Įkraunama...
Įkraunama...

Avon-35 tema

QUOTE(simulka @ 2008 09 17, 15:26)
VIXIUKE ir AGNIR_
norit tikekit, norit ne, bet man irgi buvo keista, kad per men. sunaudoja butent 4 dezutes, nes kasdien po 2 kartus plauna galva ir tepa ta kauke:)

nežinau kaip tą, bet daugumą kaukių galima naudoti tik 2 kartus per sav.
Atsakyti
man tai tos svarstykles:(

beje, gal kuri zinot toki dalyka_jei tarkim 13 kamp.daro konsultante uzsakyma uz 200 Lt, bet ji nedalyvavo konsultanciu skatinimo programoj (kai dave pleda, Solutions rinkini ir t.t), ar ji gaus svarstykles, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 09 17, 16:30)
man tai tos svarstykles:(

beje, gal kuri zinot toki dalyka_jei tarkim 13 kamp.daro konsultante uzsakyma uz 200 Lt, bet ji nedalyvavo konsultanciu skatinimo programoj (kai dave pleda, Solutions rinkini ir t.t), ar ji gaus svarstykles, ar ne?

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif pagal save sakau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MUDU: 17 rugsėjo 2008 - 15:36
MUDU, o kaip tada tu pleda gavai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 09 17, 16:38)
MUDU, o kaip tada tu pleda gavai? g.gif

kaip supratau,tai ten buvo papildoma akcija,matyt per daug pledų turėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 09 17, 16:26)
VIXIUKE ir AGNIR_
norit tikekit, norit ne, bet man irgi buvo keista, kad per men. sunaudoja butent 4 dezutes, nes kasdien po 2 kartus plauna galva ir tepa ta kauke:)

nu 2kart per diena plauti plaukus tai dar galiu suprasti bet 2kart dienoj tepti kauke doh.gif dar taip negirdejau swoon.gif

QUOTE(simulka @ 2008 09 17, 16:30)

tikrai ne
Papildyta:
QUOTE(MUDU @ 2008 09 17, 16:42)
kaip supratau,tai ten buvo papildoma akcija,matyt per daug pledų turėjo ax.gif

kiek zinau jokios papildomos akcijos nebuvo mirksiukas.gif gal ka sumaise, arba patikai bigsmile.gif
Atsakyti
o mane sudomino Planet Spa is 14 kamp.demo_gaminiai su rozem ir kaina prienama thumbup.gif
Atsakyti
Niu va, gavau siuntinį, bet 15C katalogo jau nėra laugh.gif , teisybę merginos sakė, baigėsi dovanų karalius biggrin.gif
Aš irgi laukiu tos naujos serijos su rožių aliejumi, dar ir kvepalai nauji nusimato, tokiu intriguojančiu pavadinimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 09 17, 15:29)
nežinau kaip tą, bet daugumą kaukių galima naudoti tik 2 kartus per sav.

aš dar negridėjau ,kad kauke plaukams galima naudoti daugiau negu 2 kartus per savaite.Gal jos naudoja kaip vietoje balzamo.bet du kart per dieną plauti plaukus,tai ir nesuprantama,gal jau reikėtų keisti šampūną blink.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 09 17, 16:56)

Papildyta:

kiek zinau jokios papildomos akcijos nebuvo mirksiukas.gif gal ka sumaise, arba patikai bigsmile.gif

ania ax.gif tai galėtų ir svarstykles duoti bigsmile.gif
o jei rimtai,tai buvo vasaros akcija,kad pledus galėjo gaut visos,kurių užsakymas 200lt,neskaitant,kad nedalyvavo visose kampanijose..nu,bent aš taip supratus buvau blush2.gif
Atsakyti
DEjA, na nematau as nieko keisto.
TArkim, as pati plaukus Avon sampunu pplaunu kasdien. NEjau ir TAI keista? g.gif
O kad naudoja tas atkuriamasias kaukes taip daznai irgi nematau nieko keisto. Viena is tu naudotoju, mano klasioke, klausiau, tai ji atsake: "Labai dziaugiuosi, kad Avon'e yra si kauke. Mano plaukai be jos butu labai siurkstus:("
Papildyta:
kas del svarstykliu, parasiau uzklausima avon'ui.kai gausiu atsakyma, imesiu cia:)
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 09 17, 21:00)
DEjA, na nematau as nieko keisto.
TArkim, as pati plaukus Avon sampunu pplaunu kasdien. NEjau ir TAI keista? g.gif
O kad naudoja tas atkuriamasias kaukes taip daznai irgi nematau nieko keisto. Viena is tu naudotoju, mano klasioke, klausiau, tai ji atsake: "Labai dziaugiuosi, kad Avon'e yra si kauke. Mano plaukai be jos butu labai siurkstus:("
Papildyta:
kas del svarstykliu, parasiau uzklausima avon'ui.kai gausiu atsakyma, imesiu cia:)

čia gal ne į temą, bet kuo dažniau plauni galvą, tuo labiau riebaluojasi mirksiukas.gif
Atsakyti