bet parsisiunciau ir jusu rekomenduotus codekus,nulis rezultato
neberodo net tu filmu senu,kur anksciau kaip niekur nieko ziurejau
ir winampa sena nauju pakeiciau,bet vis tiek nerodo 
Papildyta:
o kaip su tom vaizdo plokstes tvarkyklem?cia turbut tokiai nenusimananciai kaip man nederetu lysti prie tokiu dalyku?ar dar kas nors ka geleciau pati isbandyti,ar jau be rimto meistro neapsieisim?
Papildyta:
o kaip su tom vaizdo plokstes tvarkyklem?cia turbut tokiai nenusimananciai kaip man nederetu lysti prie tokiu dalyku?ar dar kas nors ka geleciau pati isbandyti,ar jau be rimto meistro neapsieisim?
QUOTE(Bighead @ 2006 06 23, 16:49)
Rasykit man i AZ - viska sutvarkysim...
o as tau jau 2 zinutes i az parasiau o tu tyli
sveiki
ir mums bėda nutiko. Kažkokiu būdu viskas monitoriuje įgavo žalsvą spalvą
Kaip susigrąžinti normalų vaizdą?
Klausiantiems zmonems patarsiu kuo issamiau aprasyti problema. Isivaizduokit as paklausiu klausima "Man niekaip neissikepa pyragas, plyzzzzxxx padekit, labai reikia pagalbos!!!". Na ir ka jus man galesit padet? O gi nieko.
Jei nerodo video tai gal but meta kazkokia lentele, kurioje rodo kazkoki pranesima, su kuo jus bandot paleisti ta video ( winampas, windows media player ir t.t. ) ir t.t. Tada bus galima susidaryti bendra vaizda, atmesti kai kurias galimas problemas, pasiulyti kazkokius sprendimo variantus.
Del zalios spalvos tai manau reiktu paspaudziot knopkes ant monitoriaus.
Sekmes.
Jei nerodo video tai gal but meta kazkokia lentele, kurioje rodo kazkoki pranesima, su kuo jus bandot paleisti ta video ( winampas, windows media player ir t.t. ) ir t.t. Tada bus galima susidaryti bendra vaizda, atmesti kai kurias galimas problemas, pasiulyti kazkokius sprendimo variantus.
Del zalios spalvos tai manau reiktu paspaudziot knopkes ant monitoriaus.
Sekmes.