Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(comep @ 2008 09 24, 13:35)
kaip merginos del meeto?  bigsmile.gif

as tikriausia negaliu  verysad.gif  i mb teviske man rodos islekiam bash.gif

nesupykit bet ir aš nebegalėsiu verysad.gif penktadienį išskrendu ,o meetas kaiptik ant rytojaus.. gaila. .. bet nuotraukų tai labai lauksiu ir įspūdžių smile.gif
Atsakyti
O gal man kas nors gali parasyti AZ del raliuotoju albumo? 4u.gif Nes matyt busiu visa info temoje praziopsojus... blush2.gif
Atsakyti
Tai, kad nelabai kas lieka tame myte dalyvauti. Tada gal atidedam?
O dėl albumo, tai aš irgi laukiu.
Atsakyti
laba diena 4u.gif uzlekiu tik trumpam pasiskaityt ax.gif
natina uzuojauta 4u.gif unsure.gif isivaizduoju kaip nesmagu turetu but.....cia kaip rase kai kurios tai tikrai kad vien jau isdauzto lango gaila, o kur dar visa navigacija doh.gif

QUOTE(slyva @ 2008 09 24, 16:08)
O gal man kas nors gali parasyti AZ del raliuotoju albumo?  4u.gif Nes matyt busiu visa info temoje praziopsojus...  blush2.gif

QUOTE(pikkolo @ 2008 09 24, 17:22)

temoje nieks jokiu duomenu apie albumeli neskelbe, jei norit gaut duomenys rasykit Nesttai i AZ.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikne: 24 rugsėjo 2008 - 15:51
QUOTE(wikne @ 2008 09 24, 16:49)
temoje nieks jokiu duomenu apie albumeli neskelbe, jei norit gaut duomenys rasykit Nesttai i AZ.... mirksiukas.gif

Tai aš jai parašiau ir nuotrauką nusiunčiau, tik jokių žinių g.gif

Vat pasigirsiu: vakar prie treniruočių vėl įvažiavau į kiemą (ot žiopla boba, juk mačiau, kad net gatvė pilna, bet ne...), teko apsisukinėti pilnoje aikštelėje doh.gif Po truputį šiaip ne taip apsisukau. O gatvėje pasistačiau šonu ir labai lengvai man tai pavyko, iš pirmo karto ir beveik idealiai tongue.gif thumbup.gif Aišku vietos buvo daug, bet kažkaip šį kartą net nesustresavau, kažkaip natūraliai man gavosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 24 rugsėjo 2008 - 15:58
QUOTE(slyva @ 2008 09 24, 15:08)
O gal man kas nors gali parasyti AZ del raliuotoju albumo?  4u.gif Nes matyt busiu visa info temoje praziopsojus...  blush2.gif

QUOTE(pikkolo @ 2008 09 24, 16:22)

dėl albumo: visą info duodu tik aš. šioje temoje kelis psl anksčiau raudonai pažymėta kas, kaip ir kada. prašau, pasiskaitykit pačios 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2008 09 24, 16:55)
Tai aš jai parašiau ir nuotrauką nusiunčiau, tik jokių žinių g.gif

tai kad aš visą parą nesėdžiu nete, tai kai patikrinu el.paštą, pamatau foto, tada ir atrašau 4u.gif beje, atsiųsk ir savo pačios foto, ne tik auto mirksiukas.gif
Atsakyti
laba iš ryto smile.gif

blink.gif vajėėėė.. šnd ryte maškės kieme buvo apšalusios doh.gif prasidės rytiniai smagumynai gramdyti langus doh.gif aš kai į darbą išvažiuoju 5:30 val., tai tamsoj ir šalty "laaabai faina" užsiimti tokiais ritualais blink.gif mb maškė tai garaže, o mano kieme verysad.gif reiks gudraut, kad man perleistų garažą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 09 25, 08:11)
laba iš ryto smile.gif

blink.gif  vajėėėė.. šnd ryte maškės kieme buvo apšalusios doh.gif  prasidės rytiniai smagumynai gramdyti langus doh.gif  aš kai į darbą išvažiuoju 5:30 val., tai tamsoj ir šalty "laaabai faina" užsiimti tokiais ritualais blink.gif  mb maškė tai garaže, o mano kieme verysad.gif  reiks gudraut, kad man perleistų garažą biggrin.gif

Laba ryta,

blink.gif blink.gif O pas mus tik labai didelis rūkas. Tai nelabai smagu važiuoti buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daidute: 25 rugsėjo 2008 - 07:16
QUOTE(Nestta @ 2008 09 25, 08:11)
laba iš ryto smile.gif

blink.gif  vajėėėė.. šnd ryte maškės kieme buvo apšalusios doh.gif  prasidės rytiniai smagumynai gramdyti langus doh.gif  aš kai į darbą išvažiuoju 5:30 val., tai tamsoj ir šalty "laaabai faina" užsiimti tokiais ritualais blink.gif  mb maškė tai garaže, o mano kieme verysad.gif  reiks gudraut, kad man perleistų garažą biggrin.gif

Laba laba.
Pas mus nebuvo pašalę, bet mašiniukas perspėjo, kad lauke tik +3, gali būti apledėjęs kelias. Oi kaip man nepatinka tokie bajeriai, nes mano padangos tinkamos važinėti tik sausa danga. Teks rytais labiau pasisaugoti.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 09 25, 08:19)
nes mano padangos tinkamos važinėti tik sausa danga. Teks rytais labiau pasisaugoti.

agam, mano maškės vasarinės plačios padangos ir labai neklauso ant šlapios dangos schmoll.gif tai su jom turiu atsargiai.. kartą biški patyriau nediduką nesuvaldymą ant šlapios dangos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 09 25, 08:32)
agam, mano maškės vasarinės plačios padangos ir labai neklauso ant šlapios dangos schmoll.gif  tai su jom turiu atsargiai.. kartą biški patyriau nediduką nesuvaldymą ant šlapios dangos doh.gif

Plačios padangos blogai sukimba su šlapia danga, didesnė tikimybė atsirasti akvaplaningui, o ant ledo dar blogesnis sukibimas. Tačiau ant sausos dangos, tai pačios geriausios padangos thumbup.gif Kadangi mano žieminės yra su šipais, tai negaliu pasikeisti anksčiau kaip lapkričio 1 d. Tad teks pakentėti. Nors šiaip gana stabili mašina, bet posūkiuose vis tiek stengiuosi pasisaugoti, vis tik galas varomas, maža kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 25 rugsėjo 2008 - 07:37
QUOTE(pikkolo @ 2008 09 25, 08:37)
Plačios padangos blogai sukimba su šlapia danga, didesnė tikimybė atsirasti akvaplaningui, o ant ledo dar blogesnis sukibimas. Tačiau ant sausos dangos, tai pačios geriausios padangos thumbup.gif

niu tai tep, dėl to ir sakau, kad esu atsargesnė su savo plačiosiomis mirksiukas.gif
Atsakyti