Kelintokas jusu vaikas Liusii ?
Liusii, kuri mokytoja taip negražiai elgiasi. Pažįstu dirbantį šioje mokykloje. Gal bus įmanoma kaip nors sutvarkyti šią nepavydėtiną padėtį
tikrai jus labai užjaučiu. Pati auginu priešmokyklinukę. Kitąmet pirmokė bus. Galvoju leisti į šią mokyklą, nes ji netoli mano darbo....bet po jūsų atsiliepimų jau nebežinau

Dabar aš pati mokausi šioje mokykloje 8-oje klasėje. Mokykla nėra tokia jau bloga kaip atrodo. Didžioji mokykla suremontuota, tvarkinga, viskas joje gerai. Tik gal minusas yra, akd valgykloje nelaabai malonios pardavėjos ir maistas nevisada skanus būna. O dėl mokytojų, tai yra ir gerų, ir blogų. Pvz: Anglų k. mokytoja A. Dereškevičienė yra nuostabi mokytoja, nors ir griežtoka, bet puikiai išmano savo dalyką, jei turi noro mokytis, tai tikrai pas ją išmoksi anglų kalbos. Nepakartojama mokytoja, tokios antros niekur nerasčiau. Dar nebloga mokytoja R.Hasenaitytė, matemtikos mokytoja, nors ir ji gan keistoka, pvz vieną dieną pikta, rėkia nat visų, o kitą dieną jau linksma, puikios nuotaikos, dar turinti humoro jausmą. Lietuvių A. Naidzinavičienė gera lietuvių mokytoja. Visada viską puikiai išaiškina. Yra labai gera rusų mokytoja A. Sikorskienė, gera, griežta, stipri mokytoja, puikiai visko išmoko. Taip pat labai gera geografijos mokytoja Milkaitytė, nors ir griežta, bet tikrai puikiai išmano savo dalyką, pvz kitos mokytojos pamokos temą skaito iš vadovėlio, o ši mokytoja - ne. Viską pasakoja pati. Ji būna griežta su nedrausmingais vaikais, o geriems ir besimokantiems visada padės. Biologijos nebloga mokytoja Tkačiova, taip pat gerai išaiškina viską. O pvz negaliu pakęst muzikos mokytojos Gudienės, labai pikta ir bloga. Dar nelabai patinka istorijos Aleksivienė, bet labai jau prasta nėra. O etikos mokytojaa yra tokia Tichmiriova. Siaubas, neįmanoma su ja. Rėkia amžinai. Pamokos žiauriai nuobodžios. 7 klasėj turėjom labai nuostabią etikos mokytoją M. Pupalaigytę, ji buvo nuostabi, o šiemet kai pakeitė itą rėkiančią, tai nieko nėr baisiau.
Milkaityte buvo mano aukletoja kai mokinausi pries nnn metu,kuria cia diena maciau einancia ir nedrisau (dura) uzkalbint,sakiau dabar drasiai jamsiu jauti uz ragu.Su ja smagu budavo,kiek ji yra organizavus kelioniu ,isvyku pestute su palapinem ir nakvynem gamtoj
.Prisiminimai apie ja vien geri.

Sveiki,gal kas galit papasakot apie pradinukų mokytoją R.Šimčikienę?
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 09 26, 06:58)
Milkaityte buvo mano aukletoja kai mokinausi pries nnn metu,kuria cia diena maciau einancia ir nedrisau (dura) uzkalbint,sakiau dabar drasiai jamsiu jauti uz ragu.Su ja smagu budavo,kiek ji yra organizavus kelioniu ,isvyku pestute su palapinem ir nakvynem gamtoj
.Prisiminimai apie ja vien geri.

Taip, ji fantastiška mokytoja, su ja pamokos nenuobodžios, visada kažką įdomaus papasakoja. Gaila, kad ne mano auklėtoja ji, manau, būtų labai smagu.
QUOTE(Boružiukė @ 2010 09 24, 20:28)
Liusii, kuri mokytoja taip negražiai elgiasi. Pažįstu dirbantį šioje mokykloje. Gal bus įmanoma kaip nors sutvarkyti šią nepavydėtiną padėtį
tikrai jus labai užjaučiu. Pati auginu priešmokyklinukę. Kitąmet pirmokė bus. Galvoju leisti į šią mokyklą, nes ji netoli mano darbo....bet po jūsų atsiliepimų jau nebežinau 

pradiniu mokytoja pas mus buvo tai ziauri

QUOTE(Liusii @ 2010 09 24, 00:16)
labai prasta mokyklA, gailiuosi savo vaika leidusi
klasese triuksmas per pamokas, mokytojai nesusitvarko, vaikai nesuvaldomi
o jei dar pasakyciau kad reketas ir grasinimai tai butu pilna puokste

QUOTE(Liusii @ 2010 09 28, 22:06)
visiskai nemokejo dirbti su vaikais, maniskio tiesiog nekente, plese jo sasiuvinius, zemino vaiku akyse, o su kuo jis susidraugaudavo tai issikviesdavo tu vaiku mamas ir pasakydavo kad nelesitu savo vaikui draugauti, nors mano vaikas tikrai ne chuliganas ir kazkoks atmata, esam normali seima, vaikas tikrai auklejamas ir dabar mes jau didelej mokykloj, nu tikrai jei galit tik neleiskit savo vaiko i sia mokykla, bardakas ten juodas
amzinai nieko negirdi, nes per pamokas vaikai triuksmauja, isskyrus anglu kalbos pamokas nes ten mokytoja griezta ir visus debilais isvadinusi turi autoriteta
ne tik is saviskio zinau kad pas ja visi tik debilai ir idiotai
kitu mokytoju negaliu teisti, nes nepazistu, jauciu perkelsiu i kita mokykla kol nevelu 

siaubas, plaukai ne siausiasi skaitant. ir musu klasej buna triuksmas... vyras nuejo pakalbet su mokytoja dar nesibaigus pamokai tai sake siaubas triuksmas.. vaikai sukluso kai tik mokytoja eme kazka destyt... nzn kaip bus toliau dar liko 2 metai pas sia mokytoja o paskui ziuresim..
QUOTE(Liusii @ 2010 09 28, 23:06)
visiskai nemokejo dirbti su vaikais, maniskio tiesiog nekente, plese jo sasiuvinius, zemino vaiku akyse, o su kuo jis susidraugaudavo tai issikviesdavo tu vaiku mamas ir pasakydavo kad nelesitu savo vaikui draugauti, nors mano vaikas tikrai ne chuliganas ir kazkoks atmata, esam normali seima, vaikas tikrai auklejamas ir dabar mes jau didelej mokykloj, nu tikrai jei galit tik neleiskit savo vaiko i sia mokykla, bardakas ten juodas
amzinai nieko negirdi, nes per pamokas vaikai triuksmauja, isskyrus anglu kalbos pamokas nes ten mokytoja griezta ir visus debilais isvadinusi turi autoriteta
ne tik is saviskio zinau kad pas ja visi tik debilai ir idiotai
kitu mokytoju negaliu teisti, nes nepazistu, jauciu perkelsiu i kita mokykla kol nevelu 

Tai cia kuri tokia pradiniu mokytoja buvo

QUOTE(Ausra1976 @ 2010 09 30, 09:29)
Tai cia kuri tokia pradiniu mokytoja buvo

nu va ir pataiket - Liagiene

Nu kurgi nepataikysi sitokia "mokytoja"
o anglu mokytoja Janina Dudonienė,sake lyg ir nieko na buna supyksta ir pasako,bet dar zodziais nekokiais nesisvaide prie ju

o anglu mokytoja Janina Dudonienė,sake lyg ir nieko na buna supyksta ir pasako,bet dar zodziais nekokiais nesisvaide prie ju

QUOTE(Ausra1976 @ 2010 09 30, 22:54)

nu ne ju ne sita angliste