Įkraunama...
Įkraunama...

Kur apsipirkti UK?

Stengiuosi suderinti norus ir galimybes bigsmile.gif patinka warehouse,miss selfridge,kai kas-is H&M,Zara -vaikams ir sau,Graziausi mergaitiski rubeliai man-baby GAP wub.gif Apatiniai M&S,batai is daug kur biggrin.gif Primarkas irgi pravercia...zodziu,visokiu parduotuviu reikia tongue.gif
Atsakyti
Mazylei perku drabuzelius is Nexto,labai gera kokybe thumbup.gif batukus-Clarko...pati sau dazniausiai perkuosi is ,,River island,, thumbup.gif
Atsakyti
Sau perkuosi is jane norman, la senza, vaikui is primarko. o siaip dauguma parduotuviu apvaikstau, kol ka nors issirenku.
Atsakyti
QUOTE(vaivita @ 2008 09 21, 14:53)
Stengiuosi suderinti norus ir galimybes bigsmile.gif patinka warehouse,miss selfridge,kai kas-is H&M,Zara -vaikams ir sau,Graziausi mergaitiski rubeliai man-baby GAP wub.gif Apatiniai M&S,batai is daug kur biggrin.gif Primarkas irgi pravercia...zodziu,visokiu parduotuviu reikia tongue.gif

jei baby GAP patinka va voucheris su 30% nuolaida

http://www.gapcorpor...?urn=KNAG706714

iki 28 rugsejo galioja 4u.gif
Atsakyti
Mano mylimiausia tai TKMAXX. Keistoka, kad nieks jo dar nepaminejo, nepopuliarus gal g.gif smile.gif Ypatingai tai vaikiski drabuziai is ten. Taip pat labai fainu zaislu pavyksta rasti, fisher price, anne gedes lelyciu pvz. Na gal tas knisimasis kiek laiko ir uzima. Bet dazniausiai tai verta buna, papigiai pumpkinpatch'o, Dieselio, DKNY, Elle, Agathos ruiz de la prada ir panasiai. Silpnybe turiu visiems sitiems brandams. Bet kadangi negaliu moketi visos kainos, tai arba laukiu 50 - 70% ispardavimo, jei kur nors House of Frasers ar John Lewis'e, arba i TK Maxx biggrin.gif Arba dar vienas optionas - ebay, bet kartais tai visai nepasiteisina - perki kaip kate maise smile.gif Nors tenai bet koki velnia gali nusipirkt, jau jei realybeje nesigauna, nebelieka prekyboj, tai dar per ebay tai rasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2008 09 22, 16:05)
jei baby GAP patinka va voucheris su 30% nuolaida

http://www.gapcorpor...?urn=KNAG706714

iki 28 rugsejo galioja  4u.gif

geras bigsmile.gif aciu,tik labai gaila,kad neiseis panaudoti,lakeside Gap'o nebeliko verysad.gif o kitur iki 28 tikrai ,ko gero,neteks nuvaziuoti...
aha,tkmaxx irgi gerai thumbup.gif
Atsakyti
Kaip kazkas pastebejo: priklauso nuo skonio.

Dabar sedziu apsirengusi GAP dzinsus, Gap kojines, Golla sportbacius, Whistles marskineliai/maikute, Freya lifanas ir Topshop sortukai. Beveik viskas pirkau ispardavimuose.
Be Gap thumbup.gif , Whistles biggrin.gif ar Topshop biggrin.gif megstu H&M - del vaiku ir del saves;
Zara - del vaiku ir del saves;
Monsoon - del vaiku ir moterisku sortuku mirksiukas.gif ;
Kartais ka nors randu Debenhams (bet ne ju paciu gaminiu) ar New Look;
John Lewis ir House of Fraser tinkamas visai seimai (ypac vyrui!).
Kartais apsilankau Primark ir TKMax, bet retai ka sugebu nusipirkti (Primark - man kliuna ju darbo etika; TKMax - sunku ka nors susirasti).
I Next neinu ir neperku - man negrazu lotuliukas.gif - toks jau mano skonis.
Taip pat neperku M&S. Nebent jei uosvienei dovanu kokio megztuko ieskociau... g.gif
Anksciau esu pirkus M&S apatiniu, bet dabar jau zinau, kad Freya nepalyginamai geriau 'laiko' mirksiukas.gif ir Topshop apatiniai yra geresnes kokybes.
Internete vaikams perku is:
www.boden.co.uk buna labai graziu dalyku
www.redoute.co.uk
www.vertbaudet.co.uk
www.jojomamanbebe.co.uk labai grazu maziems vaikams

