Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės

QUOTE(pašnekutė @ 2009 02 19, 21:23)
O aš kad nusipirkau paltuką...  doh.gif 
Pamąstėm, kad visur nuolaidos žiemos prekėm, tai apsukom Kauną,
na ir į urmo bazes privaloma tvarka užšokom. O ten tokį žieminį paltuką užtikau.
Kiek žiurėdavau - tai spalva, tai kirpimas... O čia - lyg ir viskas vietoj. Tik va, atidžiai neapžiūrėjau - pasirodė, kad rankogalių kailiuko plaukas kažkoks lyg pakirptas vietomis  g.gif  Na, tarsi kokie vaikai būtų įsisukę su žirklėm  doh.gif  Galvoju, ar vežt atgal... Gi čia ne parduotuvė... Ir dar galvoju, ar pati atrinksiu, iš kurios ciocės pirkau... Na, sąndėlį tai tiksliai žinau.
Kadangi nesu Kaunietė, tai dar kelionė kainuos... Nežinau...  g.gif  Gal nusegt juos ir toliau ramiai paletuką nešiot, nes visa kita - lyg ir neblogai.
Tik kad pikta jau baisiai. Ir labiausiai - ant savęs  fool.gif

nenustebčiau jei tas paltukas tiesiog padėvėtas, išvalytas ir parduodamas doh.gif
pas mus turguj žinau kelias bobikes, taip darančias. sukasi per padevalkes, ten ir senų ir naujų skudurų randa, sutvarko, supakuoja kaip nauji mirksiukas.gif
sakyčiau, gaila, kad nevietinė, bet tikrai reiktų vešt atgal 4u.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(snaige @ 2009 02 19, 21:28)
nepatikesit, bet pirkau siandien akropolyje dzinsus sau uz 4(keturis) litus!

geras pirkinys, lotuliukas.gif
tik kazin ar kokybiškas, be broko, o gal seno modelio, tai man tokių ir už 1 ct nereik schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zbara: 20 vasario 2009 - 10:02
QUOTE(zbara @ 2009 02 20, 10:01)
nenustebčiau jei tas paltukas tiesiog padėvėtas, išvalytas ir parduodamas  doh.gif
pas mus turguj žinau kelias bobikes, taip darančias. sukasi per padevalkes, ten ir senų ir naujų skudurų randa, sutvarko, supakuoja kaip nauji  mirksiukas.gif
sakyčiau, gaila, kad nevietinė, bet tikrai reiktų vešt atgal  4u.gif  doh.gif

Cia kartais ne Druskininkuose? Ten zinau, kad 1 tokia tikrai yra.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2009 02 20, 16:18)
Cia kartais ne Druskininkuose? Ten zinau, kad 1 tokia tikrai yra.

nea mirksiukas.gif bet va ir ten yra bigsmile.gif visuose turguose tokių pasitaiko, o parduotuvės kartais kai kurios irgi atrodo lyg padevalkem prekiautų doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 02 20, 11:01)
nenustebčiau jei tas paltukas tiesiog padėvėtas, išvalytas ir parduodamas  doh.gif
pas mus turguj žinau kelias bobikes, taip darančias. sukasi per padevalkes, ten ir senų ir naujų skudurų randa, sutvarko, supakuoja kaip nauji  mirksiukas.gif
sakyčiau, gaila, kad nevietinė, bet tikrai reiktų vešt atgal  4u.gif  doh.gif
Papildyta:

Na, nepanašu, kad dėvėtas būtų. Matytųsi pamušalas tuoj, apsivelia... Na, nebent labai jau trumpai ir gerai moka sutvarkyt... g.gif
Bet kad kažkur jis pakliuvęs buvo - tai faktas. Ir va - pamušalą, siūles tai apžiūrėjau, o rankogalių... doh.gif
Atsakyti
Visi buvot picerijoj ir matėt ant stalo stovinčias reklamas medinėse kojelėse, įlaminuotos....

Sykį Vilniuj vienoj picerijoj susitikom su draugais pabendraut po ilgo laiko, buvo šeštadienio vakaras, reklamoj perskaitėm kad visom meksikietiškom picom 40proc. nuolaida, tad susigindėm ir iš maždaug 10 picų pasirinkimo tų meksikietiškų visi užsisakėm ir davolni laukėm...kai kurie ėmė specialiai brangesnes, ne už 16 o už 19...
į pabaigą ėmiau skaityt tą reklamą ir juokais sakau ot bus bajeris kad kažkur paslėpta kokia žvaigždutė biggrin.gif Tada ištraukiu tą laminatą ir...AKURAT----pačioj apačioj , jau po medine kojele, mažytėm raidelėm parašyta kad nuolaida taikoma tik darbo dienomis. doh.gif Tikrai negražiai elgiasi vadovybė kad taip mulkina- padorus žmogus atėjęs neims tampyt to užrašo ir ieškot tų raidelių- jos tikrų tikriausiai užslėptos- uždengtos blink.gif Patingėjau aiškintis...susimokėjom po maždaug 30 litų ir pikti išėjom.Praradom tada po maždaug 6-7 litus, o kas ėmė brangesnes ir dėl sutaupytų pinigų taip pat brangesnius gėrimus- dar daugiau.tačiau pralošusi liko picerija- prarado krūvelę klientų ir jų draugų ...
Atsakyti
o aš šiandien apgavau parduotuvę blush2.gif

