Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės

tai kad visas straipsnis kazkokia nesamonė lotuliukas.gif nei šaltiniai pateikti naudojamos medziagos, pezalai ir tiek doh.gif
beje kaip dauguma straipsnių tokie, dabar mūsų laikraščiuose cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 04 09, 16:50)
kontrolieriai " patepti" tai ir šneka kad viskas tvarkoj  cool.gif
nejaugi tokia Maxima paleis kontrolierių namo su pilna papkę pažeidimų. juokinga.... cool.gif

Išeina su pilna taše biggrin.gif

Jo.. baigiat užėst maxę, dabar ir žurnalistai kliūva... lotuliukas.gif jau tos moteros - nieks neįtinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2009 04 09, 21:07)
Išeina su pilna taše  biggrin.gif

Jo.. baigiat užėst maxę, dabar ir žurnalistai kliūva...  lotuliukas.gif jau tos moteros - nieks neįtinka  biggrin.gif

nu tai siais laikais bepigu but zurnallistu nereik net is namu iseit, ilindai i niekam nezinoma sm nusikopinai ka norejai, vardus sumastei ir sekit nerealus straipsnis, del uzsienio irgi nereik niekur vaziuot nukeliauji ka mamytes plepa paseki ir sekit delfiui kuo puikiausia sensacija, nei kur vaziuot nei ka tikrint unsure.gif kaip sakant dirbk ir netingek tik temu tikrai nepritruksi...
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 04 10, 00:56)
nu tai siais laikais bepigu but zurnallistu nereik net is namu iseit, ilindai i niekam nezinoma sm nusikopinai ka norejai, vardus sumastei ir sekit nerealus straipsnis, del uzsienio irgi nereik niekur vaziuot nukeliauji ka mamytes plepa paseki ir sekit delfiui kuo puikiausia sensacija, nei kur vaziuot nei ka tikrint unsure.gif  kaip sakant dirbk ir netingek tik temu tikrai nepritruksi...

Tikria jau taip doh.gif
Ta žurnalistė tikrai niekur ir kojos nebuvo kėlus, kątik telefonu kalbėjau su pačiu Egidijum Simoniu, VET Maisto ir veterinarijos sanitarijos skyriaus vedeju, tai ji jam tik internetu klausimus atsiuntė, jis paskaitė, atsakė, va ir gaunasi komentarai... doh.gif
Viso pokalbio reziume: kai tik pamatysit kokį negerą vaizdelį parduotuvėj (na pvz. kaip aš, kad plauna mėsą su Fairy) - griebkit telefoną ir filmuokit, o po to skambinkit į skubių skundų registravimą nemokamu tel.: 8 800 40403 !!!
Kiek gi galima mums leistis š... maitinamies drinks_cheers.gif
Atsakyti
Niu va, dar viena aktyvistė bigsmile.gif thumbup.gif žinok užmėtys mus čia pomidorais kai kurios personos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2009 04 10, 11:47)
Niu va, dar viena aktyvistė  bigsmile.gif  thumbup.gif žinok užmėtys mus čia pomidorais kai kurios personos hihihi.gif

O aš kaip tik pagirti noriu tokias mamas thumbup.gif kurios nepatyli matydamos tokius blink.gif dalykus
Atsakyti
QUOTE(varla @ 2009 04 10, 11:39)
Viso pokalbio reziume: kai tik pamatysit kokį negerą vaizdelį parduotuvėj (na pvz. kaip aš, kad plauna mėsą su Fairy) - griebkit telefoną ir filmuokit, o po to skambinkit į skubių skundų registravimą nemokamu tel.: 8 800 40403 !!!
Kiek gi galima mums leistis š... maitinamies  drinks_cheers.gif

reik adresiuką į 1 postą įkelt

QUOTE(Eligint @ 2009 04 10, 12:05)
O aš kaip tik pagirti noriu tokias mamas thumbup.gif  kurios nepatyli matydamos tokius  blink.gif dalykus

drinks_cheers.gif

O čia dar prie mūsų nuodijimo Negalima dešrelių kepti ant laužo
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2009 04 10, 11:05)
O aš kaip tik pagirti noriu tokias mamas thumbup.gif  kurios nepatyli matydamos tokius  blink.gif dalykus

o tai ka tylet, juk ir pacioms butu lengiau, jei galetume tos pacios misraines isigyt sviezios doh.gif

o kazi ar galima pardej filmuot telefu, kad neisgainiotu musu paskui rolleyes.gif
Atsakyti
Aš dažnai naudojuos skaičiavke mobiliajam, kas ten sužiūrės ką su tuo telefu darai irnesakyk.gif Gi ne muziejus, kad už filmavimą susimokėt reikėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 04 10, 12:27)
o kazi ar galima pardej filmuot telefu, kad neisgainiotu musu paskui rolleyes.gif

Niu žinok galimadar ir į sprandą gauti blink.gif aš pampersus anksčiau skaičiuodavau su skaičiavke blush2.gif tai buvo kelis kartus prieina, ir maždaug KĄ DARAI??? blink.gif nu ***** sakau "čia kas per tonas?" kai MB šalia, tai ir aš tokiu pačiu tonu, kaip ir į mane blush2.gif sakau palikit skaičiavimomaš.kiekvienam skyriui, nekils tokių klausimų hihihi.gif

Anksčiau neva konkurentai kainas rašydavosi į mobilkas, bet dbr manau yra naujų technologijų biggrin.gif tai jau senokai nepriekabiavo dėl tel. g.gif

O lipdukai yra, kad fotkint negalima doh.gif
Atsakyti
Rimi akcijinės prekės su geltona etikete ir dar pakabintas žymeklis "Akcija". Susidomėjau aromatiniu muilu dėžutėse, akcija vienam 6,49 Lt. Geltonas. Šalia analogiški, bet kitų kvapų muilai, neakcijiniai. Visų jų kaina - 6,49 Lt. lotuliukas.gif
Atsakyti
Matai, tam akcijiniam gal galiojimas į pabaigą eina, tai ir afišuoja, kad akcija lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pirkit greičiau doh.gif
Atsakyti