Įkraunama...
Įkraunama...

K A K T U S A I

tikrai ne visi sėjinukai vienodai auga , net ir vienodom sąlygom , kai kurie maniškiai sėdi sau , kiti visai neblogai atrodo
nors jiems išskirtinių sąlygų ir nedariau , paliejau dažniau , kartais nupurškiu, pastačiau paprasčiausiai šviesioje vietoje

kai kuriais labai džiaugiuos ax.gif

Tina ačiū už žurnaliuko reklamytę , eisiu ieškoti blush2.gif

merginos o gal kurios norėtu meetuko ? aptartumėm visus žiemojimo ypatumus bigsmile.gif
Atsakyti
Auge, as noooriu!!!!
Net penktadieniui pasirysiu.

Dar RS pradek atskira tema. Nes dabar taip negraziai nutilo musu minciu gijos..... doh.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif sakykit man ar reikia dabar kaktuselius laistyt ar jau nebe g.gif pas mane namie tai silta ir zeme isdziuvus doh.gif ir dar gavau prisiminimui kaktusa wub.gif nuo bendradarbiu ar ji persodint ar palaukti pavasario,aciukas
Atsakyti
laistyti jau nepatarčiau , bet jei namuos bus labai šilta , vistiek žemę reiks karts nuo karto drėkinti

o persodinti irgi jau nereik , tegu būna iki pavasario taip , o pavasariop tu jį ir persodinsi
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 10 27, 18:11)
Neatidaro nuorodos  unsure.gif  o gaila sad.gif

Va
[attachmentid=163258]
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 28, 15:14)
Va
[attachmentid=163258]
Nusipirkau biggrin.gif ,bet tie pavadinimai. doh.gif Pav.Faucaria-Nausa,arba Delosperma-Mudre lotuliukas.gif
Atsakyti
Aha, man irgi juokingi lotuliukas.gif Bet siaip nieko leidinukas.

As tai is tikro Sodo spalvas uzsiprenumeravus, tai sita zurnaliuka gaunu kaip prieda. Beje, rasiau anksciau, bet turbut nesupratote. Paskutiniam Sodo spalvu numery yra mano straipsniukas apie ta mano zydejusia stapelija (zvaigzdute). Parasiau, nusiunciau, isspausdino blush2.gif
Papildyta:
O mudre pas mane lauke alpinariume auga http://public.fotki....0830111454.html Laukiu pavasario, kai ji prazys wub.gif Zinokit kaip fainiai lauke sukulentus augint, ta prasme naturaliom salygom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 28, 15:30)
Aha, man irgi juokingi  lotuliukas.gif Bet siaip nieko leidinukas.

As tai is tikro Sodo spalvas uzsiprenumeravus, tai sita zurnaliuka gaunu kaip prieda. Beje, rasiau anksciau, bet turbut nesupratote. Paskutiniam Sodo spalvu numery yra mano straipsniukas apie ta mano zydejusia stapelija (zvaigzdute). Parasiau, nusiunciau, isspausdino  blush2.gif
... Zinokit kaip fainiai lauke sukulentus augint, ta prasme naturaliom salygom  bigsmile.gif

tai tu dar ir rašytoja biggrin.gif
o tai sukulentai prisitaiko prie mūsų žiemos ar kaip g.gif ar jie tokia temperatūra išgyvena, aš nieko apie juos neišmanau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 10 28, 13:55)
laistyti jau nepatarčiau , bet jei namuos bus labai šilta , vistiek žemę reiks karts nuo karto drėkinti

o persodinti irgi jau nereik , tegu būna iki pavasario taip , o pavasariop tu jį ir persodinsi

o gal jau galima i istiklinta balkonna isnesti? bigsmile.gif
persodinau pries dvi savaites kaledini kaktusa ir nieko, nie gyvas nei mires..laukiu, gal dar priaugs g.gif unsure.gif
Atsakyti
O as tu Mudriu lauke auganciu net 3 turiu,tokia kaip tavo,ir dar tokiu (foto is Siauliu botanikos sodo)
http://picasaweb.goo...792493071178690
http://picasaweb.goo...793479618605650
Tik kuri geltonais ziedais g.gif tokia pavytusi,reikes iskasti.Dar turiu Opuntia lauke augancia,gavau viena ausi vasara,tai dabar vazone auginu,kazin ar nepripras prie gero gyvenimo?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 28, 14:14)

nusipirkau , visai neblogas

QUOTE(Tina* @ 2008 10 28, 15:30)
Parasiau, nusiunciau, isspausdino  blush2.gif
Papildyta:
O mudre pas mane lauke alpinariume auga

ieškojau , neeradau verysad.gif , prašom tiksliau kuriame nr

smagu augint lauke , pas mane opuncija dar balkone ir notikas vienas , pažiūrėsim kas bus

Papildyta:
QUOTE(daniele @ 2008 10 28, 17:09)
o gal jau galima i istiklinta balkonna isnesti? bigsmile.gif
persodinau pries dvi savaites kaledini kaktusa ir nieko, nie gyvas nei mires..laukiu, gal dar priaugs g.gif  unsure.gif

prieš dvi savaites sunešiau savo visus kaktusiukus iš neįstiklinto balkono į įstiklinta
puikiai jaučiasi

manau ten išlaikysiu per visą žiemą ,
biški apšiltinom , jei reik jungsim radiatorių , bet labai noriu žydinčių kaktusų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 10 28, 17:49)
o tai sukulentai prisitaiko prie mūsų žiemos ar kaip  g.gif  ar jie tokia temperatūra išgyvena, aš nieko apie juos neišmanau  doh.gif

Yra auganciu musu klimatinej zonoj sukulentu - silropes, kai kurios delospermos, daug siloku rusiu ir t.t.

QUOTE(Augė @ 2008 10 28, 22:43)
ieškojau , neeradau  verysad.gif  , prašom tiksliau kuriame nr

Sodo spalvos, Nr. 10 (dabar dar yra prekyboj, o kita savaite bus jau naujas nr.), 85 p.
Atsakyti