Įkraunama...
Įkraunama...

K A K T U S A I

QUOTE(anril @ 2008 10 13, 17:13)
Aš dedu dirvožemio, panašu kad molingo, nes jis nėra labai juodas ir smulkus

O iš kur jo gauni g.gif

Apie ceolitą Tik kur jo yra pirkti g.gif
Atsakyti
Nuvažiuoju retkarčiais į kaimą tai ten ir pasikasu, kur atrodo tinkamiausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2008 10 13, 18:24)
Nuvažiuoju retkarčiais į kaimą tai ten ir pasikasu, kur atrodo tinkamiausias smile.gif

Suprasta smile.gif aš jau irgi sakiau kurmiarausių ieškosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 13, 01:27)
JuzTea, kur nukovei sita grozi?  bigsmile.gif

Jonavoj. Užėjau, pamačiau, galvoju neblogai, šitas, litopų visokių parodijų pilna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 10 13, 10:08)
blush2.gif  blush2.gif labai dekui uz komplimentus... O mano nickas, nu, klicke :

blush2.gif ačių kad pataisėt blush2.gif Žinojau ką jis reiškia, o parašiau lietuviškai automatišakai doh.gif Net šiandien ne iš karto pamačiau. Žiopla kaip kalakutas... lotuliukas.gif
O augalai ir man šitie labai patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 13 spalio 2008 - 20:13
QUOTE(@asta @ 2008 10 13, 18:46)
O iš kur jo gauni  g.gif

Apie ceolitą Tik kur jo yra pirkti  g.gif

Vakar 3 kilus Zalioj stoteleje nukoviau kur prie aut. stoties yra. 7 lt. su centais.
Dar yra mazesnis kiekis graziai ipokuoto i dezute po 5 ltus mazesnis kiekis.

Atsakyti
Man tai durpes irgi nekaip atrodo, kas liecia kaktusu sodinima g.gif
Papildyta:
Isdykele, reik man tau koki bliuda sukulentu iki pavasario prisodint. Tada galesim barterinius mainus vykdyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 14 spalio 2008 - 07:50
Tina, ar esi auginusi durpese, skirtose kaktusu auginimui kaktusus?

Auginu ir labai dziaugiuos biggrin.gif - rezultatai puikus.
Atsakyti
Na jei tai kazkokios spec durpes, tai ne. As tik zinau tas, is kuriu mes kaktusus krapstom nusipirke biggrin.gif
Atsakyti
merginos gal kuri prisimenat kuriems kaktusams žiemą reik daugiausiai šviesos ? bandau sustatyti , kad visiems jos pakaktu , bet susidūriau su šiuo klausimu , paskaitinėsiu knygas , ax.gif
bet gal kas iš praktikos žinot ?
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 10 14, 12:56)
merginos gal kuri prisimenat kuriems kaktusams žiemą reik daugiausiai šviesos ? bandau sustatyti , kad visiems jos pakaktu , bet susidūriau su šiuo klausimu , paskaitinėsiu knygas ,  ax.gif
bet gal kas iš praktikos žinot ?

Visiems lepesniems smile.gif Ariocarpusam, turbiniam ir pan. Bet iš patirties galiu pasakyt, kad mažiausiai šviesos pas mane gauna visi nežydintieji arba dar nesubrendę iki žydėjimo.
Net ir tokie nereiklūs kaktusai, kaip mamkės, žymiai geriau žydėjo, kai žiemojo arčiau lango. Visgi, tą siečiau ne kiek su šviesa, kiek su temperatūra, nes arčiau lango ji mažesnė. Yra žmonių, kurių kaktusai žiemoja tinkamoj temperatūroj rūsiuose dėžėse ir pavasarį/vasarą puikiai žydi. smile.gif
Aš pastarąjį variantą bandysiu išmėginti su kai kuriais stipresaniais saviškiais, jei tik mano palėpėj nebus per šalta smile.gif
Atsakyti
Laba, nelabai ką nusimanau apie sukulentų auginimą, todėl norėčiau jųsū pagalbos, turiu štai tokią gelytė
http://public.fotki....p/dscf3049.html
gal galit pasakyti ar ją įmanoma dauginti?
Atsakyti