Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 26, 18:50)
Prisimenu, sandrynja man pasakodavo, kaip  ten neišnešiotukų mamos darydavo tokias "terapijas"  wub.gif  .

kenguruodavo- juokingas viso to proceso pavadinimas
pasiguldo ant nuogos krutines uzdeda leliuka uzsikloja, lempas sujungia kad silta butu ir guli foteli koki pusvalandi
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 26, 19:50)
Prisimenu, sandrynja man pasakodavo, kaip  ten neišnešiotukų mamos darydavo tokias "terapijas"  wub.gif  .

Aš mažulėlės irgi nepaliečiau mirusios..... stovėjau ir tyliai verkiau.... vyras, kai nuvažiavo pasiimti, sakė, paglostė ir pabučiavo.....

o as savo maziuke, kaip tik isglosciau ir isbuciavau, kad ir mirusia, nes gyvos nespejau.... verysad.gif

taip susijausinau....
su vyru susipikom.... taip viskas uzkniso, taip priestresavau kad net pilva maust pradejo....
Atsakyti
Aha, kengūruodavo smile.gif . Aš niekaip neįsivaizdavau didumo jos mergyčių, tai parodė rankomis - nei per du delnus wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 09 26, 19:12)
o as savo maziuke, kaip tik isglosciau ir isbuciavau, kad ir mirusia, nes gyvos nespejau.... verysad.gif

taip susijausinau....
su vyru susipikom.... taip viskas uzkniso, taip priestresavau kad net pilva maust pradejo....

Nu va graziausia. Nesipykit, juk tu nervu ir taip uztenka, o pyktis ka jis duos ypac kai nukreiptas vienas pries kita. O tau juk ir nervintis negalima. Bek traikytis ir ilsekis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 09 26, 11:58)
As jiems pykcio metu pasakiau kad mane cia laiko tik Gabrielius... MV sako kad dar as jam reikalinga... zinau kad reikalinga...
Einu ikalsiu vaistuku... ir stumsiuos toliau i prieki... einu su maziuku biskiuka i lauka... galva pravedint...
Sekmes visoms...

TAIP NEGALIMA! Tėvai yra artimiausi žmonės, o artimiausi taip nesielgia. Tavo tėvas privalo Tavęs atsiprašyti, ne tik todėl, kad Tau dabar sunku, bet ir dėl paprasčiausios pagarbos kaip savo dukrai. Aš Tavo vietoje tikrai atsiribočiau tylos siena, kol susipras, o jei lįstų į akis apsimetę, jog nieko nenutiko, ramiai paaiškinčiau, kad pasidarytų išvadas. Nes jei dabar leisi Tau į akis spjaudyti, tai ateityje nemanyk, jog nesulauksi daugiau visokių užuominų.. Laikykis console.gif
Atsakyti
vadove matau , kad online esi. Kas tau, saulele , atsitiko? kaip tu jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 09 26, 19:55)
vadove matau , kad online esi. Kas tau, saulele , atsitiko? kaip tu jautiesi?

jo, esu, pabegau savaitgaliui.

as gi po nestumo "sugriuvau". sutriko isnkstu f-ja, sukilo sapudimas ir t.t. tai vis bandau atsistatyt. ir taip kiekviena menesiuka kol kas.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 09 26, 19:12)

baik bim, gi žinai kad negalima, nu kas čia dabar... juk taip gražiai sutariat?....
gal vyri kas negerai.. jetau, tik tu stenkis dėl mažiuko..

QUOTE(vadove @ 2008 09 26, 20:00)

as gi po nestumo "sugriuvau". sutriko isnkstu f-ja, sukilo sapudimas ir t.t. tai vis bandau atsistatyt. ir taip kiekviena menesiuka kol kas.. verysad.gif

jetau, kaip čia tau taip? o tai kas dabar?
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 26, 20:13)
Aha, kengūruodavo  smile.gif  . Aš niekaip neįsivaizdavau didumo jos mergyčių, tai parodė rankomis - nei per du delnus  wub.gif  .

