QUOTE(TaGre @ 2009 06 13, 12:26)
Papasakok apie maistą
Mano sūnus toks nenormalus maisto atžvilgiu, tai su juo amžinos problemos.
pagrindiniame restorane -
pusryčiai :
omletas, kepti kiaušiniai arba blyneliai miltiniai (jų retokai būna)
virti kiaušiai
dešrelės
avižinė košė
sausi pusryčiai n rūšių
pienas
sūriai
dešros
natūralios apelsinų sultys (nuo 7 iki 10 val)
salotos
bandelės, duonelės (n rūšių, labai skanios - saldžios sūrios ir t.t.)
pietūs:
va čia tai jau visko pilna -
sriuba,
grill mėsos, užkepėlės, ryžiai, bulvės keptos, kartais bulvių košė, makaronai, žuvys keptos troškintos, salotos įvairiausios, daržovės, dešrelės, kotletukai, paukštiena, saldus stalas - labai sausus, t.y. sausainiukai, pyragai, pyragėliai, tortai, putėsiai, vaisių stalas - arbūzai, obuoliai kelių rūšių, apelsinai ir turkiški kažkokie žali ir oranžiniai vaisiai. Lengviau pasakyti, ko ten nebūna
vakarienė :
dar daugiau visko, nei per pietus
užkandžių baras
atsidaro nuo 12 val. Tada būna makaronai, fri bulvytės, kotletukai, dešrelės, picos, hamburgeriai ir t.t.
nuo 17 val sausainiai, keksai ir t.t. - viskas prie arbatos ir kavos
nuo 23,30 - salotos ir koks nors karštas lengvas užkandis, pvz makaronai su padažu
šiaip teritorijoje nuo 11 ar tai 12 val gamina vietoje
lepioškės kepamos lauke su sūriu ar mėsa, prie jų galima įsipilti airano
bulvės su įdaru (virta didelė bulvė perpjauta per pusę ir pridėta įvairių įdarų, t.y. pievagrybių, sūtio, mėsyčių ir t.t. Neragavau, bet sako skanu)
doner kebab (bulka viduje su šiais produktais pasirinktinai - mėsa, svogūnai, salotos, pomidorai)

Startas 2013.01.02