Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada nors vyras yra mušęs?

QUOTE(indrealex @ 2008 11 24, 15:12)
Tai nemuša iš baimės?Ar tokius dalykus "sakymu" reikia užsigarantuoti ?
O be to sakyt yra viena...
Yra du variantai. Vieni muša, nes jiems tai natūralu. Atsiprašo, bet nejaučia kaltės.
Kiti muša, nes nesivaldo.
Abiejų nepateisinu. Nes žinau iš savęs. Jei man nepriimtinas mušimas visa siela, tai aš ir nemušiu. Vadinasi, tas kuris nesivaldo, yra matęs pavyzdžių arba jam tai nėra tai kažkas taip baisu, jam galbūt tai visuomeniškai žiūrint yra baisu, atseit moralė, įsitikinimai. Bet viduje, pasąmonėje toks žmogus nelaiko net pastūmimo katastrofa...
O jei užduoda ne vieną kartą, tuomet, manau reikia susitaikyt su realybe. Geriausiu atveju nekonfliktuot ir gydyt nuo nervų.

Kodėl aš dar gilinuos? Todėl, kad manau, jog žmogus ne kojinė, kurią gali nusipirkti pagal norimą spalvą, bet kada, nors ir šiandien.

Bet smerkiu tokius poelgius iš visų jėgų, pastūmimas ir uždavimas ne fizinį skausmą sukelia. Jautiesi nesaugiai g.gif Manyčiau... Už vyro turėtum būt kaip už sienos, o ne bijot barnių, kad nesulaukt pažeminimo.

Žodžiu, pateisinčiau uždavimą, jei tai būtų kartas, na, maksimum du, per visą gyvenimą. Nesam šventuoliai. Bet jei gyvenant dešimt metų tokių dalykų buvo ne vienas ir ne du, tuomet, bėda. Manau, galima būt laimingais ir be tokių žmonių šalia.
Papildyta:
QUOTE(Laurute... @ 2008 11 24, 15:41)
Ai tiesa esu gavusi gerai nuo buvusio draugo  blush2.gif 
Kokia čia gėda. ne tau turėtų būt gėda.
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2008 11 13, 12:43)
Ir as tikiuosi, kad neatleis, nes jau smurtas pasieke epogeju:guli ligoninej, realus pavojus gyvybei....O atsimenu ju draugystes pradzia-Toooookia meile buvo doh.gif

Meile, deja, kartais buna akla...visi pazinties pradzioje stengiasi atrodyti geresni nei yra is tikruju... vargu ar daznas vyras pasakoja kaip jis lups moteri, girtaus, vaiksciuos pas mergas ir pan pazinties pradzioje.
Atsakyti
negaliu isivaizduoti jei vyras man trenktu, nezinau ka daryciau unsure.gif palikciau ....
Atsakyti
QUOTE(blondinatore @ 2008 11 26, 16:43)
negaliu isivaizduoti jei vyras man trenktu, nezinau ka daryciau unsure.gif  palikciau ....

As ir neisivaizduoju.....bet manau suzinotume tik tam ivykus....geriau jau niekad nesuzinociau savo reakcijos...... schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
atleisk,kad taip sakau,bet..jeigu gavai viena karta gausi ir antra..ar verta laukti?nezinau visos tos situacijos kaip ir kodel susipykot,kas ten kam ka padare ar pasake,bet moters musti nevalia schmoll.gif
mano vyras buna labai piktas,jau as zinau uz kuriu siuleliu patampyti,kad sunervinciau ji biggrin.gif bet kritiniu momentu iseina is kambario,o as irgi jei nenoriu i marmuze nesirodau jam akyse kuri laika lotuliukas.gif
Atsakyti
gaila man tu moteru, kurias musa, moteris juk pati apsiginti negali, pats vyras ja ir turetu ginti nuo visko... doh.gif
Atsakyti
Deja, mane vyras yra mušęs.

bicycle.gif
Atsakyti
neikada schmoll.gif tikiuosi ir nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
jis niekada nepasikeis. bekite nuo jo, kol nevelu. ir net negalvokite apie vaikus - nusikaltimas pasmerkti vaikus matyti tokius dalykus ir augti tokioje aplinkoje. taip sakau, nes augau su gerianciu teciu. kai negerdavo - budavo auksinis zmogus. bet laikui begant alkoholis zmogu visiskai sunaikina ir to 'aukso' kuo toliau, tuo maziau.
man kaip zmogui ir moteriai tai, ka patyriau seimoje vaikysteje ir paauglysteje, padare neatitaisoma zala.

