QUOTE(Liniuka @ 2008 09 26, 07:06)
Labai naudinga informacija

Tik papildyciau, kad nebutinai ant pirmo begio reikia palikt

Jei lygioj vietoj arba i ikalne - tada taip, o jei i nuokalne, tada ant atbulinio.
As vis atkreipiu demesi, kad tu Pikkolo, labai daug zinai techniniu dalyku. Galima suzinot is kur? Taip domiesi, vyra mechanika turi ar dar kokia priezastis?
Oi ačiū mergaitės už komplimentus
Man patinka automobiliai, bet labiau teorinė pusė, o ne praktinė. Mėgstu pasiskaityti apžvalgas tiek apie naujus, tiek apie senus automobilius. O kai kieme atsirado nuosavas automobilis, dar labiau pradėjau domėtis. Kai ką pasiskaitau internete, kai ko pasiklausiu vyro, kai ką suprantu iš praktikos. Ne, vyras ne mechanikas, bet ir ne visai žalias mašinose. Tai kartais padiskutuojam apie mašinas. Mano tėtė labiau prie technikos linkęs, o kadangi šeimoje nebuvo daugiau vyrų, tai man tekdavo tėtei ir mašina padėt taisyti, ar prie elektros pasikrapštyti. O kai susipažinau su vyru tai ir kompiuteriais domėtis labiau pradėjau, ir mašinom. Ai ir šiaip ne visai tradicinė mergina esu. Mėgstamiausias sportas - Formulė-1, perkamiausi žurnalai - apie automobilius.
O kad viskas taip gerai sektųsi ir praktikoje kaip teorijoje.
Smagu, kad jums padeda mano patarimai. Dalinkitės ir jūs savo pastebėjimais, juk tikrai ne viską ir aš žinau.
Papildyta:
QUOTE(Gardee @ 2008 09 25, 20:51)
aha, kažkas tą sakė, tai dabar jau tiksliai žinosiu ir palikinėsiu ant bėgio, nors kažkaip atrodo nesaugu, bet teks priprast
labai pravers patarimukai, jau nusirašiau
bet kai paskaitai, tai atrodo, kad žiema taip jau sudėtinga važinėt, lyg kitas vairavimas būtų

oi kaip nelaukiu
Ant rankinio anksčiau ir mano vyras palikinėdavo, kol kartą žiemą jis prišalo ir negalėjo niekur važiuoti. O jei tai nutiktų merginai, juk visi vyrai užjuoktų: boba už vairo, nieko neišmano.
Patarimai daugumoj iš patirties (nebūtinai mano

). Žiemą ir taip nėra smagu važinėti, o koks nors neapsižiūrėjimas (kaip kad vanduo aušinimo sistemoje) gali visai sugadinti dieną. Ryte tamsu, vakare tamsu, sustojus kažkur kelyje tikrai nėra malonu laukti pagalbos. Geriau apsidrausti.
Aš kai pradėjau važinėti lapkritį, tai man vasarą buvo sudėtinga važinėti. Praeita žiema buvo labai dėkinga nepatyrusiems vairuotojams, kažin kaip bus šią žiemą? Aš irgi bijau žiemos, ypač jei bus daug sniego. Guodžiuosi tik tuo, kad kai važiuoju į darbą ir grįžtu, mašinų jau mažai.
Dar reiktų nepamiršti, kad lauke esant +3, kelio danga gali būti apledėjusi (bet nebūtinai). Tiesiog žiemą reikia važiuoti atsargiau, staigiai negazuoti, staigiai nestabdyti, švelniau perjungti pavaras. Turbū keistai atrodydavau: BMW velkasi lėtai, pirma juosta

Bet aš linkusi pasisaugoti.