QUOTE(Talli @ 2008 10 31, 12:07)
Bet pasigydzius atleisdavo jums tas kojytes?

, man principe kojos pirma kartą smarkiai paūmėjo tai idomu ar cia dar tikrai galima atsistatyti.Nes kiek bendravau su Citrute tai irgi rase kad vos ejo ir rankos nevalde, bet po visu proceduru atsistate .

atleisdavo, na man iki siol kaip uzeina, taip ir praeina, pfiu pfiu pfiu, kad neprisisnekeciau
i koju tirpimus tai jau nebekreipiu demesio, pripratau

, o koja kai sunkiai valdziau tai visiskai atstate, o dabar puse veido buvo suparalyzave, tai irgi beveik jau visiskai atsistate
kazkaip net nesuvokiu, kad galetu neatsistatyti
o as tai susileidus isgeriu ibiprofeno 600mg ir einu miegoti, atsibundu tada zvali, o jei pamirstu, tai atsibundu nuo kaulu lauzymo ir drebejimo nuo salcio
Koja paskutini karta nevaldziau 2003, baisiausiai buvo pirma karta kai barake dar gyvenau ryte ziuriu koja matau ale ji visai nejuda. Sakiau kad viskas jau uz.., nes katik buvau grizes ligonines ir vel... Su mylimu zmogum pakalbejau, nuramino, dar pas daktarus nuvaziavom, pagulde, atsitaisė

Aisku baisu buvo ir kai likus dvi sav iki vestuviu nutirpo bet susileidus neurorubino ir eufelino valsia sokau normaliai

. (nezinau kiek neurorubinas ir eufelinas gydo bet man skirdavo Garliavoj ir susileidus atleisdavo - gal cia mano saviitaiga) Kartojosi ne viena karta, slubas ejau. Rankos taip pat buvo nutirpe negalejau nieko laikyti rasyti, šaukstai krisdavo, batus drauge dabar jau zmona uzrisdavo. Aciu dievui ir visiems kas padejo tiket jog viskas bus OK. Dabar gyvenu normaliai tik rebifa leidziantis vis atsimenu jog draugauju su IS. Aisku visaip buna bet stengiuosi dziaugtis kiekviena diena