QUOTE(rragana @ 2008 09 26, 18:10)
mane siandien muse ... praejo 3 menesiai po vestuviu, galvoje didelis guzas - trenke i vonios veidrodi, tas suduzo, po to smauge, pabegau, nutrenke ant lovos, dauze su pagalvem, po ranka pasitaikiusiom, buvo girtas. Nuo pat santykiu pradzios (tuoj trys metai bus) girtas budavo agresyvus, yra pastumes ne karta, pagriebes stipriai ir pan. Agresija atsiranda tik kai girtas, ir kai as neva jam nenusileidziu, kazka nurodineju atseit (susivaidena jam), nors daugybe kartu esam dviese tusinesi, gere alkoholi ir kol viskas nuostabu, tol okei. bet jei tik menkiausias gincas.... Neesam nei asociali seima, nei ka.
Siaip gyvenime nuostabus vyras, geles dovanoja, plepam istisai telefonu (kai abu bunam darbe) apie savo jausmus vienas kitam, laisvalaiki leidziam tiesiog nuostabiai, mylim vienas kita, kalbames apie ateiti, planuojam vaikus. Ir ta jo agresija i kokius 4 menesius karta pasireiskia... siandien del visisko sudo susigincijom, o viskas isaugo i nerealu konflikta. Esam abu degtukai. Pirma karta gyvenime pasipriesinau jam, visada anksciau pagalvodavau, jei tuos agresyvius pykcius atsakysiu ne nuraminimu, nugesinimu, bet tuo paciu. Voziau jam per veida, pasakiau, kad negrasintu... o tada ir prasidejo. Galvojau, kad jei butu salia peilis, griebtu ji ir perreztu mane be gailescio... Lyg ne jis butu ta momenta, lyg visai kitas zmogus, kurio nepazistu...

Nezinau, ka daryt, kaip toliau gyvent... Esam ne karta kalbejesi apie jo agresija ir alkoholi. Jis suvokia kaip mane iskaudino, bet kita karta vel i zveri virsta, lyg prie manes kitas zmogus stovetu... Jis pats yra pripazines, kad saves negali valdyt, kad nepazista saves ta momenta... Ar mums eit pas psichologa, ar viska imti ir baigti? Neisivaizduoju... As iki dabar nesuvokiu, kaip toks viduje jautrus, supratingas, mylintis, linksmas, malonus, mandagus, mielas, meilus, rupestingas (nemoku apsakyt kiek stipriai), visokiu kitokiu geru savybiu milijona turintis vyras, su kuriuo siaip jau jausciausi nerealiai laiminga, gali pavirsti momentais i kita zmogus, i kazkoki zveri... Nesivaizduoju...

Atsakyti
niekada nemuse ir aciu dievui (tfu tfu tfu) Jeigu taip butu, tai jis tikrai gautu atgal aggressive.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @zemuoge@: 30 lapkričio 2008 - 12:35
nesuprantu kaip galima myleti, gyventi, myletis ir aplamai,,, su tokiu kuris meile rodo bash.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliuxbum @ 2008 10 07, 14:53)
Mano vyro tevas jo motina musdavo, tai maniskis dar paauglys budamas ne karta yra uz tai teva pamokes, ir dabar dar tevui uz tai neatleidzia, nebejaucia pagarbos jam. Ir aplamai jo poziuris i smurtaujancius vyrus yra labai nekoks! Diziuojuosi uz tai savo vyru ir tvirtai zinau, kad as ir musu busimas leliukas su juo busime visada saugus! wub.gif

man tas pats smile.gif
Atsakyti