Manau jūs kalbate apie vaikiškus suaugusių žaidimus- tokiais ir mes su vyru kartais užsiimam(žnaibymai, kandimai, plekštelėjimai į minkštąjį ir pan.), ir nematau čia nieko blogo.Svarbu kad viskas neperaugtų į barnį.reikia laiku sustoti.kad neperaugtų į ach tu taip, tai te smarkiau....o tada jau gali baigtis ir muštynėm
jūsiškis tikriausia nepaskaičiavo jėgos ir manau kad tikrai užgauti nenorėjo...daugiau nesikandžiokit taip stipriai kad duodamas atkirtį vyras sukeltų jum skausmą- pagalvokit ant kiek skaudėjo jam kad nepajuto kaip stipriai jum davė
QUOTE(LumiLumi @ 2009 08 16, 17:43)
O Jus manot as ex uz "silpna antausi" palikau? Toli grazu... Dabar jau pats subinej slieku ieskot.
Man tik pasidare idomu, kokio stiprumo turi buti smugis nuo vyro, kad butu stipresnis uz meile jam? Tai sakot antausis nesiskaito?
QUOTE(Gintarė
@ 2009 08 16, 18:33)
Antausis atleistinas kai yra už ką jį gaut.bet nenorėčiau to patirt nuo mylimo žmogaus...
bet čia tema ar vyras yra kada MUŠĘS.mušimą aš suprantu kaip veiksmą po kurio lieka žymės ar ilgai skaudančios vietos.su moterim taip elgtis negalima. 
Aha po truputi aiskeja riba, kurios neperzengusiam vyrui butu atleista.
na jei moteris pralose visus seimos pinigus, antausis atleistinas
As vat tik nesuvokiu paneliu/moteru, kurios savo "meilem" viesai ar neviesai tranko veida, del kvailu priezasciu.
Kaip teko matit, pavelavo vaikinas, tai mergina jam trenke viesai, o jis geras apsisuko ir nuejo, ta iskar isteriskai rekti.
As vat tik nesuvokiu paneliu/moteru, kurios savo "meilem" viesai ar neviesai tranko veida, del kvailu priezasciu.
Kaip teko matit, pavelavo vaikinas, tai mergina jam trenke viesai, o jis geras apsisuko ir nuejo, ta iskar isteriskai rekti.
Negyvenčiau su vyru, galinčiu pakelti ranką prieš moterį
prasyciau, jei pati metytum i ji daiktus ir jis tau atsikvosejimui trenktu antausi, iskart paliktum,nes ???
QUOTE(Kashaya @ 2009 08 18, 17:00)
"Galinciu pakelti ranka pries M O T E R I".
Nu ir kas per dievybe yra ta moteris?
Moteris moteriai nelygi, moteris gali buti tokia, pries kuria pati ranka niekad nekiltu, o gali but ir tokia, kad greita mirtim uzmust maza.
QUOTE(sakudin @ 2009 08 18, 18:05)
Nu kadangi draugei neblogai sekasi, gali pasistenkt ir smarkiau paprovokuot, jei pavyks, gaus kaip reikiant - gales su abdukcija i mentine begt.
neteko tokios laimės patirti. bet dabar pagalvoju, kad be reikalo. buvo už ką ir reikėjo.
dabar galit mane užsipulti
QUOTE(Deisi @ 2009 08 18, 18:32)
neteko tokios laimės patirti. bet dabar pagalvoju, kad be reikalo. buvo už ką ir reikėjo.
A labai bloga buvot?
QUOTE(zhilius @ 2009 08 18, 19:03)
A labai bloga buvot?
nesakyčiau, kad bloga. pasiutimas per visus galus lindo
QUOTE(Deisi @ 2009 08 18, 19:38)
Nu velniai zino ar suaugusiai moteriskai dirzeliu ozius begalima isvaryt