Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

QUOTE(bicė @ 2008 09 23, 20:11)
Labuks. kaip tu laiakaisi? Ar nuotaikytes kiek geresnes? Kaip leliuko planavimo reikalai?

Viskas kaip ir neblogai pas mus. Apsiraminau. O gal užteko vien to, kad bent jau šiame skyrelyje savo kartėlį išliejau... Ir su SB santykiai kažkokie šiltesni šią savaitę - neatsimenu, kada taip gerai buvo: nebent kai pirmojo laukiausi...
Leliuko neplanuojam: kai planuojam, niekada nesigauna... Bet ir nesisaugom... Bet rezultato tai kol kas nėra... Nu, gal kada nors pavyks, nes visgi norėčiau dar leliuko. Kaip bus, taip bus - ateitis parodys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiaveide: 24 rugsėjo 2008 - 07:45
Labas rytas 4u.gif
nelabai ka turiu parasyti tai nors pasisveikinti atejau...
na gal tik tiek kjad Gabrieliui pradesiu mezgti megztini... jau siulus nusipirkau ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, pleputes 4u.gif . Vos viena diena nebuvau pas jus, o jus cia tiek pritarskejot thumbup.gif . Jau nebeatseku ivykiu ax.gif .
Labai dziaugiuosi STT su tavim ir Zemyna. Saunuoliuke mergyte thumbup.gif . TAi ir toliau laikykites.
Zvelsa, oi kaip as juokiausi, kai rasei apie savo maze, kad spinteles jau neidomios ir, kad apie raugintus agurkus dabar sukinejasi lotuliukas.gif . Visa vakara vaiksciojau issisiepusi, kazkaip vis isivaizdavau tavo maziuke sandeliuke tarp agurku thumbup.gif .. MAniske, tai ropoja atbulom, tai irgi smagu stebet kaip cirkus krecia.
Bice, matau ne per lengviausios dienos tave uzpuole verysad.gif . suprantu kaip sunku tau dabar. MAnes dar irgi tai laukia, tai vien apie tai pagalvojus siurpas krecia. Kartais atrodo, kad tai tik sapnas, kad nubusi ir skausmo kaip nebuta...Deja...LAikykis. Dziaukis tuo ka turi, savo Pinciuku, seima wub.gif
Bim, o kaip tavo pilvukas auga? KAip pykinimai, ar dar labai kankina?
Rugseje, tu kaip visada nepakatojama wub.gif
VAlery, tai kaip matau varle keliauninke esi:super . Smagu tau. Ir as mielai kur nors islekciau, bet kur tau doh.gif . VAikui mokykla, sokiai, muzikos mokykla. Kur jau tau be mamos doh.gif . TAd sedziu namie, auginu jaunaja karta smile.gif .
Diveja, grazus vardas. Bet kazkaip dar norisi rasyt deima ax.gif
Ajuka, sveikateles jums.
Vdapr, pasiseke tavo Gabrieliui, silta jam bus wub.gif
NA, issipleciau cia jau as. Vienu zodziu, geros dienos jums, mergaiciukes-mamyciukes 4u.gif
Atsakyti
4u.gif as irgi pasidariau skaitytoja blush2.gif dar Evute pirma karta susirgo vakar visa nakti nemiegojom nesiojau unsure.gif tai streso apturejau doh.gif nebaisiai ale vistiek sloga kosulys ir gerkle doh.gif dar dabar miega isvargus verysad.gif kalbejot apie svorius stt nebijok tikrai geriau pagimdyt dydesni leliu nei mazesni schmoll.gif Eva gime 3960 wub.gif paimi i rankas ir nebijau kad ''sulus'' o ir plyst tik itruko per du cm mirksiukas.gif jau ta pacia diena lakciau po palata ir gimdymas gal lengvas 4u.gif labai dziugu kad Zemynai viskas gerai del judejimo taip pat galiu nuramint Eva malesi belenkaip iki likus pusdieniui iki gimdymo o iki to laiko buvo baisu ziuret i pilva nes galvojom kiauriai islys doh.gif
bim dziaugiuosi uz tave kad jau sveikatyte gereja ir kad zirniukas auga gerai wub.gif
Atsakyti
Labutes mirksiukas.gif
O man prasidejo paskutine tinginio dienele... verysad.gif Idomu kaip seksis darbe isivaziuot ax.gif Kazkokia baime mane siandien apsedus,dreba viskas viduj g.gif
Ech irnesakyk.gif nors oras grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 09 24, 11:41)
Labutes mirksiukas.gif
O man prasidejo paskutine tinginio dienele... verysad.gif Idomu kaip seksis darbe isivaziuot ax.gif Kazkokia baime mane siandien apsedus,dreba viskas viduj g.gif
Ech irnesakyk.gif nors oras grazus thumbup.gif

