Įkraunama...
Įkraunama...

Pilėnų vid.mokykla

QUOTE(Veidrodine* @ 2009 06 09, 19:22)
Na mokinausi sioje mokykloje nuo 1 iki 12 klases,bet nieko negaliu gero pasakyti apie ja,aisku jau ptraejo 7 metai bet nzn,nieko gero, ir savo dukros tikiuosi neteks leisti y sita mokykla....Pradiniu klasiu mokytoja buvo Zita na nelabai man ji  schmoll.gif  aukletoja  nuo penktos klases buvo Balciuniene,irgi patyliu....vienu zodziu daug mokytoju atsizvelge ar gerai vaiko tevai gyvena ar ne,daug ka duota sitas dalykas,jai neturi tai ir elgsis kaip nores, jai turi tai busi pirmoj vietoj,bet nesakau kad visi mokyojai taip daro...bet dauguma....

Visiska teisybe. Didzioji dauguma mokytoju atsizvelgia i tevu padeti ir t,t.gaila, bet taip buvo ir yra.
Atsakyti
QUOTE(REGIGINUKAS @ 2006 01 27, 11:26)
Sveiki 4u.gif
Na mane taip pat domina Pilėnų pradinių klasių mokyklėlė, nes nuo rudens leisiu dukrą mokytis,gal kas gali plačiau aprašyt apie atmosferą ir mokytoją rekomenduot, nes aš manau, kad pirmas mokytojas padeda pagrindą tolesniems mokslams, iš anksto dėkoju 4u.gif

Mano sunus jau ketvirtokas. Musu mokytoja R. Šimčikienė. Galiu pasakyt atvirai- griežta, bet labai gerai ruošia vaikus. Rekomenduoju iš dūšios kaip sakoma smile.gif Ir taip visur dalyvauja miesto mastais ir vaikus skatina aktyviais buti. Jei nuo kito rugsėjo leisit ji kaip tik jau bus laisva smile.gif Sėkmės!
Atsakyti
Mano vyresnelis jau ketvirtokas. Mokosi pas puikia mokytoja R.Simcikiene. Mokytoja griezta bet labai gerai ruosia vaikus. Nepalyginsi su kai kuriom tai. Taip kad pirmas zingsnis yra manau pasirinkti gera mokytoja. Mano maziukas po 4 metu taip pat bus pirmokas ir paskaiciavau kad vel musu mokytoja kaip tik ims pirmokelius:) taip kad tikrai vel leisiu pas ja. Gaila su ja atsisveikint bus pavasari verysad.gif Taip kad jei kas nors kitais metais norit leisti vaikuti i pirma klase sioj mokykloj galit leist pas ja.
O del rinkliavu tai reikia kartais kazka risidet, bet nemanau kad daugiau nei visur kitur.
Atsakyti
QUOTE(SilvijaRimkiene @ 2009 11 07, 15:28)
Mano vyresnelis jau  ketvirtokas. Mokosi pas puikia mokytoja R.Simcikiene. Mokytoja griezta bet labai gerai ruosia vaikus. Nepalyginsi su kai kuriom tai. Taip kad pirmas zingsnis yra manau pasirinkti gera mokytoja. Mano maziukas po 4 metu taip pat bus pirmokas ir paskaiciavau kad vel musu mokytoja kaip tik ims pirmokelius:) taip kad tikrai vel leisiu pas ja. Gaila su ja atsisveikint bus pavasari verysad.gif  Taip kad jei kas nors kitais metais norit leisti vaikuti i pirma klase sioj mokykloj galit leist pas ja.
O del rinkliavu tai reikia kartais kazka risidet, bet nemanau kad daugiau nei visur kitur.

mano pirmoji mokytoja biggrin.gif
Atsakyti
Turiu klausymą : šiandien atsiverčiau Pilėnų mokyklos tinklalapį ir pamačiau, kad ši mokykla turi 2 pradinės mokyklos korpusus - vieną Žukausko g., kitą Ašigalio g.gif Įdomu, apie kurį jūs čia visos diskutuojate? Man tai aktualus Žukausko pradinės mokyklos korpusas, kadangi jis man po langais, ir manau leisti savo pirmokėlį būtent į šį. Ir sakykit, ar yra šioje mokykloje prailgintos grupės ar užsiėmimai? Truputį neramu, kaip palikti pirmoką pusę dienos vieną? unsure.gif
Atsakyti
Laba. Taip si mokykla turi du pradiniu klasiu korpusus.Viena Asigalio, kita Zukausko gatveje.Galiu parekomenduoti Asigalio gat. dirbancia mokytoja Vilma Kiveriene.Tai puiki pedagoge.Savo suneli leisiu tik pas ja.Beto ji su vaikuciais dirba prailgintoje grupeje.Jei vaikui reikia pereiti gatve einant namo,niekada nepaleis vieno,visada perveda.Rupinasi kaip savo vaikais. Zinau,nes tai buvo mano pirmoji mokytoja.Ir jau praejo beveik desimt metu kaip baigiau mokykla,bet visi jos aukletiniai ja lankom ir nuosirdziai bendraujam.Manau tai daug pasako:)
Atsakyti
O gal kas nors parekomenduotų Žukausko g. pradinių klasių mokytoją? rolleyes.gif
Atsakyti
Jei šiais metais eisit į pirmą klasę, Žukausko g. dirbs Gulbinienė. Labai šauni mokytoja.
Atsakyti
QUOTE(Boružiukė @ 2010 05 05, 15:25)
Jei šiais metais eisit į pirmą klasę, Žukausko g. dirbs Gulbinienė. Labai šauni mokytoja.

