O ji buvo uoga isauginus?
sakykit merginosgal nieko neatsitiks jeigu as dar dabar persodinsiu kaktuselius
bo mano katukas is mazu vazoneliu isvercia visas gelytes,tai sugalvojau kad reikia visus i viena susodinti tada gal nekliudys
dar nusipirkau actaros,nes vienas kaktuselis lygtais tokiu voratinkliu apauga,
tai nupurskiau,o gal dar ir palaistyt

bo mano katukas is mazu vazoneliu isvercia visas gelytes,tai sugalvojau kad reikia visus i viena susodinti tada gal nekliudys

dar nusipirkau actaros,nes vienas kaktuselis lygtais tokiu voratinkliu apauga,

QUOTE(Tina* @ 2008 11 15, 21:55)
O ji buvo uoga isauginus?
Maisiuka su seklomis

O mano tai vejas isverte gymnus. Tai sodinsiu...
Sveikos kaktusų mylėtojos. Turiu ir aš keletą kaktusų, tik va gaila, kad reiks su jais atsisveikinti. Išsikeliame, o ten jiems jau nebėra vietos. Tai pamaniau, gal kas norit pirkti mano kaktusines. Įkelsiu nuotraukas, kai jie žydėjo.

Reikėtų juos persodinti, nes jau per maža kaktusinė. Tie ilgieji (jų pavadinimo nežinau) yra apie 1 m aukščio.

QUOTE(ziuzytea @ 2008 11 16, 14:18)

Jei išverčia ir paverčia juos žaidimo objektais, tai nepadės ir grupėj susodinti.
Bet jei tik užkliūva ir anie išsiverčia, tada gal..

maniškė ko gero buvo pas psichologą , nė artyn prie kaktusų
neįdomus jai jie , matyt badosi
kaip ir akvariumas , na nepaimsi iš ten žuvytės tai ko kankintis
ar papūgos per tvirtas narvas , neįlysi
pabandė ir nutarė -neverta kankintis
neįdomus jai jie , matyt badosi

kaip ir akvariumas , na nepaimsi iš ten žuvytės tai ko kankintis
ar papūgos per tvirtas narvas , neįlysi
pabandė ir nutarė -neverta kankintis

gal ir jusu teisybe
del katinelio

Nusprendžiau ir aš savo gėlyną papildyti kaktusais. Informacijos prisiskaičiau ir iš knygų, ir internete, bet noriu sužinoti patyrusiųjų nuomonę.
Užsisakiau internetu kaktusus. Gavau labai greitai, bet jie visi atkeliavo be jokių vazonėlių, tad teko kuo skubiau juos susodinti. Visą tai padariau penktadienį. Susodinau, bet kol kas dar nelaisčiau, kad šaknys geriau įsitvirtintų žemėje. Dar porą savaičių taip palaikysiu, tada palaistysiu. Kažin ar gerai darau
Patarkite, kaip man dabar juos auginti, kad augtų ir žydėtų
Žinau, kad ramybės metu reikia laikyti vėsiau, bet neturiu tokių vėsių patalpų - įstiklintame balkone ir garaže žemiau nei 10 laipsnių. Dabar laikau kambaryje, kuriame apie 18-20, kambario langai į rytus, bet kaktusėliai pastatyti ne ant palangės. O pavasarį planuoju išnešti į balkoną. Ar tokiomis sąlygomis auginami kaktusai žydės
O štai mano naujieji augintiniai
Žydinčią mammillaria šiek tiek anksčiau nusipirkau.

Užsisakiau internetu kaktusus. Gavau labai greitai, bet jie visi atkeliavo be jokių vazonėlių, tad teko kuo skubiau juos susodinti. Visą tai padariau penktadienį. Susodinau, bet kol kas dar nelaisčiau, kad šaknys geriau įsitvirtintų žemėje. Dar porą savaičių taip palaikysiu, tada palaistysiu. Kažin ar gerai darau

Patarkite, kaip man dabar juos auginti, kad augtų ir žydėtų

Žinau, kad ramybės metu reikia laikyti vėsiau, bet neturiu tokių vėsių patalpų - įstiklintame balkone ir garaže žemiau nei 10 laipsnių. Dabar laikau kambaryje, kuriame apie 18-20, kambario langai į rytus, bet kaktusėliai pastatyti ne ant palangės. O pavasarį planuoju išnešti į balkoną. Ar tokiomis sąlygomis auginami kaktusai žydės

O štai mano naujieji augintiniai