QUOTE(Laivite @ 2008 10 14, 20:29)
Crassuliuk gal gali placiau apie tas durpes ir kur tokiu reiktu ieskoti
Kai nusipirksiu - tai nufotografuosiu.
Bet mano kaktusams jos tinka. Ir sukulentams. O tame durpiu misinyje yra smelio, ir jos turi specialu ph (ar kaip jis ten) tinkama kaktusams. Sheitling zemiu misinys irgi susideda ir is durpiu
Del maisymo zemiu tai misinio be durpiu neisivaizduoju, jos tikrai naudingos misinyje, tik dabar negaliu nieko parasyti, nes labai toli mano knygute kurioje tai skaiciau.
Durpiu egzistuoja labai ivairiu- o tos kur susodinti olandai tai tikrai kitokios. Ten gi jokio smelio, jokio akmenuko. O mano puodeliuose kaktusu saknytes jauciasi puriai.

ir sudziuvusi zeme lieka puri ir biri
O del to molio- tai esu i kazkuri puoda primaisiusi ir angliuku sudegintos obels- nu, bet negaliu nieko pasakyti, nes apipuole miltuotieji skydmariai, ir liudnai supratau- ne tiek jau ir svarbu, kokioje zemeje patiekti pietus

Cia as del conophytum stengiaus. Bet ne iki galo esu i ju auginimo subtylibes issigilinusi- tai vienas gerai auga tam paciam puodelyje, o kitas sumazeja vis.
Bet atvirai pasakius tai patys "durniausi" yra tie lietuviski kaktusu zemiu misiniai- nes juose tik smelio yra, o noretusi ir ceolito, ir plytos sutrupintos.
NU, ir dar prisipazinsiu

NAUJOKAMS NESKAITYTI!!!!!!!!!!!!!! Pradejau kaktusus lenkisku guanio mesliuku laistyti

Nu, toks universalus ir pigus- apie 5 lt. kainuoja. Prasidejo viskas nuo to, kad stapeliju giminieciams yra rekomenduojama organika.... Nu, zodziu galit pult mane, bet man patinka mano ropes
O Pseudolithos dodsonianus si sezona jau antra syki gausiai zydeti susiruose

O kaktusai tai kazkaip nelabai - nes gi jauni, tai tik is astrphytum sulaukiau ziedu, is fraileju - uogu
Tik nesakykit, kad salia kaktusu nieks nekakoja

Jau kai pavaro koks zaltis varliu prisiryjes, tai zinokit, nuo kvapo as tikrai zaliuodavau. Nu, ten barskuoles peliu priesdavo-- Meksikoje. O ir ant tu kaktusu zvirbliai tikra pridaro
Tiesa, as tuo lenkisku smarduku nepiknaudziauju- vasara karta i menesi, negausiai.... po kelis gramus

O sanpaulijos zydi raudoniau
Nu prirasiau...

NAUJOKAMS NESKAITYTI!!!!!!!!!!!!!!