Turiu darbe spintoje pasikabinusi ir kitą namuose vonioje.
Man tai l patogios tokiems smulkiems moteriškiems daikčiukams susidėti . Tikėkis, kad nepritruks
sian paleidau reguliaru uzsakyma, ka tik saskaita paziurejau ir nesupratau_uzsakymo suma buvo katalogo kainom 208 Lt. Nuo 200 Lt uz siuntos pristatyma mokescio juk _0 Lt, o man saskaitoj parasyta_APTARNAVIMO MOKESTIS_5 Lt. va ir suprask, kas tai? nejau, cia mokestis uz tai, kad tel.paprasiau, kad i uzsakyma dar idetu 2 prekes? ar ne vienai tokio mokescio nebuvo?
sian paleidau reguliaru uzsakyma, ka tik saskaita paziurejau ir nesupratau_uzsakymo suma buvo katalogo kainom 208 Lt. Nuo 200 Lt uz siuntos pristatyma mokescio juk _0 Lt, o man saskaitoj parasyta_APTARNAVIMO MOKESTIS_5 Lt.
va ir suprask, kas tai?
nejau, cia mokestis uz tai, kad tel.paprasiau, kad i uzsakyma dar idetu 2 prekes?
ar ne vienai tokio mokescio nebuvo?
aha, tai stai kur suo pakastas:( yo, uzsakyme buvo 2 sepeciai, 2 pinigines (tos, kur prie Anew paakiu kremo) ir is Neto 3 kelionines kosmetines. Aisku, supratau, uz ka tie 5 Lt.
aha, tai stai kur suo pakastas:(
yo, uzsakyme buvo 2 sepeciai, 2 pinigines (tos, kur prie Anew paakiu kremo) ir is Neto 3 kelionines kosmetines.
Aisku, supratau, uz ka tie 5 Lt.
aha, tai stai kur suo pakastas:(
yo, uzsakyme buvo 2 sepeciai, 2 pinigines (tos, kur prie Anew paakiu kremo) ir is Neto 3 kelionines kosmetines.
Aisku, supratau, uz ka tie 5 Lt.
daviau uzklausima rastu Avonui vakar, ziuresim, ka pirmadieni atsakys, uz ka man tuos 5 Lt reiks moket? O gal cia naujas mokestis, uz tai, kad telefonu papilde 2 prekem mano uzsakyma?
Pagal mane tai neto niekur nesiskaičiuoja nei nuolaidai nei dėl atsiuntimo, gal nesiekė 200 (be neto prekių) ir įrašė siuntos mokestį Gal pagaliau tikrai bus mažiau tos painiavos, nes jau ir mane užkniso tie skaičiavimai.
stai toki gavau atsakyma is Avon, 115 zonos vadybininkes: "Perziurejau jusu saskaita_joje yra 2 plauku sepeciai. Jie ne kosmetika. Del to tik 15 % ir 5 Lt aptarnavimas."