Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Vitulka @ 2008 09 21, 11:08)
tečius po bailiaus namo vežiau  biggrin.gif dažniau galėtų jie taip, visai nepykčiau biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
šiandien visos vairuoja matyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(frappe @ 2008 09 21, 01:50)
nesuvokiu kaip pvz važiuojant nuo BIG ukmergės gatve pasukt prie volkswagen į kairę, bent tamsoj nesuvokiau, reikės ryt šviesoj važiuot pasidairyt blush2.gif  g.gif

Tai ir nebepasuksi ten, nes panaikino kairi posuki doh.gif Reikia sukt i desine, apvaziuot volkswagena, tada sukt i kaire nauja ateities gatve, vaziuot iki mandarino ir tada sukt vel i kaire doh.gif As tai siandien kuriu marsruta kaip reikes rytoj i darba vaziuot smile.gif panasu, kad reikes vaziuot atvirksciu marsrutu.
Siandien vaziavau i gariunus viena. Nu super, kai nieko nereikia prasyt, kad nuveztu, niekas nebamba vaiksciodamas is paskos. Uch kaip myliu vairavima ir savo masiniuka wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Padushkele @ 2008 09 21, 18:14)
šiandien visos vairuoja matyt  g.gif

tai matyt... ax.gif as va katik is vairavimo gryzau biggrin.gif vos nepakliuvau policijai i nasrus unsure.gif mb pradejo skubinti bo reikejo uzlekt i parde kuri neuzilgo butu uzsidarius, tai as per ta skubejima ir neprisisegiau( ne nepajauciau) ....vaziuoju sau ramiai, pasukau i desine ir vos ne iskart policija, mb sako"tu kiek matau be dirzo vaziuoji g.gif "tai suskubau persimesti per peti, nezinau ar jie seip manes nepastebejo ar pagalwojo kad as prisisegusi... ax.gif (kas svarbiausia tai butu buve labai gaila jei butu pagave nes siaip tai tik isedus i masina prisisegu o ce viena karta pamirsau, policininkams juk nepaiskinsi kad netycia uzsimirsau doh.gif )
Atsakyti
aš šian galim sakyt neraliavau ax.gif
bet kadangi nesiveržiu niekad, tai nieko stebuklingo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2008 09 21, 18:13)
Tai ir nebepasuksi ten, nes panaikino kairi posuki doh.gif  Reikia sukt i desine, apvaziuot volkswagena, tada sukt i kaire nauja ateities gatve, vaziuot iki mandarino ir tada sukt vel i kaire doh.gif As tai siandien kuriu marsruta kaip reikes rytoj i darba vaziuot smile.gif panasu, kad reikes vaziuot atvirksciu marsrutu.
Siandien vaziavau i gariunus viena. Nu super, kai nieko nereikia prasyt, kad nuveztu, niekas nebamba vaiksciodamas is paskos. Uch kaip myliu vairavima ir savo masiniuka wub.gif  thumbup.gif

Vat ir aš šiandien susidūriau su ta problema doh.gif nu bet jokių ženklų iš anksto..ar aš jų nepamačiau unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif
Tai ką, raliuotojos, nevairuojam šiandien? Juk rugsėjo 22-oji – tarptautinė diena be automobilio... Hm g.gif Aš gal visgi vairuosiu, kažkaip sudėtinga būtų iš Palangos iki Klaipėdos pėsčiomis per 30 min. nusigauti.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 09 22, 08:25)
Labas rytas mirksiukas.gif
Tai ką, raliuotojos, nevairuojam šiandien? Juk rugsėjo 22-oji – tarptautinė diena be automobilio... Hm g.gif  Aš gal visgi vairuosiu, kažkaip sudėtinga būtų iš Palangos iki Klaipėdos pėsčiomis per 30 min. nusigauti.

