Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės

QUOTE(swarcas @ 2009 02 03, 08:56)
Prieš kelias dienas vyras nupirko faršą RIMI-jis perka gabalą mėsos ir prašo,kad vietoj sumaltų.Taigi,pietūs nuėjo šuniui ant uodegos,nes faršas buvo tiesiog šlykštaus kvapo blink.gif Tas kvapas labai specifinis,bet ne sugedusios mėsos...Įtariu,kad ten buvo kuilio mėsa...Išmečiau ir kepsnius,ir dar likusį kameroje.Gaila ir pinigų,ir šeimynos,kuri liko be pietų.Kitą kartą prašysiu pauostyti mėsą(nors ir kaip juokingai tai atrodytų biggrin.gif )
O turėjo būti tokie skanūs pietūs... blush2.gif

Aš taip buvau apsipirkusi IKI. Mėsa šlapimu trenkė.
Atsakyti
Apsiperku dažniausiai maximoje ir sakyčiau man labai dažnai pasitaiko, kad paskaičiuoja visai kitą kainą, nei nurodyta. Savaitgalį pasiėmiau pora pomidorų, kurių vieno kg kaina 5,49Lt. Kasoj paskaičiavo po 8,99 Lt, nors prekyboje tokia kaina pomidorų net nebuvo. Dar anksčiau pirkau lorelio lūpdažį, kuriam buvo akcija. Buvusi kaina apie 39, turėjau mokėti apie 19Lt. Nuskenavo visa kaina, informacijoje pareiškė, kad ne tokiam lūpdažiui akcija. Nors tiksliai pasitikrinau prieš imdama ar tikrai tokiam akcija. Sugrąžino pinigus, ir taip ne kartą jau, bet, kad nors kartelį atsiprašytų g.gif . Nesulaukiu.
Atsakyti
Mes tai vienąsyk už juodos duonos ketvirtuką sugebėjom net 25 litus Maximoj sumokėt smile.gif Na, gal ir patys kalti, kad prie kasos netikrinom kainų. O buvo taip, kad pirkom pyragą didelį už 25 Lt, o nuo jo kaina prilipo prie duonos, tai ją gal tyčia gal netyčia ir nuskaitė (keista, nes parduotuvėj kepamos duonos kainą dažniausiai rankom suvedinėja, ji juk būna į paprastą maišiuką sudėta). O kai pastebėjo, kad ant pyrago nėra kainos, tai pasiuntė mane jo vėl svert. Ir šįsyk man kainą uždėjo 26 Lt. jau (matyt pasunkėjo nuo tiek pergyvenimų tas pyragas). Kai namie patikrinau čekį, tai pastebėjau, kad duona brangoka, grįžau ir grąžino man tuos pinigėlius, bet turėjau vos ne į kitą miesto galą su mašina dėl to važiuot...

IKI vasarą prisipirkom tos brangios Gurmanų giros, kurios galiojimas pasibaigęs prieš mėnesį buvo. O aš buvau nėščia 9 mėn. ir vyras baisiai norėjo, kad paragaučiau (mat tik ekologišką iki tol pirkom), tai kai paragavau, vos neapsivėmiau, sakau, kas per š smile.gif Pažiūrėjom į datą ir nunešėm grąžint, tai apkeitė į galiojančius ir dar davė priedo vieną. Bet tos giros aš iki šiol negeriu ir negersiu, pati daraus namie dabar.

Apskritai, apgaudinėja visose parduotuvėse, reikia labai stebėti. Tik kartais tos pardavėjos tikrai būna tokios nusivariusios, kad ne iš piktos valios nesąmonių primuša. Mums Maximoj vienąsyk pasitaikė naktį prieš Naujus matyt visai nauja pardavėja. Tokia nusikalus buvo, su tokiais storais akinukais (labai blogai mato vargšė) ir pirkom mes labai daug visko. Viską, kas buvo sveriama, ji belen kokiom kainom mušė ir net neklausė mūsų kas čia. Pvz., migdolus mušė karpių kainomis, pomidorus mandarinų kainomis. Aš tik stebėjau, kad tos kainos būtų mažesnės ir nieko nesakiau, nes matėsi, kad jai visai vienodai iš nuovargio. Paskui vyras per visas šventes labai sielojosi, kad mes taip pasinaudojom ja ir visąlaik einam dabar pas ją su prekėm, nes kažkaip kalti jaučiamės. Matos, kad dabar ji jau prakuto, viską teisingai sumuša...
Atsakyti
Na, rimi kartą apskaičiavo vienu duonos kepalu daugiau, nes buvo perkama daug visko, tai ir nepastebėjom to. Už tai yra tekę netyčia prekes prasinešt. Prieš kažkiek metų užsipirkinėjom baliui, ir vežimėlį įvairių limonadų, sulčių pririnkom, parodėm kiek ko yra ir gerai. Poto iš vėžimėlio kraustant butelius į mašiną pastebėjom, kad prieskoniai, dezodorantas buvo už jų padėtas:).
Mano mamai kažkada iki pasisekė, pirko vilniaus saldainius, kuriu kainą apie 30lt dar tada buvo, o jai paskaičiavo kaip kitus saldainius, 12lt už kg.
O šiaip yra tekę patekti ant "šviežios" silkės, bet gražindavo pinigus parodžius kas kaip
Atsakyti