Dar nemazai rubu parsizevu is Lietuvos padievalkiu biggrin.gif
Batus sau daugiausiai perku is BullFrogs Claphame ir Shoe Studio.
Vaiku mokykliniai batai buna is John Lewis, Harvey Nichols (sale) arba Trotters, futbolo sportbaciai ir apranga is Lillywhites thumbup.gif , Crocs is Crocs paruotuves. biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(maybe24 @ 2008 09 20, 15:32)
Cia mano megstamiausia vaikiska parduotuve,
http://www.pumpkinpatch.co.uk

Butinai paziuresiu thumbup.gif
Atsakyti
jau ne karta pirkus is vertbaudet internetu,tai sakiau daugiau nebepirksiu,nes dydziai visai neatitinka..pirkau adido kelnytes 3metu tai nors mazoji ir kudute,bet ten tai nzn kas galetu ilisti,o ilgis kelniu tai nezmoniskas schmoll.gif striukyte irgi vos isiskiepejo,o jei po apacia apvilkciau megztinuka,tai nebeuztraukciau schmoll.gif
Atsakyti
Dazniausiai perk usau drabuzius interneto svetaineje www.laredoute.co.uk
Atitinka ir kainos ir dydziai smile.gif

la Senza - apatiniai
TIKIMAXX - sau drabuziu geru randu ir vyras mano megsta sia parduotuve ax.gif

O daugiausia kai pagalvoju kad viskas is ispardavimu.

Dar kartais sekmadieniais geru drabuziu randam Boots sale smile.gif
Atsakyti
Mano taip pat megstamiausia parduotuve TIKIMAXX ir mano vyro visi rubai galima sakyti is sios parduotuves.
Apatinius taip pat perku La Senza smile.gif , kaip tik prisiminaiu kad vauceri turiu reiks ryt isleisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 09 25, 13:59)
jau ne karta pirkus is vertbaudet internetu,tai sakiau daugiau nebepirksiu,nes dydziai visai neatitinka..pirkau adido kelnytes 3metu tai nors mazoji ir kudute,bet ten tai nzn kas galetu ilisti,o ilgis kelniu tai nezmoniskas schmoll.gif striukyte irgi vos isiskiepejo,o jei po apacia apvilkciau megztinuka,tai nebeuztraukciau schmoll.gif

Apie Vertbaudet ne tu viena neigemai atsiliepi. Visos drauges pirkusios is ten nusivyle, nes dydziai visai neatitinka tikroves. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2008 09 28, 00:07)
Apie Vertbaudet ne tu viena neigemai atsiliepi. Visos drauges pirkusios is ten nusivyle, nes dydziai visai neatitinka tikroves.  schmoll.gif

Perkant internetu visada yra rizika, kad kazkas bus per mazi ar per dideli. Pvz jojomamanbebe rubai buna didesni. La Redoute rubai buna mazesni. Net Boden ne karta esu nupirkus per mazu rubu. NET Boden! g.gif Ne tik internetu perkant pasitaiko mazu rubu: Zara spotbaciai 35 dydzio pasirode beesa gal 33; o i 9 metu GAP dzinsus mano perkudusi astuonmete dukra isviso neilenda. g.gif
Atsakyti