Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės

QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 04, 16:35)
Viena moteris pasakojo: Gariūnų turguje lėlės vežimėlis kainuoja 140,- , o toks pats "Senukuose" 100,-  doh.gif Va tau ir turguje pigiau...

Ne viskas turguj pigiau ar brangiau nei parduotuvėj. Dėl vienos prekės į turgų neverta važiuoti, o jei darai didesnį apsipirkimą - verta. Visgi nusiderėti įmanoma.
Atsakyti
geriau i parduotuve per ispardavima - nei deretis nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Siandie Kauno akropoly,parduotuvei MADA VAIKAMS,pardaveja neblogai sugalvojo is manes paipelnyt! g.gif pirkau zaisla uz 19,99,padaviau jai 100,o ji man graza atidave 30 lt,bet as pastoviai issiblaskius sito is pradziu nepastebejau ir isejau.poto tik banke mokedama mokescius apsiskaiciavau, kad truksta 50lt doh.gif issitraukiu MADA VAIKAMS ceki ir ziuriu,kad ir cekyje imusta,kad daviau 50lt,graza 30lt,nu galvoju tai kaip dabar man reiks irodyt,kad as 100lt daviau g.gif ...grizau i MADA VAIKAMS ir prdavejai pasakiau kaip yra,tai ji man iskart ir grazino tuos 50lt blink.gif blink.gif tai taip iseina,kad pardavejos specialiai taip elgiasi ir dedasi sau i kisene,nes jei ji butu apsiskaiciavus,tai skaiciutu juk pinigus kasoj, ocia iskart atidave,be zodziu...tai i diena po viena toki klienta ir plius dar viena alga per menesi
Atsakyti
QUOTE(Vilyte80 @ 2008 12 07, 21:50)
Siandie Kauno akropoly,parduotuvei MADA VAIKAMS,pardaveja neblogai sugalvojo is manes paipelnyt! g.gif pirkau zaisla uz 19,99,padaviau jai 100,o ji man graza atidave 30 lt,bet as pastoviai issiblaskius sito is pradziu nepastebejau ir isejau.poto tik banke mokedama mokescius apsiskaiciavau, kad truksta 50lt doh.gif issitraukiu MADA VAIKAMS ceki ir ziuriu,kad ir cekyje imusta,kad daviau 50lt,graza 30lt,nu galvoju tai kaip dabar man reiks irodyt,kad as 100lt daviau g.gif ...grizau i MADA VAIKAMS ir prdavejai pasakiau kaip yra,tai ji man iskart ir grazino tuos 50lt blink.gif blink.gif tai taip iseina,kad pardavejos specialiai taip elgiasi ir dedasi sau i kisene,nes jei ji butu apsiskaiciavus,tai skaiciutu juk pinigus kasoj, ocia iskart atidave,be zodziu...tai i diena po viena toki klienta ir plius dar viena alga per menesi

ir man taip yra nutike, tik man is200 litu grazos 100 litu nedadave..labai skubejau, susigriebiau tik bededama daiktus i masina..grizau, o ten 100 litu jau atidetas smile.gif Na, gal ir suklydo, o gal ir ne?...
Atsakyti
Man buvo lygiai taip pat vienoje Senamiesčio parduotuvėlėje su 200 Lt., grąžą padavė kaip nuo šimtuko. Susigriebiau kažkur po valandos, kai reikėjo atsiskaityti kavinėje, o ten neturėjau planuotų pinigų išlaidoms... Kai nulėkiau su vėjeliu, maniau pakelsiu skandalą, bet kaip ir jūsų atveju, pardavėja tuos mano pinigus laikė ne kasoje ir iš karto nuolankiai atidavė. O jei būčiau nepastebėjusi, tai tikrai būtų pasiėmusi. rolleyes.gif Manau, kad jos specialiai taip daro ir tai yra jų biznis, antraip kodėl taip atsitinka reguliariai ir tokiose gan neapgultose pirkėjų parduotuvėse unsure.gif Jei automatiškai išsiblaškiusios paimtų, tai tie pinigai juk būtų kasoje ir jos dar bandytų įrodyti, kad čia pirkėja žiopla. Bet ne, pinigai kasoje neguli..

