Įkraunama...
Įkraunama...

Klaidų skrynelė

QUOTE(Rytine kava @ 2008 10 21, 16:24)
Manau blogiausias dalykas, kad labai prastai apsiltina  g.gif , o i siena neilisi ir nepaziuresi.............

O man baisiausia atrodo, kai nekokybiškas medžiagas - vamzdžius, kabelius naudoja doh.gif Užpils betonu, o žmogui nusipirkusiam namą ateity gali būti daug daug problemų....
Atsakyti
QUOTE(Rytine kava @ 2008 10 21, 15:24)
Manau blogiausias dalykas, kad labai prastai apsiltina  g.gif , o i siena neilisi ir nepaziuresi.............
Papildyta:
Man architekte sake, jei yra is katilines durys i lauka, tai kitos durys (musu atveju i garaza) gali bet kaip darytis  g.gif

o į katilinė būtina dėti duris jei šildymas kieto kuro. mūsų katilinė yra kartu su priešpirčiu tai tuos visus katilus norėčiau uždengti kokia siena išmūryta ir durų nedėti nes katilinėje yra langas ir eitu šviesa į koridoriuką ir priešpirtį.
Atsakyti
QUOTE(Rytine kava @ 2008 10 21, 16:24)

Man architekte sake, jei yra is katilines durys i lauka, tai kitos durys (musu atveju i garaza) gali bet kaip darytis  g.gif

Tai bet tos kurios į lauką jos turi atsidaryti į išorę smile.gif

QUOTE(sarra @ 2008 10 21, 16:52)
o į katilinė būtina dėti duris jei šildymas kieto kuro. mūsų katilinė yra kartu su priešpirčiu tai tuos visus katilus norėčiau uždengti kokia siena išmūryta ir durų nedėti nes katilinėje yra langas ir eitu šviesa į koridoriuką ir priešpirtį.

Nelabai supratau, pagal pasisakymą gaunasi kad pastatot katilą ir jį užmūrijat smile.gif bet durys turbūt kažkokios vistiek bus g.gif
Atsakyti
Na tai kreipiuosi i visas mamas.Kas gali patarti,ka daryti...Kai pernai betonavo grindis,tai,kiaules statybininkai,prilepojo betono i tualeto kanalizacija.Tai siais metais,kai pastate klozeta ir kriaukle,vanduo labai prastai bega kanalizacijos vamzdziais.Tai ka tik nedare-kapojo,kiek galejo,o dabar sumaste,kad gal rugsti pils...As jau nebezinau ka bedaryti,nagus nukapoti atgrubnagiams.Nejau teks viska lupti?!
Atsakyti
QUOTE(anyta @ 2008 10 27, 19:58)
Na tai kreipiuosi i visas mamas.Kas gali patarti,ka daryti...Kai pernai betonavo grindis,tai,kiaules statybininkai,prilepojo betono i tualeto  kanalizacija.Tai siais metais,kai pastate klozeta ir kriaukle,vanduo labai prastai bega kanalizacijos vamzdziais.Tai ka  tik nedare-kapojo,kiek galejo,o dabar sumaste,kad gal rugsti pils...As jau nebezinau ka bedaryti,nagus nukapoti atgrubnagiams.Nejau teks viska lupti?!

Situacija nepavydėtina doh.gif , šaukštai po pietų, bet vistiek man kyla klausimas, kodėl jūs neuždėjot aklių ant vamzdžių galų? Pas mus visur, netgi kur vamzdžiai iš sienų išlenda uždėtos aklės.
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2008 10 22, 10:08)
Tai bet tos kurios į lauką jos turi atsidaryti į išorę  smile.gif
Nelabai supratau, pagal pasisakymą gaunasi kad pastatot katilą ir jį užmūrijat smile.gif bet durys turbūt kažkokios vistiek bus  g.gif

geriau lupti dabar, kol nera apdilos, negu veliau lupti ir apdaila.. nesiparinkyte.. ne pats dydziausias kazusas.. man pvz teko visa tinka nuo namo lupti ir is nauo tinkuoti ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2008 10 28, 09:21)
geriau lupti dabar, kol nera apdilos, negu veliau lupti ir apdaila.. nesiparinkyte.. ne pats dydziausias kazusas.. man pvz teko visa tinka nuo namo lupti ir is nauo tinkuoti ... biggrin.gif

Kodėl teko tinką lupti? MB kaip tik tinkuoja, gal užbėgsiu įvykiams už akių biggrin.gif
Atsakyti
Ar turite kas nors patirties del pertvaru-sienu, kas geriau medines ar vis tik is profilio? gipsas ar kokios kitokios plokstes, blokeliai, garso izoliacija, gal jau esate kuri nors varianta pasidare ir pamatete trukumus.
Arba, kuriose patalpose nedarytumete sienu is gipso?
Aciu
Atsakyti
Mes gal senamadiskai, bet is gipso sienu nenorejom. Net savo miegamaji nuo vaiku atskyrem 20 cm blokeliais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaitaite @ 2008 11 07, 17:50)
Ar turite kas nors patirties del pertvaru-sienu, kas geriau medines ar vis tik is profilio? gipsas ar kokios kitokios plokstes, blokeliai, garso izoliacija, gal jau esate kuri nors varianta pasidare ir pamatete trukumus.
Aciu

mes visur darome tokias sienas - jei kada sugalvosimpo keleto metu name rekonstrukcija padaryt bus labai paprasta mirksiukas.gif pertvaras darom taip: medzio karkasas, medzio drozliu plokste, gipsas; is kitos puses tas pats ir viduj vata del garso izoliacijos. o ant blokeliu sukam profilius,vata, medzio plokste ir tada gipsas.
Atsakyti
QUOTE(rudaitaite @ 2008 11 07, 15:50)
Aciu

Aš sienas rinkčiausi tik iš blokelių arba plytų... Tiek dėl tvirtumo, tiek dėl garso izoliacijos (ypatyngai), tiek dėl galimybės normaliai ką nors pakabinti ax.gif Pas mus pertvaros numatytos iš 12 cm blokelių, tai ten kur sanmazgai vien dėl garso izoliacijos mūrijam 18 cm
Atsakyti
Kiekvienas namas turi trukumu blush2.gif . Kai statemes pirma nama - pasistatem ji per maza. Antra kas man nepatiko, tai svetaine sujungta su virtuve. Ir trecia - per maza vonios kambari pasidarem.
Dabar gyvenam jau antrame musu statybos name, tai kol kas nematau dideliu klaidu, bet jei statyciau trecia nama, daug ka daryciau kitaip 4u.gif .
Atsakyti