Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės

Siandien Norfoj kazkoks vyras pirko 2 pakelius cigareciu po 6LT.Viso 12LT tai padave kasininkei 20LT,o ta imuse ne 20 o 22 litus,tai graza dave 10 nors turejo atiduot 8,paskui dar dairesi ji to vyro ale kur tau jau buvo spejes nueit.Na va kartais kasininkes ne tik zmones apgaudineja taciau apsigauna ir pacios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2008 12 14, 17:32)
Pati baisiausia parda MAXIMA  doh.gif  Nėr buvę kad neapgautų,arba ne tą prekės kainą nuskanuoja,arba svorio per daug įskaičiuoja ir pan. Užkniso amžinai teisybės ieškot,todėl retai ten užsuku.
O šiandien Ermitaže buvo nuolaidos 30proc visom gėlėm ir augalams. Pasiėmiau orchidėją,o vietoj nuolaidos fygą gavau  bash.gif  Kai kasoj ėmiau teisybės ieškot - pardavėja persisukusia fizionomija pareiškė - jos ir taip akcijinės,kokios nuolaidos dar norit. Bet sakau neparašyta buvo,kad joms akcija. O ji - jei kas nepatinka,eikit aiškintis į informaciją, ir tipo nebekruškit man galvos  blink.gif
Nu žodžiu.... likau be komentarų  unsure.gif

aš irgi orchidėjas pirkau, sakau kasininkei : O kur nuolaida?", tai ji tik pažiūrėjo, bet nesiginčijau, nors žurnaliuke tai parašyta kad nuolaida pritaikoma kasoje gun_bandana.gif
Atsakyti
Senukuose pirkome naktini sviestuva . Buvo 30% akcija. Prie kasos musu prekei nesuteike nuolaidos, tipo skaitosi kaip suvenyras o ne sviestuvas doh.gif schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2008 12 29, 17:30)
Senukuose pirkome naktini sviestuva . Buvo 30% akcija. Prie kasos musu prekei nesuteike nuolaidos, tipo skaitosi kaip suvenyras o ne sviestuvas  doh.gif  schmoll.gif  g.gif

o kaip ant etiketes buvo parasyta? g.gif
Atsakyti
labas mergaites. o as norejau jusu pasiklausti gal kuri nors turinti aciu kortele gavot 2 nuolaidu kuponus, vienas perkant daugiau nei uz 50lt- gauni nuolaida 8lt,o kitas perkant daugiau nei uz 30 lt gauni nuolaida 6lt (perkant is tam tikru skyriu) ir antruoju jau pasinaudojot? nes vakar buvau Maximoje,tai kasininke pareiske,kad cia reikia pirkti visu isvardintu produktu,o kitoje kupono puseje parasyta,kad galima rinktis reikalingus produktus is tam tikru skyriu..tai ir likau nesupratus... ir dar yra tam tikras laikas,kad galima pasinaudoti siuo kuponu- tarkim tas,kur nuolaida 6lt galioja gruodzio 15-31 d.
Atsakyti
tuos kuponiukus atsiunte pastu
Atsakyti
QUOTE(zemuoge1 @ 2008 12 29, 20:16)
labas mergaites. o as norejau jusu pasiklausti gal kuri nors turinti aciu kortele gavot  2 nuolaidu kuponus, vienas perkant daugiau nei uz 50lt- gauni nuolaida 8lt,o kitas perkant daugiau nei uz 30 lt gauni nuolaida 6lt (perkant is tam tikru skyriu) ir antruoju jau pasinaudojot? nes vakar buvau Maximoje,tai kasininke pareiske,kad cia reikia pirkti visu isvardintu produktu,o kitoje kupono puseje parasyta,kad galima rinktis reikalingus produktus is tam tikru skyriu..tai ir likau nesupratus...  ir dar yra tam tikras laikas,kad galima pasinaudoti siuo kuponu- tarkim tas,kur nuolaida 6lt galioja gruodzio 15-31 d.

pasirodo cia kasininke aiskina pati nieko nezinodama apie tuos kuponus g.gif pasinaudojau as siandien tuo kuponu thumbup.gif ir pirkau,tai ko man reikejo,bet is tam tikru skyriu ir suma turejo but didesne nei 30lt
pasirodo kartais ir kasininke ne viska zino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zemuoge1 @ 2008 12 30, 14:51)
pasirodo kartais ir kasininke ne viska zino mirksiukas.gif

čia jau ne naujiena biggrin.gif
Atsakyti
kaip mano praktika paodė, tai daugiausia piktnaudžiaujama "akcijomis" Norfoje ir Droge. jei daug pirktum ir pinigų neskaičiuotum, tai gal ir nepastebėtum, kad nei velnio tų "akcijų" nėra. Droge kartą net teko parduotuvės vedėją išsikviest, kad paaiškintų, kodėl pateikia melagingą informaciją doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ija27 @ 2008 12 29, 21:01)
o kaip ant etiketes buvo parasyta? g.gif

net nepastebejau, jau padovanota ji biggrin.gif seip stoejo prie naktiniu sviestuvu, o tai kad ten statulele buvo - nereiskia kad tai ne sviestuvas tongue.gif
Atsakyti
arba - jei stovejo prie sviestuvu, tai nereiskia, kad sviestuvas lotuliukas.gif gudrus jie blink.gif
laimingu Nauju visoms wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukis123 @ 2008 12 28, 21:07)
Siandien Norfoj kazkoks vyras pirko 2 pakelius cigareciu po 6LT.Viso 12LT tai padave kasininkei 20LT,o ta imuse  ne 20 o 22 litus,tai graza dave 10 nors turejo atiduot 8,paskui dar dairesi ji to vyro ale kur tau jau buvo spejes nueit.Na va kartais kasininkes ne tik zmones apgaudineja taciau apsigauna ir pacios lotuliukas.gif

Todėl ir apgaus sekantį patiklų pirkėją, kad savo nuostolius sulikviduot mirksiukas.gif
Atsakyti