Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

uzjauciu is visos sirdies verysad.gif visada pasitvirtina blogi zenklai,tos dienos ryta ligonineje,kai mire mano sūnelis,paziurejau pro langa ir pakilo būrys juodų varnų,pagalvojau kad tai blogas zenklas-taip ir buvo verysad.gif
Atsakyti
Bim, Zydute, mergytes laikykites, kad ir kaip sunku. Apkabinu jus abi stirpriai...
Atsakyti
Seniai jau taip nekeikiau ir neburnojau gyvenimo ir pono dievo mad.gif KAip sitaip galima, dar zmogus nespejai atsitiest po angeliuko netekties, ir vel.........Nu ner teisybes verysad.gif . Ir taip beviltiska viskas atrodo. Nors gyvas i zeme lysk. Kazkas tvarko tavo gyvenima, o tu tik stebetojas bash.gif
Atsakyti
kas tvarko?....
DIEVAS....
ir kas man pasakys, kad jis yra ir kad nesityčioja?...
Atsakyti
nestukosia yra viena kuri mano kad as nuzudziau savo vaika ehoskopijom, tesiogei nepasake na bet ir taip suprast galima, jokinga...
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 10 01, 15:40)
nestukosia yra viena kuri mano kad as nuzudziau savo vaika ehoskopijom, tesiogei nepasake na bet ir taip suprast galima, jokinga...

nesamone paskutine. zmogus nesupranta ka kalba..
Atsakyti
... vaikštau iš kampo į kampą...... nu kaip liūdna.... bim, tu tik laikykis...
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 10 01, 15:40)

kad netektu jei patirti to ka mes patyrusio... tada paziuretume ka ji kalbetu...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti