Įkraunama...
Įkraunama...

K A K T U S A I

QUOTE(Taniushka @ 2008 10 27, 16:16)
butinai, kai tik turesiu daugiau laiko  biggrin.gif

p.s o tas miksas tai is paciu paprasciausiu kaktusu rusiu, kazkokie cereusai, mammillarijos ir echinopsiai (kazkur esu skaiciusi, zodziu kuriu prieziura paprasciausia)

o kad dvi mammillarijos carmenae tai zinau nes nuo carmenae seklos buvo, bet ir jeigu nezinociau nuo ko tai jau gerai matosi  biggrin.gif

tai jo jo tikiu kad paprasciausius prideda drinks_cheers.gif bet vat man dabar kazko tai visi vienodi atrodo , ar nebus vienos rusies miksiuka pavare unsure.gif biggrin.gif na tik vienas i ilguma pradejes augt rolleyes.gif

lauksiu fotkiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduter: 27 spalio 2008 - 14:29
Rekomenduoju sukulentininkems, nusipirkau ir man tikrai patiko thumbup.gif
http://www.namuknygo...lis-204-2008_42
Pradzioj yra bendrai apie sukulentu prieziura, o paskui - apie atskiras rusis. Atradau kelis savo iksiukus net smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 10 24, 20:37)
ir kur jūs tiek sutalpinat  doh.gif  biggrin.gif

As irgi kieme mirksiukas.gif alpinariumo kambary tikrai neturiu smile.gif
Atsakyti
Tai cia zurnalas? g.gif Kokia kaina? g.gif Kur pirkai? g.gif
Atsakyti
Zurnaliukas. Yra kiekvienam PC. Kaina kazkur apie 5 Lt. Tiksliai nepamenu blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Mammillaria carmenae
user posted image
visi kiti ( is 23 liko 11) amzius- metai ir menuo
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 27, 15:51)
Zurnaliukas. Yra kiekvienam PC. Kaina kazkur apie 5 Lt. Tiksliai nepamenu  blush2.gif
Aciukas bigsmile.gif Reikes nusipirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 10 27, 16:07)
user posted image
Mammillaria carmenae
user posted image

oho thumbup.gif , kažką ne taip darau- pas mane nėra ką lygint su ūgiu, matyt troškinu per daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 10 27, 17:07)
user posted image
Mammillaria carmenae
user posted image

bigsmile.gif ka tu darai su savo sejinukais kad tokie dideli ir grazus? blink.gif kaip laistai ir su kuo? bigsmile.gif

pabirze pasirodyk savuosius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduter: 27 spalio 2008 - 15:41
QUOTE(vaiduter @ 2008 10 27, 16:27)
bigsmile.gif ka tu darai su savo sejinukais kad tokie dideli ir grazus? blink.gif kaip laistai ir su kuo? bigsmile.gif

pabirze pasirodyk savuosius ax.gif

nėr ką rodyt- tokie kaip ir taviškiai, kai rasiu laiko įdėsiu foto
Atsakyti
Norėčiau pasisodinti i platų vazonėlį įvairių rūšių kaktusų smile.gif Tačiau kaip man juos pasodinti, juk visos rankos bus spygliuotos?? Ar jūs pirštines naudojat kai sodinat arba persodinat savo kaktusus piktais spygliukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 10 27, 18:26)
nėr ką rodyt- tokie kaip ir taviškiai, kai rasiu laiko įdėsiu foto

hihihi.gif zinok as bijau ir prisipazint bet manieji irgi netoli metu laiko yra topsecret.gif g.gif g.gif

na sulaukim ka Taniuska pasakys apie sejinuku prieziura, tada ir musieji atsigaus biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Linuka @ 2008 10 27, 18:29)
Norėčiau pasisodinti i platų vazonėlį įvairių rūšių kaktusų smile.gif Tačiau kaip man juos pasodinti, juk visos rankos bus spygliuotos?? Ar jūs pirštines naudojat kai sodinat arba persodinat savo kaktusus piktais spygliukais  smile.gif

na as pagal spyglius ziuriu, jei nera labai skaudus tai plikom rankom, o jei labai duria tai su stora odine pirstine imu(turiu tokia viena kaktusam nurasius,antraja pametus blush2.gif ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 10 27, 15:22)
oho  thumbup.gif , kažką ne taip darau- pas mane nėra ką lygint su ūgiu, matyt troškinu per daug g.gif

jau visus metus stovi po liuminiscentine lempa, laikiau dregnus man atrodo iki 3 menesiu, o paskui tik pradziuna virsutinis sluoksnis tai purkiau, o dabar kaip ir visus kitus, gal trupuciuka dazniau , nes vazoniukai mazi tai isziuna greiciau, dar siuos metus po lempa laikysiu ir laistysiu nes dar mazi kad eiti ziemoti o jau kitais metais kaip bus 2 metai tai su visai.
o seip as sia vasara praradau 12 sejinuku nes uzpuole saknis kazkiokios miltuotos kirmeles (nezinau kaip ten jos istikruju vadinasi) tai jos apvalge saknis tai tie 12 sejinuku supuvo
Atsakyti