Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės

O čia dar prie mūsų nuodijimo Negalima dešrelių kepti ant laužo
[/quote]

Kas diena vis naujiena doh.gif
Atsakyti
Sveikutes. Nu as tai turiu irgi ka papasakoti. Karta pirkau kudikiu tyreliu Maximoje, buvo akcija ir man net ne sove i galva pasiziureti galiojimo laika. O kai grizau namo ir pradejau viska krauti i spintele zvilktelejau ir... nu siaubelis, galiojimas pasibaiges ir jau ne diena ir ne 2. Nu kaip man pikta pasidare, o vazioti atgal toloka ir dar su vaiku mazu. Tada parasiau i vartotoju teisiu tarnyba. Ir ka jus galvojot. Po dienos jie man paskambino ir pasake, kad tikrai toi pard. rado dar tokiu "akcijiniu" tyreliu ir ne mazai. Zodziu israse bauda (aisku jokinga suma) bet as likau patenkinta ir po to atvejo VISADA ziuriu i data (nors kai su vyru tai jis piksta kad ilgai apziurineju doh.gif )
O dar pries keleta dienu man buvo atsitike kokia nesamone. Buvau IKI pard. su vaikiuku, jis vezimuke, tragiskai ne megsta parduotuviu, pradeda greit kaprizinti. O as viena ir vaiko palikti ne turiu kam, apsipirkti tai juk reikia. Zodziu rinkau prekes, dejau i vezimuku apaciau, vaikui daviau is lentinos zaisliuka kad ne zistu, tas buvo ipakavime ir vaikas pradejo maisiuka grauziti, as paemiau ir istraukiau ta zaisla o pakuote padejau i vezima, kad paskui kasoje paduoti kad nuskanuotu. Prie kasos iskroviau prekes ir iskart lindau paduoti nuolaidu kortele, ta pakuote dar ne padaviau bet ir kasininke tik pradejo skenuoti mano prekes kuriu buvo apie 20 pavadinimu. Ir prisistato prie manes apskauginis ir tokiu balsiu, kur zaislas? Mazdaug as nesiruosiau uz ji moketi. o ten toks s... buvo uz pora lituku. doh.gif Nu SUPIKAU!!! As ir taip stresuoju su vaiku pardei kad tik ko greiciau apsipirkti o cia dar kazkokie ziurke mane kaltina to ko ne esu padarius, juk dar ne pasitraukiau nuo kasos!! Ir aplamai turiu pakankamai pinigu , kad leisciau sau ir vaikui nusipirkti zimei brangesniu daiktu negu tas nekalas. Zodziu pasakiau jai kad turbut vaiku ne turi, jieigu ne supranta. Ne norejau toliau su ja ginciotis kad vaiko ne traumoti. Bet manau surasiu galimybe kam nors palikti vaika ir nueisiu parasisiu skunda uz izeidima. Tegul geriau visokius pijokus ir bomzius gaudo!
Atsakyti
Vilniaus BIG Maximoj išsidūriau šeštadienį gun_bandana.gif Buvo akcija vynuogėms, užrašyta didžiausiom raidėm "besėklės". O jos buvo su sėklytėm, ir toli gražu ne simbolinėm huh.gif Iš pradžių nesupratau, ko tie mano vaikai spjaudosi vynuoges valgydami, bandžiau įtikinti, kad čia gi be kauliukų doh.gif
Dar toje pačioje Maximoje būna labai dailiai apipeliję pomidoriukai plastikinėse dėžutėse. Kažkada parodžiau salės darbuotojai, tipo ką čia pardavinėjat, tai paskui praeidama mačiau, kaip krovė tuos pomidorus į nukainotų prekių vežimėlį. Nežinau, ar kas sveiko proto būdamas juos ir už dyką imtų unsure.gif

Ir apie nešviežių produktų perdirbimą galiu pasisakyti pioneer.gif Vieną kartą "Mandarino" Rimi turėjau laimės būti netoliese, kai virtuvėje, matyt, išsipylė ir prisvilo riebalai. Jau maniau, kad atpilsiu ten pat vietoje sad.gif Pasklidęs kvapas nieko bendra su valgomais dalykais neturėjo, dvėseliena kažkokia atsidavė. Nuo to laiko jų kulinarijos skyrių apeinu diiideliu ratu dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Hloja @ 2009 04 13, 23:03)
Prie kasos iskroviau prekes ir iskart lindau paduoti nuolaidu kortele...
... ir nueisiu parasisiu skunda uz izeidima. Tegul geriau visokius pijokus ir bomzius gaudo!

tai prekes buvo iskrautos kitos, isskyrus zaislo pakuote. Logiska, kad atejo apsauginis.