Čia anksčiau taip mėgdavo apgaudinėti turgaus prekeiviai, ypač daržovių, vaisių, kur intensyvi prekyba ir daug žmonių. Gal ir dabar taip daro.
Atsakyti
Kasoje negali laikyti-nes jei netikėtas patikrinimas, baudelė nemaža būtų. O šalia kasos saugiau- spės į kišenę įdėti.
Arba galime būti naivios ir tikėti geru, gražiu vaiantu- sąžiningom pardavėjom ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaubute: 07 gruodžio 2008 - 23:26
QUOTE(siaubute @ 2008 12 07, 23:25)
Kasoje negali laikyti-nes jei netikėtas patikrinimas, baudelė nemaža būtų. O šalia kasos saugiau- spės į kišenę įdėti.
Arba galime būti naivios ir tikėti geru, gražiu vaiantu- sąžiningom pardavėjom ax.gif

ir tokiu būdu turi pasiteisinimą, kad ji gražą padavė, bet jūs pati, tipo, nepasėmėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 07, 23:06)
O jei būčiau nepastebėjusi, tai tikrai būtų pasiėmusi. rolleyes.gif 

Nu tai taip, o tai ka patarsit daryt? Pati dirbau ir zmogus grazos nepasieme (ten 8 Lt buvo lotuliukas.gif ). Palaikiau diena atskirai ir po darbo pasiemiau (arbatpinigiai). O ka, begt ieskot is paskos? Nesmagu aisku, jei zmogus 100 pamirstu, jausmelis turbut nekoks butu. Bet ka daryt? Aisku as cia apie tas situacijas, kai zmogus pats susimakaluoja, tokie klausimai manau nekyla spicialiai "apskaiciavusiom" pardavejoms cool.gif
Atsakyti
Savaitgalį Maximoj pirkau "geltonauodegių tunų filė". Kaina buvo geltona 5,99, o perbraukta 7,99. nu.. kasoj įmušė 7,99. Sakau, o ne 5,99? ta sako nežinau.. sakau taip ir apgaudinėja.. pardavėja supyko, sako einam pažiūrėt. unsure.gif Persigandau, kad pati apsižioplinau.. unsure.gif nueinam.. o ten tikrai 5,99. Pardavėja skambina vadybininkei. sako ką daryt? sako grąžink pinigus. Sakau aš noriu šitos žuvies, bet už 5,99. Tai gąžino 2 lt iš kasos.. jaučiu kiti pirko po 7,99, nes buvau pasiėmusi paskutinį gabaliuką...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovana: 08 gruodžio 2008 - 12:15
Praėjusią savaitę pirkau Pony su nameliu "Saldainių parduotuvė". Tai užklijuota kaina - 100. Skanavo skanavo ta vargšė pardavėja, išsikvietė vadybininkę.. pagal kodą suvestą ranka - kaina - 89,90. blink.gif

Tęsinys
Vakar vėl visų šitų namelių kainos buvo 100 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2008 12 08, 13:08)
Savaitgalį Maximoj pirkau "geltonauodegių tunų filė". Kaina buvo geltona 5,99, o perbraukta 7,99. nu.. kasoj įmušė 7,99. Sakau, o ne 5,99? ta sako nežinau.. sakau taip ir apgaudinėja.. pardavėja supyko, sako einam pažiūrėt. unsure.gif Persigandau, kad pati apsižioplinau..  unsure.gif  nueinam.. o ten tikrai 5,99. Pardavėja skambina vadybininkei. sako ką daryt? sako grąžink pinigus. Sakau aš noriu šitos žuvies, bet už 5,99. Tai gąžino 2 lt iš kasos.. jaučiu kiti pirko po 7,99, nes buvau pasiėmusi paskutinį gabaliuką...

Panasi situacija buvo praeitą savaitę Senukuose, kai prie prekės nubraukta kaina ir parašyta mažesnė, bet kasoje kažkodėl "išmušė" pilną kainą, bet tik namuose pastebėjau, tad tingėjau vėl važiuoti ir aiškintis...
Atsakyti
QUOTE(ireneri @ 2008 10 04, 15:07)
o siaubas smile.gifsmile.gif  bet gerai kad ne 32000 doh.gif

Nu jo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Šešėlio_Mirtis*~: 11 gruodžio 2008 - 11:29