Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančios magistrinį darbą

QUOTE(Zuiqtis @ 2009 05 12, 13:11)
tai kažin ar būna išvis taip, kad prileidžia prie gynimo ir neapsigini. viskas bus gerai  4u.gif  tik aukščiau nosį.

Aciu 4u.gif

QUOTE(green-eyed @ 2009 05 12, 19:42)
priekabiauti daug kas gali, bet dėl to pasaulis negriūna ir diplomas neišslysta iš rankų  biggrin.gif , sėkmės.

Dekui, labai pravartus patarimai 4u.gif Mano vadove skeptiskai i mano darba ziuri, mes kazkaip nesusibendravom, reiks paciai prisest ir pabandyti numatyti klausimus, nes kaip suprantu VU neskelbia ju is anksto g.gif
Papildyta:
P.S. Man rodos, kad neislaikyti, tai isvis reik nelabai zinoti kas tam darbe yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(green-eyed @ 2009 05 12, 19:42)
tai geriausia taktika atsakyti - "taip, gal mano pasirinkimas nėra optimalus ar geriausias, bet aš norėjau pasiekti / parodyti tą ar kitą" arba "sutinku, kad jūsų pastaba teisinga ir gal tokiu atveju būtų geriau atskleisti rezultatai" ir pan.
priekabiauti daug kas gali, bet dėl to pasaulis negriūna ir diplomas neišslysta iš rankų  biggrin.gif , sėkmės.

čia gerai parašei, pasinaudosime drinks_cheers.gif mirksiukas.gif

Galvoju, kad bus toks klausimas, kodėl tyrimams nesirinkau tam tikros programos ( SPSS), o naudojausi anketos, apklausos metodu g.gif Ką tuomet atsakyti katedros vedėjui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2009 05 13, 07:15)

Galvoju, kad bus toks klausimas, kodėl tyrimams nesirinkau tam tikros programos ( SPSS), o naudojausi anketos, apklausos metodu g.gif Ką tuomet atsakyti katedros vedėjui  g.gif 

Visų pirma, tai SPSS - duomenų apdorojimo programa. jei tu anketos duomenis surinkai ir analizavai kažkur kitur, tai didelio skirtumo nėra. daugumą statistinių ir ekonometrinių rodiklių puikiai skaičiuoja ir tas pats Excel, STATISTICA ir pan. svarbiau ne įrankiai, kuriais atliekamas tyrimas, o kaip atliktas tyrimas ir ar sugebėta gauti norimus rezultatus.
blogiau, jei tu tik parodei anketos atsakymus, kiek giliau neanalizuodama vienų rodiklių nuo kitų priklausomybių ar neatlikai prognozių, nesudarei kažkokių teorinių ar praktinių modelių, ar kažkokių papildomų skaičiavimų, kas pagal mokslo sritį ir darbo temą galėtų būti padaryta. nes kaip magistriniam darbui manyčiau per paprasta vien pateikti anketų atsakymų rezultatus.
tačiau aš nežinau, koks tavo darbo pobūdis ir mokslo sritis, gal būt ir anketa yra pakankama, jei tu nori taip patvirtinti ar paneigti iškeltas hipotezes, ypač jei anketoje analizuojami ne kiekybiniai rodikliai.
Atsakyti
Pagaliau ir aš sėdau rašyti savo darbo, sekasi labai sunkiai verysad.gif , nes iškyla daugybė klausimų - tarp ir jų apie teksto apipavidalinimą. Gal kas galėtų pagelbėti šiuo klausimu? blush2.gif Būčiau dėkinga, jeigu atsilieptų apsigynę ar ketinantys gintis VU Filosofijos fakultete? ax.gif
Gal galėtų kas mesti kokią gerą nuorodą apie tai? Šiaip internete nemažai yra nuorodų, bet nežinau, kuri būtų patikima ir nepasenusi g.gif

Galima ir į a.ž. 4u.gif
Atsakyti
Niu va, siandie gavau savo gynimo data, sestadieny ryte, siaubo pilnos kelnes, o dar ir komisijoje "tetule", kuri mane vis bande suvartyti per tarpinius, ot man sekas lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip sekas? As jau dieneles skaiciuoju iki gynimo bijau.gif
Atsakyti
Gal kas nors galetumete pasidalinti gero pristatymo pavyzdziu?
4u.gif

Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2009 05 27, 11:05)
Kaip sekas? As jau dieneles skaiciuoju iki gynimo  bijau.gif

Laikom kumščius smile.gif

Sėkmės ir nepamiršk pasidalinti įspūdžiais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2009 05 27, 17:59)
Laikom kumščius  smile.gif

Sėkmės ir nepamiršk pasidalinti įspūdžiais  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif visiem sekmes
Atsakyti
Sveiki, na ka issilaikiau, nors pas mus procentaliai daug sakyciau neapsigyne... Gynimas buvo sunkus moraliskai, bet kazkaip buvau atsiputus, na ka, moxlai kol kas baigti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2009 06 04, 10:24)
Sveiki, na ka issilaikiau, nors pas mus procentaliai daug sakyciau neapsigyne... Gynimas buvo sunkus moraliskai, bet kazkaip buvau atsiputus, na ka, moxlai kol kas baigti  drinks_cheers.gif

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*jolantab* @ 2009 06 04, 10:55)
Sveikinu  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti