Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada nors vyras yra mušęs?

QUOTE(lututė @ 2009 08 12, 14:00)
a choc ir čia-va: bum bum ir negyvas  biggrin.gif

Plikom rankom nepaimsi.
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 08 12, 14:05)
Plikom rankom nepaimsi.

nu neimsiu-kam man reik svetimo gėrio biggrin.gif
Tik noriu pasakyt,kad tarp deklaruojančių stiprybę yra ir tikrai aršių mirksiukas.gif
Nemanau,kad muštynės yr žygdarbis-tai negražu,neprotinga...
bet kai daveda jau iki ribos...na,kantrybė irgi ne begalinė-teko tokią durnystę kartą gyvenime iškrėst-nesusivaldžiau juodai,matyt afekto būsena jau buvo.Nebekartosiu-ne,atgal negavau...tiesiog po to baisiai kvailai jaučiausi...
o visad galvojau,kad esu racionaliai mąstanti...
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 08 12, 14:25)
nu neimsiu-kam man reik svetimo gėrio  biggrin.gif
Tik noriu pasakyt,kad tarp deklaruojančių stiprybę yra ir tikrai aršių  mirksiukas.gif
Nemanau,kad muštynės yr žygdarbis-tai negražu,neprotinga...
bet kai daveda jau iki ribos...na,kantrybė irgi ne begalinė-teko tokią durnystę kartą gyvenime iškrėst-nesusivaldžiau juodai,matyt afekto būsena jau buvo.Nebekartosiu-ne,atgal negavau...tiesiog po to baisiai kvailai jaučiausi...
o visad galvojau,kad esu racionaliai mąstanti...

Jei butumet vyras, tai apie sita situacija jusu damai maziausiai 90% SM heroju dabar atsilieptu mazdaug taip:
"Jei jau karta apeme ta "afekto busena" tai butinai apims ir vel. Ne, zinoma, jei visai neturite savigarbos ir patinka buti talzomai, galite su tuo padugne ir susitaikyti, bet as jusu vietoj tai susikrauciau daiktus ir trenkciau durimis... "
Man tai truputi juokingai atrodo, kai suplojus rankom pilnas medis varnu ima karkseti, neketindamos nei nuskristi, nei pulti.
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 08 12, 14:44)
Jei butumet vyras, tai apie sita situacija jusu damai maziausiai 90% SM heroju dabar atsilieptu mazdaug taip:
"Jei jau karta apeme ta "afekto busena" tai butinai apims ir vel. Ne, zinoma, jei visai neturite savigarbos ir patinka buti talzomai, galite su tuo padugne ir susitaikyti, bet as jusu vietoj tai susikrauciau daiktus ir trenkciau durimis... "
Man tai truputi juokingai atrodo, kai suplojus rankom pilnas medis varnu ima karkseti, neketindamos nei nuskristi, nei pulti.

Ne.Neapims.Nes,manau,tada buvusios aplinkybės niekada nepasikartos.O jei ir pasikartos...matai,aš esu tas žmogus,kuris mokosi iš savo klaidų.
Su vyrais biškį kitaip...jie kitaip mąsto.Jiems patinka valdyti,pasijausti geriau,kada žemina silpnesnį,nes patys yra nepilnaverčiai...Bet toki "drąsuoliai" greit sprunka į krūmus,kai gauna tinkamą atkirtį.Ko taip drąsiai kalbu ? Turiu aplink keletą gyvų pavyzdžių.
O pakarksėt...visi galim.Vyrukai karksi ne mažiau,netgi daugiau.Tiesiog nepastebit tarp saviškių... smile.gif ...jūsų tarpe kalbos stiliaus "o aš...aš..." mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 08 12, 14:53)
Ne.Neapims.Nes,manau,tada buvusios aplinkybės niekada nepasikartos.O jei ir pasikartos...matai,aš esu tas žmogus,kuris mokosi iš savo klaidų.
Su vyrais biškį kitaip...jie kitaip mąsto.Jiems patinka valdyti,pasijausti geriau,kada žemina silpnesnį,nes patys yra nepilnaverčiai...Bet toki "drąsuoliai" greit sprunka į krūmus,kai gauna tinkamą atkirtį.Ko taip drąsiai kalbu ? Turiu aplink keletą gyvų pavyzdžių.
O pakarksėt...visi galim.Vyrukai karksi ne mažiau,netgi daugiau.Tiesiog nepastebit tarp saviškių... smile.gif  ...jūsų tarpe kalbos stiliaus "o aš...aš..."  mirksiukas.gif