Ačiū 4u.gif Renkuosi iš dviejų mokytojų - Gulbinienės ir Šimčikienės mastau.gif
Atsakyti
Laba diena. Žiūriu čia daug kas teiraujasi apie Kauno Pilėnų vidurinę mokyklą. Galiu smulkiau papasakoti. Visų pirma ji yra iš tryjų pastatų. Pagrindinis pastatas Šiaurės pr. 73. Kiti du Ašigalio 23. ir Žukausko 31., šiuose dviejuose pastatuose mokosi pradinukai. Tai labai patogu, nes nėra vyresnių klasių.
Šioje mokykloje yra stiprus mokytojų kolektyvas. Pvz. istorijos mokytojas Remigijus Jaruševičius buvo išrinktas geriausiu mokytoju Lietuvoje. Anglų kalbos mokytoja Auksė Dereškevičienė yra stažavusis Oksforde.Mokykloje dirba 84 pedagogai, iš jų 42 mokytojų metodininkų, 34 vyresnieji mokytojai, 5 mokytojai jau yra baigę magistrantūros studijas .
Mokykla yra gavusi didelę pinigų sumą inventoriaus keitimui.Yra pakeisti langai. Yra puikios kompiuterių klasės. Metodinis kabinetas, kuriame yra visa moderni įranga: interaktyvi lenta, televizorius, projektorius, kompiuteriai.
Yra visiškai atnaujinta biblioteka, kurioje mokiniai pertraukų metu gali naudotis kompiuteriais (žinoma tik mokslo tikslais), taip pat yra skaitykla, kur mokiniai gali ruoštis pamokoms.
Mokykloje yra didelis dėmesys skiriamas sporto būreliams. Tas labai aktualu šiandien, nes mažėja vaikų judrumas(vaikai labiau linkę sedėti namuose prie kompiuterio).
Jei kas domina dar apsilankykite Pilėnų vid. mokyklos puslapyje. Google susivedę Kauno Pilėnų vidurinė mokykla.
Atsakyti
QUOTE(LUKA10 @ 2010 05 17, 14:22)
Laba diena. Žiūriu čia daug kas teiraujasi apie Kauno Pilėnų vidurinę mokyklą. Galiu smulkiau papasakoti. Visų pirma ji yra iš tryjų pastatų. Pagrindinis pastatas Šiaurės pr. 73. Kiti du Ašigalio 23. ir Žukausko 31., šiuose dviejuose pastatuose mokosi pradinukai. Tai labai patogu, nes nėra vyresnių klasių.
Šioje mokykloje yra stiprus mokytojų kolektyvas. Pvz. istorijos mokytojas Remigijus Jaruševičius buvo išrinktas geriausiu mokytoju Lietuvoje. Anglų kalbos mokytoja Auksė Dereškevičienė yra stažavusis Oksforde.Mokykloje dirba 84 pedagogai, iš jų 42 mokytojų metodininkų, 34 vyresnieji mokytojai, 5 mokytojai jau yra baigę magistrantūros studijas .
Mokykla yra gavusi didelę pinigų sumą inventoriaus keitimui.Yra pakeisti langai. Yra puikios kompiuterių klasės. Metodinis kabinetas, kuriame yra visa moderni įranga: interaktyvi lenta, televizorius, projektorius, kompiuteriai.
Yra visiškai atnaujinta biblioteka, kurioje mokiniai pertraukų metu gali naudotis kompiuteriais (žinoma tik mokslo tikslais), taip pat yra skaitykla, kur mokiniai gali ruoštis pamokoms.
Mokykloje yra didelis dėmesys skiriamas sporto būreliams. Tas labai aktualu šiandien, nes mažėja vaikų judrumas(vaikai labiau linkę sedėti namuose prie kompiuterio).
Jei kas domina dar apsilankykite Pilėnų vid. mokyklos puslapyje. Google susivedę Kauno Pilėnų vidurinė mokykla.

viskas taip, bet tik pagrindiniame pastate tie langai ir remontai
pradinukai mokosi neremontuotose patalpose
Atsakyti
QUOTE(saulena @ 2010 05 26, 00:11)
viskas taip, bet tik pagrindiniame pastate tie langai ir remontai
pradinukai mokosi neremontuotose patalpose

supranti mokykla vis tiek reformuos ir po dvieju metu ruosiasi pradinukus perkelti i pagrindini pastata todel nenori daryti ten jokiu remontu.prasmes nera.tokiu atveju ziurek ir nereik eiti ziema valgyti i kita pastata
Atsakyti