QUOTE(indrealex @ 2008 11 24, 15:12)
Tai nemuša iš baimės?Ar tokius dalykus "sakymu" reikia užsigarantuoti ?
O be to sakyt yra viena...Yra du variantai. Vieni muša, nes jiems tai natūralu. Atsiprašo, bet nejaučia kaltės.
Kiti muša, nes nesivaldo.
Abiejų nepateisinu. Nes žinau iš savęs. Jei man nepriimtinas mušimas visa siela, tai aš ir nemušiu. Vadinasi, tas kuris nesivaldo, yra matęs pavyzdžių arba jam tai nėra tai kažkas taip baisu, jam galbūt tai visuomeniškai žiūrint yra baisu, atseit moralė, įsitikinimai. Bet viduje, pasąmonėje toks žmogus nelaiko net pastūmimo katastrofa...
O jei užduoda ne vieną kartą, tuomet, manau reikia susitaikyt su realybe. Geriausiu atveju nekonfliktuot ir gydyt nuo nervų.
Kodėl aš dar gilinuos? Todėl, kad manau, jog žmogus ne kojinė, kurią gali nusipirkti pagal norimą spalvą, bet kada, nors ir šiandien.
Bet smerkiu tokius poelgius iš visų jėgų, pastūmimas ir uždavimas ne fizinį skausmą sukelia. Jautiesi nesaugiai

Žodžiu, pateisinčiau uždavimą, jei tai būtų kartas, na, maksimum du, per visą gyvenimą. Nesam šventuoliai. Bet jei gyvenant dešimt metų tokių dalykų buvo ne vienas ir ne du, tuomet, bėda. Manau, galima būt laimingais ir be tokių žmonių šalia.
Papildyta:
QUOTE(Laurute... @ 2008 11 24, 15:41)
Ai tiesa esu gavusi gerai nuo buvusio draugo
Kokia čia gėda. ne tau turėtų būt gėda.