zinai o as tave pasveikinsiu... ryt keliauji i darba... biskiuka aplinka pasikeis... thumbup.gif

As kazkaip cvis dar laukiu kada man i darba... bet kai sulauskiu tai ir nezinau ar noras nedings... g.gif
Atsakyti
ačiū sandrynja už padrąsinimus.

deima, suprantu tave dėl vidinio drebulio, pasistenk šitą dieną praleist įpatingai, pasilepint kažkuo, juk paskutinė diena prieš darbus.

Žydra, laukiam tavo pasakojimo apie jus abi wub.gif
Atsakyti
sveikutes!!!!
visa pavargus atlindau, antra diena namus kratau, tvarkau, askokia manija del svaros uzpole, vyras uz galvos laikosi, nes per mane visi darbai stovi, nes man tai reikia padet blush-anim-cl.gif
bet va jau beveik baigem, vakare tik kampa susiurbliu isplausim ir uzuolaidos sukabinsim, ir bus viskas.
kaip jus laikotes? kaip serganciu sveikatytes?
Atsakyti
Ir as siandien maluos kaip po kiaulinius kibirus lotuliukas.gif Uzejo noras pademonstruot savo kulinarinius sugebejimus ax.gif . DArau lazanija, pyraga jau issikepiau, dar salotu pridariau. Na, mano vyrai negales patiket tokia laime ax.gif . Kazkaip atslugo visi neramumai, kai vakar pasirodem daktariukams, tai ir gyvent jau norisi lotuliukas.gif
Bim, ziurek nepersidirbk, patausok save smile.gif .
Diveja, oi kaip nepavydziu tau schmoll.gif . Nu jei man dabar reiktu i darba, nuproteciau doh.gif . Fui, kaip dar nenoriu. Na, bet man aisku kita situacija. Na, bet pasidaryk gera dienele siandien, kad nereiktu gailetis kad nepasinaudojai proga, kai pradesi dirbt bigsmile.gif
Atsakyti
as tai niekaip nesugalvoju kaip idomiau numegzt Gabrieliui ta megstinuka doh.gif jau pora valandu internete kazko ieskau bet nerandu kazko tokio doh.gif
Atsakyti
NA, ziurint ko tu nori. Pamenu savo bernuzeliui buvau numezgusi labai jau paprasta. t.y mezgiau be jokio rasto ir sone ismezgiau kitokia spalva jo vardo pirma raide D. Tai jam labai patiko ir labai noriai nesiojo thumbup.gif . (kakliuka dariau kaip golfytes, nereikia tada jokiu saliku kas maniskiui labai patinka).
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 09 24, 14:38)
NA, ziurint ko tu nori. Pamenu savo bernuzeliui buvau numezgusi labai jau paprasta. t.y mezgiau be jokio rasto ir sone ismezgiau kitokia spalva jo vardo pirma raide D. Tai jam labai patiko ir labai noriai nesiojo  thumbup.gif . (kakliuka dariau kaip golfytes, nereikia tada jokiu saliku kas maniskiui labai patinka).

tai as noriu kazko nesudetingo... nes sudetingam tai po to neuzteks kantrybes.... galvoju lyg juostom toki dryzuota megzti... ir kaip golfuka... nes maniskiui ir kaip ir man patinka jei prie kaklo prisiglaudzia megztinis...
Atsakyti