Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2008 rugsėjis

QUOTE(Beatriukas @ 2009 06 16, 06:21)

Labukas
labai gražus fotoreportažas thumbup.gif
prieš mėnesį buvau kemere, vykau į tą pačią ekskursiją su ta pačia gide Ina. Kaip tau ji? Mūsų ngrupei ji labai nepatiko savo arogancija ir nemokėjimu bendrauti.

Jus pirma į Myrą, po to į Kekovą, o tik paskui prie Nikalojaus bažnyčios vežė?
Mūsų kitas buvo kapitonas, tik šalta buvo, jūroj 2 drąsuoliai tesimaudė, o mėlynojo krabo negavom net pažiūrėt, o krevetes už 5 baksus nusipirkom paskanaut ax.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitusia: 16 birželio 2009 - 12:17
QUOTE(Gitusia @ 2009 06 16, 12:15)
prieš mėnesį buvau kemere, vykau į tą pačią ekskursiją su ta pačia gide Ina. Kaip tau ji? Mūsų ngrupei ji labai nepatiko savo arogancija ir nemokėjimu bendrauti.

Jus pirma į Myrą, po to į Kekovą, o tik paskui prie Nikalojaus bažnyčios vežė?
Mūsų kitas buvo kapitonas, tik šalta buvo, jūroj 2 drąsuoliai tesimaudė, o mėlynojo krabo negavom net pažiūrėt, o krevetes už 5 baksus nusipirkom paskanaut ax.gif

šiaip nieko lyg tokia, bet palyginus su kitom Novaturo gidėm gal ir prastesnė g.gif . Net nesusimąsčiau dėl to biggrin.gif

Nea, Myra, Demre, Kekova smile.gif . Gal kur ne taip parašiau smile.gif

Pas mus jau buvo šilta, tai daug kas maudėsi ir daug kas užsisakinėjo krevetes ir krabus bigsmile.gif . Sakė, kad skanu smile.gif
Atsakyti
sveiki. laibai superinis pasakojimas.

turiu klausimėlį: apžiūtinėdama Simenos sun club nuotraukas mačiau, kad yra tokios pavėsinės, su užuolaidėlėm( super romantiška būtų su vyru pagulėti) blush2.gif . ar jas ten galima išsinuomuoti ir kokią kainytė panašiai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurci @ 2009 06 29, 13:58)
turiu klausimėlį: apžiūtinėdama Simenos sun club nuotraukas mačiau, kad yra tokios pavėsinės, su užuolaidėlėm( super romantiška būtų su vyru pagulėti)  blush2.gif . ar jas ten galima išsinuomuoti ir kokią kainytė panašiai?  4u.gif

šiais metais pavėsinių nemačiau schmoll.gif
Atsakyti
Sveika,
labai grazios foto ir jau aprasymas koks issamus thumbup.gif .
Tikrai pritariu viskam ir mano prisiminimai apie atostogas patys geriausi.
Kaip noriu vel ten, nebgaliu doh.gif . Vyrui sakiau, kita kart vaziuosiu ne maziau nei 11 dienu, gal net 14 g.gif .
Atsakyti
Beatriuk labai išsamus pasakojimas apie Simena sun club thumbup.gif
Jei ir temos pavadinimas toks būtų, tai manau ir lankytojų 50% daugiau sulauktum mirksiukas.gif
kažkodėl per SM paiešką nerodė man šios temos schmoll.gif tik beklaidžiodama radau rolleyes.gif

QUOTE(Beatriukas @ 2009 06 10, 08:57)
vakaras prie baseino 4u.gif
user posted image

kaip gražu wub.gif laukiu, nesulaukiu kai galėsiu ir aš džiaugtis tokiais vakarais Simenoje bigsmile.gif tik galvoju ar ne per daug bus 10 dienų, ar nepasidarys nuobodu?

Kur keliausite šiemet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Antalija*: 24 kovo 2010 - 05:25
Labai patiko reportažai thumbup.gif Matyti ir tokie mieli Alanijos vaizdai wub.gif wub.gif Noriu kaip į Turkiją wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Antalija* @ 2010 03 24, 06:16)
tik galvoju ar ne per daug bus 10 dienų, ar nepasidarys nuobodu?

Kur keliausite šiemet?

mums 11 dienų buvo pats tas smile.gif . Jei būtų daugiau - manau nieks neprieštarautų smile.gif

gaila, bet niekur 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif esu žalia šiame reikale...į kuri Turkijos miestą patartumėt važiuoti medaus mėnesio rugpjūčio gale, pirmam kartui į Turkiją? blush2.gif g.gif būtų puiku, jei būtų smėlio paplūdimys ir viešbutis ant kranto...ir tiesa, į kokį viešbutį?
Atsakyti