visai netyčia, bet nejaučiu kaltės, jei IKi bitute taip skanuoja barkodus...
Atsakyti
O man kaip siandien buvo. Uzlekiau i Maxima (vieno X), galvoju kokio vyno prigriebsiu. Kazkaip visu kainos prasideda nuo 15,99, viena radau akcijini 9,99 Lt. Nuciupau. Prie kasos imuse 4,99 Lt. Kaip sazininga pirkeja pasakiau, kad sitas vynas kainuoja tikrai brangiau. Pardaveja nuejo, pasiziurejo, grizo atgal ir sako:tiek imusiau, reiskia tiek ir turit moketi. Tai va, kai kada ir pirkejams pasiseka.
Atsakyti
smile.gif+2009 02 20, 20:29-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2009 02 20, 20:29)
Visi buvot picerijoj ir matėt ant stalo stovinčias reklamas medinėse kojelėse, įlaminuotos....

Sykį Vilniuj vienoj picerijoj susitikom su draugais pabendraut po ilgo laiko, buvo šeštadienio vakaras, reklamoj perskaitėm kad visom meksikietiškom picom 40proc. nuolaida, tad susigindėm ir iš maždaug 10 picų pasirinkimo tų meksikietiškų visi užsisakėm ir davolni laukėm...kai kurie ėmė specialiai brangesnes, ne už 16 o už 19...
į pabaigą ėmiau skaityt tą reklamą ir juokais sakau ot bus bajeris kad kažkur paslėpta kokia žvaigždutė  biggrin.gif Tada ištraukiu tą laminatą ir...AKURAT----pačioj apačioj , jau po medine kojele, mažytėm raidelėm parašyta kad nuolaida taikoma tik darbo dienomis. doh.gif Tikrai negražiai elgiasi vadovybė kad taip mulkina- padorus žmogus atėjęs neims tampyt to užrašo ir ieškot tų raidelių- jos tikrų tikriausiai užslėptos- uždengtos  blink.gif Patingėjau aiškintis...susimokėjom po maždaug 30 litų ir pikti išėjom.Praradom tada po maždaug 6-7 litus, o kas ėmė brangesnes ir dėl sutaupytų pinigų taip pat brangesnius gėrimus- dar daugiau.tačiau pralošusi liko picerija- prarado krūvelę klientų ir jų draugų ...

šioj vietoj - apgaulingai pateikiama informacija - labai pagelbėtų vartotojų teisių apsaugos tarnyba. tikriausiai ne jus vienus taip išdūrė. kartais verta bent jau ja pagrasint, labai greitai sureaguoja.
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2009 02 20, 10:06)
Čia turbūt išpardavimo kainos g.gif

taip, cia ispardavimas buvo, pati negalejau patiket:)
Atsakyti
Aš stengiuos vieno vyro neleist nei į parduotuvę, nei (o ypač) į vaistinę doh.gif vaistinėj siūlomos prekės tik brangiausios doh.gif (siunčiau šampūno į vaistinę, tai vos neparnešė už 69 lt plius dar norėjo balzamą už 112 lt įkišti blink.gif , vaistai tik brangiausi, kitokių nėra schmoll.gif mat nuo alvos skausmo tik už 9 lt veikia, o toks kaip citramonas-tai atgyvena irnesakyk.gif).
Siunčiau salotų, pieno ir duonos, salotų nupirko už 24 lt (ant salotų užklijuota ĮDARYTAS KARPIS blink.gif ). sakau "kur karpis???" hihihi.gif
Akcijos akcijom nelygios, visos akcijos su tikslu pasipelnyti iš pirkėjų doh.gif Dažnai randu nestebint pirkimo proceso čekyje du šokoladukus, du (ar net daugiau) sūrelius, du Fairy, vaisius/daržoves brangesnius doh.gif
Anksčiau būdavo vaikiškos pėdkelnės ne ta kaina doh.gif matot, aš žiūriu į maženę kainą, o imu brangesnę prekę blink.gif čia man taip paaiškindavo doh.gif lotuliukas.gif o kai nuvesdavau iki skyriaus ir pirštu parodydavau, tai tada kaltindavo kasininkę, nors barkodai sutampa, tik kainos skiriasi doh.gif

Nzn kokių nervų reikia turėt, dirbant skundų skyriuje schmoll.gif jau nekalbant apie naglumą schmoll.gif turbūt ir atlyginimai proporcingi nuo "sugebėjimų" hihihi.gif
Atsakyti
Žinot, mieliosios, kuo toliau, tuo labiau suknistai jaučiuosi kas kart peržengusi bet kurios pardavyklos slenkstį, jau nebesinori jų nei parduotuvėm, nei krautuvėm vadint, kaip į kokį karą eini ... Na, prisipažinkim, negi žmogus turi ten eiti jau 'apsiginklavęs' atitinkama nuostata, kad ten, jei būsi neatidus, jei nebūsi budrus, netikrinsi kiekvienos prekės bar kodo, pakuotės svorio, etikečių (neturėsi rankinėj padidinamojo stiklo-lūpos, kad išvis pajėgtum tą info perskaityti), įtariai nežvelgsi į siūlomas nuolaidas, akcijas (nes jos, prekybininkų dėka, manau, ant Lietuvos jau yra totaliai sukompromituotos), - tai būsi čia pat apmautas, o grižęs į namus po būtiniausių dalykų įsigijimo, aptikęs vėl netikslumus čekiuose, jausi tik nuoskaudos kartėlį ir kaltinsi save ...

Nauja apgaulė, o gal ir ne, nes tik ką pastebėjau ...
Užvakar: Mingaudo g. Maxima (Vilnius) - akcija 'Pigiausia prekė' - varškės sūris 22 proc., pasirodo, pažvelgi 'giliau', o per pusmetrį guli ne joks ne akcinis, ir ne dar koks nors kitoks vertas pirkti, o toks pat varškės sūris, to pačio rieb. proc., tik kito gamintojo, kg kaina beveik 60 ct. pigesnė, nei to, kuris skelbiamas 'pigiausia preke' ...
Ir supranti, kad vėl tave mausto, o širdy pasidžiaugi, kad buvai budrus smile.gif

Jau kaip man įkyrėjo toks gyvenimas ant tos Lietuvos, na, nėr jau nei vilčių jokių, nei paguodos, kad šiam gyvenime nors per kruopelytę kažkas ateity pasikeis ...

Danija (batų pardavykla): lapkr. mėn. pirkau dukrai batus, su pašiltinimu, odinius, sumokėjau 299,95. Nesiskundžiu, geri, buvo striokas - vaikas basas, žiema smile.gif
Šiandien vyras lygiai tokius pat, modelis, išvaizda, dydis tas pats, ten pat (vyksta akcija) nupirko ir man, nes kojos dydis tas pats kaip ir mano, o ir patiko jie man, sumokėjo .... nenugriūkit - 40 Lt. g.gif
Valio, džiaugiuosi, bet ir nerimas ima, o tai ar jie išvis odiniai, jei taip - tai kokia kaina juos perka pardavėjai, kad apsimoka ir už 40 Lt. parduot ...

Vien žo, esu netekus žado, nuo to kas vyksta ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ora: 23 vasario 2009 - 14:57
QUOTE(Ora @ 2009 02 23, 14:51)

Jau kaip man įkyrėjo toks gyvenimas ant tos Lietuvos, na, nėr jau nei vilčių jokių, nei paguodos, kad šiam gyvenime nors per kruopelytę kažkas ateity pasikeis ...

Danija (batų pardavykla): lapkr. mėn. pirkau dukrai batus, su pašiltinimu, odinius, sumokėjau 299,95. Nesiskundžiu, geri, buvo striokas - vaikas basas, žiema smile.gif
Šiandien vyras lygiai tokius pat, modelis, išvaizda, dydis tas pats, ten pat (vyksta akcija) nupirko ir man, nes kojos dydis tas pats kaip ir mano, o ir patiko jie man, sumokėjo .... nenugriūkit - 40 Lt.  g.gif
Valio, džiaugiuosi, bet ir nerimas ima, o tai ar jie išvis odiniai, jei taip - tai kokia kaina juos perka pardavėjai, kad apsimoka ir už 40 Lt. parduot ...

Vien žo, esu netekus žado, nuo to kas vyksta ....

pirkau batus žygio batuose už 59 lt, buvusi kaina 359 lt...

pardavejai sakau: kokia cia nesamoninga kaina buvo parašyta?
atsakymas: tai kad ant visu tokios nesamoningos buna is pradziu blush2.gif
tipo, ir uz 59 lt parduoda pelningai...
Atsakyti