QUOTE(drauge2006 @ 2008 11 19, 14:35)
Sveikos. Mes 2009 metais eisime i pirmą klasę. Mums ši mokykla taip pat tiesiai po langais. mokytojos bus Stankevičienė ir Ažuolaitienė. Šiandien buvome su jomis susitikusios, paplepėjom, i klases pažiurėjom. mokykloje tilu, ramu, vaikai visi sveikinasi, klasės gal ir pasenusios, linoleumas apdriskęs, langai nepakeisti, bet matosi kad visi daiktai yra prižiurimi ir saugomi. suolų viršus naujas ir tvarkingas. tualetai švarūs tik labai chlorkalkėm smirdėjo. klozėtų nėra, tik skylė žemėje. Bet Griniaus mokykloje tokie patys tualetai, tik sienos plytelėm išklotos. I š griniaus mokyklos ėjome labai atsargiai, nes vidurinės mokyklos mokyniai pirmu sniegu mėtėsi.Žodžiu apėjome dvi rajonines mokyklas, padarėme sau įspūdį, liko susižinoti apie mokytojas.
Prašau rašyti komentarus
mano pirmoji mokytoja buvo Ąžuolaitienė

visus 4 metus pas ja mokiausi dar Aukuro mokykloje. O Stankevičienė jau nuo tų laikų buvo jos geriausia draugė

šiaip Stankevičienė man atrodo kur kas mielesnė ir nuoširdesnė mokytoja, ji tokia mamiška, lb švelni, kantri.. o azuolaitienei to kartais pritrukdavo.. aisku, mokiausi pas ja pries 15 metu, tai daug kas ir pasimirso, o ir vaiko akimis trbt tuomet viskas visai kitaip atrode

na bet šiaip tai širdies man tikrai nesuspaudžia pagalvojus, kad ji buvo mano pirmoji mokytoja, yra trbt ir geresniu

o pačia Pilenu mokykla mano draugas baigė.. nu nzn, as siaip esu uz gimnazijas, o savo vaikucius trbt leisiu i pradine mokyklele, o ne i vidurine pačius pirmus metus.