Man tai tikrintis prieš nešantis į kasą prekes jų galiojimus ir ar sutampa jų barkodai su kaina etiketėje tapo taip normalus galykas, kaip ir kasryt valytis dantis, gerti puodelį kavos ir pnš. Kitaip neįmanoma, nes tik nesusitikrinu - būtinai grįšiu 'išdurta", jei nesusizgribsiu dar prie kasos. biggrin.gif Tokia realybė, kad niekuom negali pasitikėti (parduotuvėje). Juokias šeimoj iš manęs - "tai vėl kokį čekį kompensacinį parsinešei lotuliukas.gif , leisk ir tom pardavėjom uždirbti, ar tau gaila lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...
Atsakyti
Veiksmas Vilniaus Akropolyje SALAMANDER parduotuveje. Ieskau rankines, tai vis uzeinu i batu parduotuves paziureti rankiniu. Kiek zinau, Salamander salonuose rankines budavo apie 400-600 Lt,ziuriu ir stebiuosi, kaip cia taip yra kad si sezona buvo tokios brangios, virs 1000 Lt, dabar puse kainos apie 600-700 Lt smile.gif . Pasiziuriu viena tokia Gabor firmos rankines etikete: buvusi kaina 499 Lt ir juodu tusinuku negrabiai didziulis vienetas priekyje prirasytas, atseit 1499 Lt, nauja kaina salia uzklijuota - 999 Lt.Taigi, patingeta net kaina naujai perspausdinti...
Atsakyti
man dazniausiai maxsimose tokiu nesusipratimu buna,ateini pasiemi kaska kaina vienokia ,o kai prie kasos prieini jau kaina kitokia ,ir zinoma visada didesne buna doh.gif
Papildyta:
QUOTE(syri @ 2009 02 08, 20:57)
Man tai tikrintis prieš nešantis į kasą prekes jų galiojimus ir ar sutampa jų barkodai su kaina etiketėje tapo taip normalus galykas, kaip ir kasryt valytis dantis, gerti puodelį kavos ir pnš. Kitaip neįmanoma, nes tik nesusitikrinu - būtinai grįšiu 'išdurta", jei nesusizgribsiu dar prie kasos.  biggrin.gif Tokia realybė, kad niekuom negali pasitikėti (parduotuvėje). Juokias šeimoj iš manęs - "tai vėl kokį čekį kompensacinį parsinešei  lotuliukas.gif , leisk ir tom pardavėjom uždirbti, ar tau gaila  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ...

as dabar irgi visada taip elgiuosi ,visada pasitikrinu ,nes dazniausia apknisa kaip slapia visciuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 02 05, 19:05)
Mes tai vienąsyk už juodos duonos ketvirtuką sugebėjom net 25 litus Maximoj sumokėt smile.gif Na, gal ir patys kalti, kad prie kasos netikrinom kainų. O buvo taip, kad pirkom pyragą didelį už 25 Lt, o nuo jo kaina prilipo prie duonos, tai ją gal tyčia gal netyčia ir nuskaitė (keista, nes parduotuvėj kepamos duonos kainą dažniausiai rankom suvedinėja, ji juk būna į paprastą maišiuką sudėta). O kai pastebėjo, kad ant pyrago nėra kainos, tai pasiuntė mane jo vėl svert. Ir šįsyk man kainą uždėjo 26 Lt. jau (matyt pasunkėjo nuo tiek pergyvenimų tas pyragas). Kai namie patikrinau čekį, tai pastebėjau, kad duona brangoka, grįžau ir grąžino man tuos pinigėlius, bet turėjau vos ne į kitą miesto galą su mašina dėl to važiuot...

Čekyje turbūt ne duona brangoka buvo, o du pyragai įmušti...nors nesvarbu. Įsivaizduoju, kaip pikta buvo, kad reikėjo atgal važiuoti.
Iš paskutinių skaitytų istorijų labiausiai pašiurpino 10 lt Thomas Philipps parduotuvėje ir po prekystaliu pakištas jogurtas..
Atsakyti
O aš kad nusipirkau paltuką... doh.gif
Pamąstėm, kad visur nuolaidos žiemos prekėm, tai apsukom Kauną,
na ir į urmo bazes privaloma tvarka užšokom. O ten tokį žieminį paltuką užtikau.
Kiek žiurėdavau - tai spalva, tai kirpimas... O čia - lyg ir viskas vietoj. Tik va, atidžiai neapžiūrėjau - pasirodė, kad rankogalių kailiuko plaukas kažkoks lyg pakirptas vietomis g.gif Na, tarsi kokie vaikai būtų įsisukę su žirklėm doh.gif Galvoju, ar vežt atgal... Gi čia ne parduotuvė... Ir dar galvoju, ar pati atrinksiu, iš kurios ciocės pirkau... Na, sąndėlį tai tiksliai žinau.
Kadangi nesu Kaunietė, tai dar kelionė kainuos... Nežinau... g.gif Gal nusegt juos ir toliau ramiai paletuką nešiot, nes visa kita - lyg ir neblogai.
Tik kad pikta jau baisiai. Ir labiausiai - ant savęs fool.gif
Atsakyti
nepatikesit, bet pirkau siandien akropolyje dzinsus sau uz 4(keturis) litus!
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2009 02 19, 22:28)
nepatikesit, bet pirkau siandien akropolyje dzinsus sau uz 4(keturis) litus!

O čia kas ką apgavo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2009 02 19, 21:32)
O čia kas ką apgavo?  blink.gif

Čia turbūt išpardavimo kainos g.gif
Atsakyti