Mes tai vienąsyk už juodos duonos ketvirtuką sugebėjom net 25 litus Maximoj sumokėt

Na, gal ir patys kalti, kad prie kasos netikrinom kainų. O buvo taip, kad pirkom pyragą didelį už 25 Lt, o nuo jo kaina prilipo prie duonos, tai ją gal tyčia gal netyčia ir nuskaitė (keista, nes parduotuvėj kepamos duonos kainą dažniausiai rankom suvedinėja, ji juk būna į paprastą maišiuką sudėta). O kai pastebėjo, kad ant pyrago nėra kainos, tai pasiuntė mane jo vėl svert. Ir šįsyk man kainą uždėjo 26 Lt. jau (matyt pasunkėjo nuo tiek pergyvenimų tas pyragas). Kai namie patikrinau čekį, tai pastebėjau, kad duona brangoka, grįžau ir grąžino man tuos pinigėlius, bet turėjau vos ne į kitą miesto galą su mašina dėl to važiuot...
IKI vasarą prisipirkom tos brangios Gurmanų giros, kurios galiojimas pasibaigęs prieš mėnesį buvo. O aš buvau nėščia 9 mėn. ir vyras baisiai norėjo, kad paragaučiau (mat tik ekologišką iki tol pirkom), tai kai paragavau, vos neapsivėmiau, sakau, kas per š

Pažiūrėjom į datą ir nunešėm grąžint, tai apkeitė į galiojančius ir dar davė priedo vieną. Bet tos giros aš iki šiol negeriu ir negersiu, pati daraus namie dabar.
Apskritai, apgaudinėja visose parduotuvėse, reikia labai stebėti. Tik kartais tos pardavėjos tikrai būna tokios nusivariusios, kad ne iš piktos valios nesąmonių primuša. Mums Maximoj vienąsyk pasitaikė naktį prieš Naujus matyt visai nauja pardavėja. Tokia nusikalus buvo, su tokiais storais akinukais (labai blogai mato vargšė) ir pirkom mes labai daug visko. Viską, kas buvo sveriama, ji belen kokiom kainom mušė ir net neklausė mūsų kas čia. Pvz., migdolus mušė karpių kainomis, pomidorus mandarinų kainomis. Aš tik stebėjau, kad tos kainos būtų mažesnės ir nieko nesakiau, nes matėsi, kad jai visai vienodai iš nuovargio. Paskui vyras per visas šventes labai sielojosi, kad mes taip pasinaudojom ja ir visąlaik einam dabar pas ją su prekėm, nes kažkaip kalti jaučiamės. Matos, kad dabar ji jau prakuto, viską teisingai sumuša...