Tipo tik bomzai ir pijokai vagia. Tikrai ne schmoll.gif

Ir dar istrigo kasininkes (o gal apsauginio) pavadinimas ziurke. Mandagumu is jusu puses neziba irgi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2009 04 14, 21:33)
Ir dar istrigo kasininkes (o gal apsauginio) pavadinimas ziurke. Mandagumu is jusu puses neziba irgi  cool.gif

laugh.gif

man irgi daznai būna kad vaikai išardo pakuotes parduotuvėj, sūrelius suvalgo ir tt. bet kad pripultų apsauginis skenuojant prekes tikrai nebuvo. schmoll.gif pasitaiko kad apsauginis daznai mus nuziūri, t.y mamas su vežimeliais , nes juk lengva ka nors paslepus prasinešt. todėl kad nekelčiau aš jiems įtarimų, kaip tik pirmiausia sudedu tuščias pakuotes ir tik tada prekes tongue.gif
Atsakyti
Labai dažnai apsipirkinėjant vaikas kažką suvalgo, išgeria (aišku susimokam už tuščias pakuotes biggrin.gif ) ax.gif bet niekad neprisikabino (thu thu thu), mirčiau iš gėdos turbūt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2009 04 14, 22:33)
tai prekes buvo iskrautos kitos, isskyrus zaislo pakuote. Logiska, kad atejo apsauginis.

Tipo tik bomzai ir pijokai vagia. Tikrai ne  schmoll.gif

Ir dar istrigo kasininkes (o gal apsauginio) pavadinimas ziurke. Mandagumu is jusu puses neziba irgi  cool.gif

Ir kas cia logisko? As dar nuo kasos ne pasitraukiau ir net pinigines neissitraukiau is rankinuko. Suprantu kad apsauga turi stebeti visus, bet tai ne reiskia kad turi teise itarineti visus kas ne patiko. Jos speliones ne duoda jai teises mane izeidineti. Jieigu ir kazkas ne patiko, galejo ramiai, grazei, MANDAGIAI, pasakiti. O pasielge ji kaip tas givunas, kuri paminejau ir kur Jums ne patiko. Panasu kadji pati ne turi vaiku o gal blogai ismegojo. Tikrai ne esu kokia pikciurna, bet kartais kai kurie zmones isveda is pusiausviros. Esu ne karta praplesus kokiu baronku maisiuka ar isgerem sulciu, kol nuejome iki kasos, ir Visada sumokedavau, net ne buvo minciu kitaip pasielgti. Buvau ne vienoje salija ir nekur taip apsauga nesielgia. Jie kazkaip mandagesni ir supratingi ir mamom ir vaikuciams.

Papildyta:
QUOTE(zbara @ 2009 04 14, 23:11)
laugh.gif

man irgi daznai būna kad vaikai išardo pakuotes parduotuvėj,  sūrelius suvalgo ir tt. bet kad pripultų apsauginis skenuojant prekes tikrai nebuvo. schmoll.gif  pasitaiko kad apsauginis daznai mus nuziūri, t.y mamas su vežimeliais , nes juk lengva ka nors paslepus prasinešt. todėl kad nekelčiau aš jiems įtarimų, kaip tik pirmiausia sudedu tuščias pakuotes ir tik tada prekes  tongue.gif

Aisku dabar visad pirmiausiai sudesiu atidaritas pakuotes, kad neks man ne gadintu daugiau nervu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Tomienė @ 2009 04 14, 23:19)
Labai dažnai apsipirkinėjant vaikas kažką suvalgo, išgeria (aišku susimokam už tuščias pakuotes  biggrin.gif ) ax.gif  bet niekad neprisikabino (thu thu thu), mirčiau iš gėdos turbūt  doh.gif