Labas rytas, user posted image

Tai jau atvairavome lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Net nepagalvojau, kad šiandien tokia diena. g.gif Į ratus ir darbelin mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daidute: 22 rugsėjo 2008 - 07:31
QUOTE(comep @ 2008 09 20, 09:55)
beje maciau syryt avarija
partizanu pramones sankr, dar sviesoforas neveike, i kaire sukantis partizanu link nepraleido tiesiai vaziuojancio pramones pr
zinot-ziauru tai ziauru,bet kaip turejo 'skristi' tas pramones pr kad sitaip sumaitotas priekis,nors ir ne jis kaltas, bet garantija-greitis buvo ne 50 ir ne 60  schmoll.gif

Nebūtinai turėjo lėkti greitai. Tiesiog staigiai stabdant, mašinos priekis nusileidžia ir visas smūgis būna kitai mašinai į dugną, ir tada pasekmės doh.gif Mano vyras taip avariją prie sankryžos padarė. Visada sakiau jam, kad nesustotų per arti. Priešais buvo 70-tukas, pradėjus mirksėt žaliam, tas stabdė, tai mes jam tiesiai į šikną doh.gif O greičio beveik nebuvo, bet mašina atrodė tragiškai: prakirtom radiatorių, faros visos parėjo, priekis sugrūstas. Teko vilkti, nes jau nebesivedė.
O kelyje žiūrėti reikia visiem, tiek sukantiems į kairę, tiek pagrindiniu važiuojant. Ties sankryžom visada pristabdau, nes negali žinoti kas gali atskristi šalutiniu. Geriau apsidrausti.
Tiesa, labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 09 22, 08:48)
Nebūtinai turėjo lėkti greitai. Tiesiog staigiai stabdant, mašinos priekis nusileidžia ir visas smūgis būna kitai mašinai į dugną, ir tada pasekmės doh.gif Mano vyras taip avariją prie sankryžos padarė. Visada sakiau jam, kad nesustotų per arti. Priešais buvo 70-tukas, pradėjus mirksėt žaliam, tas stabdė, tai mes jam tiesiai į šikną doh.gif O greičio beveik nebuvo, bet mašina atrodė tragiškai: prakirtom radiatorių, faros visos parėjo, priekis sugrūstas. Teko vilkti, nes jau nebesivedė.
O kelyje žiūrėti reikia visiem, tiek sukantiems į kairę, tiek pagrindiniu važiuojant. Ties sankryžom visada pristabdau, nes negali žinoti kas gali atskristi šalutiniu. Geriau apsidrausti.
Tiesa, labas rytas  4u.gif

kas teisybė tas tėisybė drinks_cheers.gif
mus net taip mokė, kad važiuojant visada turi apgalvot, ką daris priekį ar gale važiuojantis, ir nesvarbu kokiu keliu važiuoji, prie kiekvienos sankrižėlės apsidairyt prieš į ją įlekiant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 09 19, 19:05)
dėl meet'o: geriau būtų susimatyt sekmadienį (28 d.12-13 val.) prie marių, po to nulėkt į jachtklubą. visų pirmą žmonių bus mažiau, visų antra vietos ten mašinom pasistatyti tai iki valios. va traukiny tame ypač šeštadienį, tai bus problemų doh.gif  gi mašinų turgus visai šalia doh.gif

Įrašykit ir mane į dalyvaujančiųjų sąrašą. Sekmadienis būtų dar geriau, nereiktų niekur skubėti.
Jei kažkam labai baisu, galiu paimti pakeliui (Murava labai pakeliui) arba galiu važiuoti priekyje ir padėti morališkai.
O kur susitinkam? Ar iškart prie Pažaislio?

Šeštadienį buvau bazėje, bet pabijojau važiuot į vidų, ech tas parkavimasis. Pasistačiau tarp poliklinikos ir maximos aikštelėje ir nuėjau. Apie 11 val dar vietų buvo prie bazės, bet kai išėjau po 12 val. tai viskas buvo užkišta ir eilė įvažiuot. Gal ir gerai, kad nesitačiau pačioje bazėje, būtų su išvažiavimu problemos man. O dabar jokio streso.
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2008 09 21, 18:13)
Tai ir nebepasuksi ten, nes panaikino kairi posuki doh.gif  Reikia sukt i desine, apvaziuot volkswagena, tada sukt i kaire nauja ateities gatve, vaziuot iki mandarino ir tada sukt vel i kaire doh.gif As tai siandien kuriu marsruta kaip reikes rytoj i darba vaziuot smile.gif panasu, kad reikes vaziuot atvirksciu marsrutu.
Siandien vaziavau i gariunus viena. Nu super, kai nieko nereikia prasyt, kad nuveztu, niekas nebamba vaiksciodamas is paskos. Uch kaip myliu vairavima ir savo masiniuka wub.gif  thumbup.gif

Reiks siandien pavaziuot paziuret kas ten per velnias toj Ukmerges gatvej,man tai ten dirbt reiks... blink.gif
Atsakyti