Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

Bim, laikykis... Nezinau net ka tau pasakyt...
Atsakyti
as kaip nors mergaite... kaip nors...
zinot as ana trieciadieni gi sapnavau kad man isrove danti ir buvo tiek kraujo kad net jo springau, vijau mintis blogas, o pasirodo sapnas pranasingas ir vel buvo!!!
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 10 01, 13:38)
zinot as ana trieciadieni gi sapnavau kad man isrove danti ir buvo tiek kraujo kad net jo springau, vijau mintis blogas, o pasirodo sapnas pranasingas ir vel buvo!!!

***..........
bim, gyvenk mintim, kad palengvės po abrazijos,... kodėl taip vėlai nesuprantu... kančia tik....
man po gimdymo palengvėjo, o kol vaikas buvo manyje, maniau išprotėsiu.... jetau, bet kiek dar ilgai laukt........................
kodėl????????????????????????????????????????????????????/
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 10 01, 14:41)
***..........
bim, gyvenk mintim, kad palengvės po abrazijos,... kodėl taip vėlai nesuprantu... kančia tik....
man po gimdymo palengvėjo, o kol vaikas buvo manyje, maniau išprotėsiu.... jetau, bet kiek dar ilgai laukt........................
kodėl????????????????????????????????????????????????????/

zinai man atrodo kad man jau niekada nepalengves.... tesiok jaucios suzlugdyta ir sutripta!!!! jaucios kaip azas vaikas kuris pasimete ir nezino kur eit ir ka daryt....
oi net nezinau kaip reikes ir vel atsitest, na neisivaizduoju!!!!
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 10 01, 14:47)
zinai man atrodo kad man jau niekada nepalengves.... tesiok jaucios suzlugdyta ir sutripta!!!! jaucios kaip azas vaikas kuris pasimete ir nezino kur eit ir ka daryt....
oi net nezinau kaip reikes ir vel atsitest, na neisivaizduoju!!!!

negalvok dabar apie tai. Negalvok, kur eiti, ka daryti. Apsikabink vyra, paverkit kartu, pabuk su Nora, isgerk raminancios arbatos. Raminanciu vaistuku gal reiketu, gal gydytoja koki recepta israse, nors truputi, bet padeda jie, nors sirdies neisdrasko skausmas visiskai. Laikykis.
Papildyta:
bet kaip viskas neteisinga. Taip norisi skunda parasyti, paduoti i teisma neteisinga gyvenima (likima, dieva?). Norisi teisybes, ramybes... Zydrute, bim liudnos siandien nuotaikos verysad.gif Turetu buti viskas kitaip, bet yra kaip yra...
Atsakyti
Bim laikykis mergyt.... turi dukryte... turi stumt save i prieki del jos... jetau kaip gaila... cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
console.gif
Atsakyti
QUOTE(jamaika @ 2008 10 01, 14:52)
negalvok dabar apie tai. Negalvok, kur eiti, ka daryti. Apsikabink vyra, paverkit kartu, pabuk su Nora, isgerk raminancios arbatos. Raminanciu vaistuku gal reiketu, gal gydytoja koki recepta israse, nors truputi, bet padeda jie, nors sirdies neisdrasko skausmas visiskai. Laikykis.

vyras mano dirba, dirba ir dar karta dirba, nebenoriu as prie jo verkt, nes as matau kaip ji suzlugde ta naujiena, nenoriu as jam apsunkint gyvenimo. jam ir be manes sunku.... jo turbut jau dabar as jia nebeikalbesiu nekad gyvenime ristys dar vienam vaikui....
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 10 01, 13:59)
vyras mano dirba, dirba ir dar karta dirba, nebenoriu as prie jo verkt, nes as matau kaip ji suzlugde ta naujiena, nenoriu as jam apsunkint gyvenimo. jam ir be manes sunku.... jo turbut jau dabar as jia nebeikalbesiu nekad gyvenime ristys dar vienam vaikui....

na praeis laiko ir pats gal pasiulys... sako laikas geriausias gydytojas... tik galetu jis greiciau gydyti...
Atsakyti
mano, nora, matomai jaucia ir vel pradejo snieket su savo mirusia sesute, sedi ir klausia kas nemira yra? kas atsitiko.... taip skaudu nebegaliu... nekenciu to suknisto gyvenimo, ne del saves del dukros kuri turi kentet kartu...
Atsakyti

.... bim, tu jau gyvenimui įrodei, kad esi be galo stipri.... laikykis, mažut..... labai labai...

bet kaip gaila....
Atsakyti
neturiu zodziu ... pi... tas gyvenimas su savo sh... ir uz ka?

uzjauciu, labai labai ...................... verysad.gif absurdas

verysad.gif cray.gif nu ***** jautei... su tais dantim.. visada deja pasitvirtina verysad.gif suknista diena
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 10 01, 15:43)
neturiu zodziu ... pi... tas gyvenimas su savo sh... ir uz ka?

uzjauciu, labai labai ...................... verysad.gif absurdas
verysad.gif  cray.gif nu ***** jautei... su tais dantim.. visada deja pasitvirtina  verysad.gif suknista diena

jo suknistas. o svarbiausei kad eilini karta mes bejegios, jaucios kaip butu nukirstos rankos ir kojos....
Atsakyti