As is gedos ne miriau, bet taip "abidna" pasidare. As niekada per visa savo givenima neko ne esu pavogus, visada esu be galo sazininga, pareiginga. O dar tokia esu isvargus...
Atsakyti
QUOTE(Hloja @ 2009 04 14, 22:00)
Ir kas cia logisko? As dar nuo kasos ne pasitraukiau ir net pinigines neissitraukiau is rankinuko. Suprantu kad apsauga turi stebeti visus, bet tai ne reiskia kad turi teise itarineti visus kas ne patiko. Jos speliones ne duoda jai teises mane izeidineti. Jieigu ir kazkas ne patiko, galejo ramiai, grazei, MANDAGIAI, pasakiti. O pasielge ji kaip tas givunas, kuri paminejau ir kur Jums ne patiko. Panasu kadji pati ne turi vaiku o gal blogai ismegojo. Tikrai ne esu kokia pikciurna, bet kartais kai kurie zmones isveda is pusiausviros. Esu ne karta praplesus kokiu baronku maisiuka ar isgerem sulciu, kol nuejome iki kasos, ir Visada sumokedavau, net ne buvo minciu kitaip pasielgti. Buvau ne vienoje salija ir nekur taip apsauga nesielgia. Jie kazkaip mandagesni ir supratingi ir mamom ir vaikuciams.

Papildyta:

Aisku dabar visad pirmiausiai sudesiu atidaritas pakuotes, kad neks man ne gadintu daugiau nervu schmoll.gif
Papildyta:

As is gedos ne miriau, bet taip "abidna" pasidare. As niekada per visa savo givenima neko ne esu pavogus, visada esu be galo sazininga, pareiginga. O dar tokia esu isvargus...

bet kiek jus daug rasybos klaidu darote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2009 04 14, 23:38)
bet kiek jus daug rasybos klaidu darote 4u.gif

Įtariu, kad ne lietuvė, dėl to vien medalį galima duoti už bandymą net rašyti lietuviškai thumbup.gif

Užsispyrimo kalbėti gimtąja (rusų) kalba turiu pavyzdį vaiko darželyje, kur šeimininkė, dirbdama su vaikais 20 metų, net nesiruošia kalbėti lietuviškai doh.gif o darželis lietuvių blink.gif
Atsakyti
nes lietuviu kalba nera mano gimtoji mirksiukas.gif
Nu niekaip ne iseina prisiminti kur tos nosines ir kur "y" ar "i". Mano vyrsininkas grinas griniausias lietuvis, puikus zmogus 4u.gif rasidavo su klaidom ir daznai paprasidavo moteru kad istaisitu. Nes taip susikloste givenimas, kad zmogus ne mazai metu praleido ne lietuvoje... taip buna rolleyes.gif
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hloja: 14 balandžio 2009 - 23:27
Dabar kaip tik akcija Maximose, kad jei pirksi iš ryto, gausi dar papildomus 5% į Ačiū kortelę. Kaip tik sutapo, kad teko ryte apsipirkti Antakalnyje. Viskas lyg ir būtų gerai, šauni ta akcija, tik kad sufasuota vištiena (visa ir įvairių rūšių) suversta su viena galiojimo data - iki šiandien lotuliukas.gif , t.y. iki 04.15 Kur turėtų būti nukainotų prekių skyriuje arba netoli konteinerio. Matyt ten perkels apie pietus ar vakarop.
Atsakyti
QUOTE(Hloja @ 2009 04 14, 23:00)
Jieigu ir kazkas ne patiko, galejo ramiai, grazei, MANDAGIAI, pasakiti. O pasielge ji kaip tas givunas, kuri paminejau ir kur Jums ne patiko. Panasu kadji pati ne turi vaiku o gal blogai ismegojo. Tikrai ne esu kokia pikciurna, bet kartais kai kurie zmones isveda is pusiausviros. Esu ne karta praplesus kokiu baronku maisiuka ar isgerem sulciu, kol nuejome iki kasos, ir Visada sumokedavau, net ne buvo minciu kitaip pasielgti. Buvau ne vienoje salija ir nekur taip apsauga nesielgia. Jie kazkaip mandagesni ir supratingi ir mamom ir vaikuciams.

[

na apsauginiai tikrai aukštu lygiu nepasižymi, nei proteliu nei sugebėjimais biggrin.gif
juk dirbti primamas bet kuris nuo gatvės. cool.gif
Atsakyti