Aha, tai kenguravimas wub.gif . KAip nuostabu prisimint tas minutes wub.gif . Angeliuko ugis buvo tik 33cm. Tai kai paduodavo ja man, atrode kad sulus. Bet taip malonu budavo ja laikyt ant krutines. Is pradziu nelabai jai patikdavo, bet vos tik apsiprasdavo tuoj uzmigdavo ir tada jau budavo triuksmas kai nuimdavo smile.gif . O ilgai kenguruotis nebudavo kaip, nes dar laukdavo sesyte. TAip ir laksciau nuo vienos prie kitos wub.gif Ech, kaip noretusi laika pasukt atgal..................
Sveikateles tau, vadove 4u.gif .
Bim, isdykute, nesipykit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 26 rugsėjo 2008 - 19:16

console.gif ...Ne pati mieliausia vieta savaitgaliui ligonine verysad.gif Labai tikiuosi, kad ties pasisveciavimai greitai baigsis, kad "atsistatysi" ir i ligonine begrisi tik gimdyti leliuko. Atrodo ir taip gyvenimas juodu zenklu pazymetas, tai galetu bent jau sveikatytes netrukti verysad.gif
Laikykis, zuikeli, nenusimink labai jei iseina ir parasyk zodeli kitai kai noresi mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 09 26, 20:15)
Aha, tai kenguravimas wub.gif . KAip nuostabu prisimint tas minutes wub.gif . Angeliuko ugis buvo tik 33cm. Tai kai paduodavo ja man, atrode kad sulus. Bet taip malonu budavo ja laikyt ant krutines. Is pradziu nelabai jai patikdavo, bet vos tik apsiprasdavo tuoj uzmigdavo ir tada jau budavo triuksmas kai nuimdavo smile.gif . O ilgai kenguruotis nebudavo kaip, nes dar laukdavo sesyte. TAip ir laksciau nuo vienos prie kitos wub.gif Ech, kaip noretusi laika pasukt atgal..................
Sveikateles tau, vadove 4u.gif .
Bim, isdykute, nesipykit  mirksiukas.gif

mano Angeliuko ugis toks pat kaip ir tavo Angeliuko...
Atsakyti
As jau namie ir cia pas jus mirksiukas.gif Na ir nusikaliau siandien karsta.gif Ne tik kojas,bet ir nugara isiskaudo doh.gif Gryzus namo puse valandos gulejau kojas iskelus,kol atleido.Sunki ir laaaabai jau liudna diena siandien buvo,turbut jauciau,kad ir pas jus cia nelinksma verysad.gif Taip graudulys kartais uzeidavo,kad vos nebliaudavau:verkiu: Ikalu raminamuju ir toliau dirbu.Visdelto labai sunku psichologiskai......

QUOTE(vadove @ 2008 09 26, 09:43)
Laba ryta,

labai noreciau atbegt pas tave. tai gal ir nuotaika pageretu, nusipirkciau ka. bet negaliu sad.gif guldo mane sian i ligonine. tai atvaziuosiu pas tave tik kita savaitele. parasyk man i AZ savo tel, as kai jau galesiu atvaziuos, parasysiu tau. tu pasakysi kada dirbi.

geros dieneles visoms

Labai lauksiu bigsmile.gif Man darbe patinka lankytojai thumbup.gif Pakelia nuotaika! Jau 4 sulaukiau,linksmiau tuo momentu buna ax.gif

QUOTE(STT @ 2008 09 26, 16:33)
labai to tikiuosi  wub.gif

bet atrodo tie du metai kaip pusmetis praėjo......

Laukiu kada ir as taip galesiu pasakyt.....kad laikas greit praejo...

Laikykis,mergyt 4u.gif Mes su tavim 4u.gif

Atsakyti