Mano as, as, remiasi patirtimi, o ne svaiciojimais, kad va ot as taip ir taip, jeigu man pliauksteltu, nors ko gero 8 is 10 nieko panasaus nepadarytu. (Cia irgi is realiu faktu, su kuriais buvau susidures)
Atsakyti
maniskis nera manes muses. Jei pakeltu ranka, ziebciau atgal su tuo, kas po ranka pakliutu, as labai bjauri. Manau tik silpnos moterys, mazochistes, leidziasi musamos ir issispraude i kampa verkia, tikedamosis, kad vyras pagailes ir pasikeis. Tokios saves negerbia. O jam (vyrui) nei galvoj, nei siknoj moters asaros, jis to ir siekia. (cia tik mano subjektyvi nuomone) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2009 08 12, 15:43)
maniskis nera manes muses. Jei pakeltu ranka, ziebciau atgal su tuo, kas po ranka pakliutu, as labai bjauri. Manau tik silpnos moterys, mazochistes, leidziasi musamos ir issispraude i kampa verkia, tikedamosis, kad vyras pagailes ir pasikeis. Tokios saves negerbia. O jam (vyrui) nei galvoj, nei siknoj moters asaros, jis to ir siekia. (cia tik mano subjektyvi nuomone)  mirksiukas.gif

Ir apskritai jie beje visi kiaules...
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 08 12, 14:58)
Ir apskritai jie beje visi kiaules...

Neskiesk, ok?
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 08 12, 15:29)
Mano as, as, remiasi patirtimi, o ne svaiciojimais, kad va ot as taip ir taip, jeigu man pliauksteltu, nors ko gero 8 is 10 nieko panasaus nepadarytu. (Cia irgi is realiu faktu, su kuriais buvau susidures)

nea,aš ne tai turėjau omeny...turėjau omeny,kad kompanijoj jūs,vyrukai,mėgstat pasigirt bet kuo-savo realiais ir menamais sugebėjimais,"šūstrumu"...ir t.t...kiek moterų turėjot... smile.gif
Statistika sako,kad vyrai( kažkur apie 80 proc )skiedžia apie dalykus,kurių nė velnio neišmano,apsimesdami asais...čia kažkada per M-1 girdėjau...
O kad 8 iš 10-sunku pasakyt,bet gal...gal ir tiesa.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 08 12, 16:31)
nea,aš ne tai turėjau omeny...turėjau omeny,kad kompanijoj jūs,vyrukai,mėgstat pasigirt bet kuo-savo realiais ir menamais sugebėjimais,"šūstrumu"...ir t.t...kiek moterų turėjot... smile.gif
Statistika sako,kad vyrai( kažkur apie 80 proc )skiedžia apie dalykus,kurių nė velnio neišmano,apsimesdami asais...čia kažkada per M-1 girdėjau...
O kad 8 iš 10-sunku pasakyt,bet gal...gal ir tiesa.

Nu nezinau apie kalba tie jusu vyrai kompanijose ir apie ka jie giriasi, bet man niekad nebuvo suprantamas, tas per filmus rodomas gyrimasis mergomis ir visokie kitokie pokalbiai apie trach bach. zhiliaus senoji chebra pasigiria nebent prisimine kokius preities kuriozus i kuriuos kazkada buvom isivele ir gerai issivartem arba kas kam koki telika ant galvos uzmove, o apie laisvalaiki, sporta ir reikalus kalbant, nelabai ir yra kur fantazijai reikstis.
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 08 12, 18:34)
Nu nezinau apie kalba tie jusu vyrai kompanijose ir apie ka jie giriasi, bet man niekad nebuvo suprantamas, tas per filmus rodomas gyrimasis mergomis ir visokie kitokie pokalbiai apie trach bach. zhiliaus senoji chebra pasigiria nebent prisimine kokius preities kuriozus i kuriuos kazkada buvom isivele ir gerai issivartem arba kas kam koki telika ant galvos uzmove, o apie laisvalaiki, sporta ir reikalus kalbant, nelabai ir yra kur fantazijai reikstis.

Jei zhiliaus chebra apie tokius dalykus nediskutuoja, tai dar nereiskia, kad tarkim kokio Petro ar Antano chebra to nedaro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 08 12, 19:34)

vadinasi,jūsų kompanija nepapuola į statistinio vyro apibrėžimą biggrin.gif .O vien jau tai yra sveikintina mirksiukas.gif
Atsakyti