QUOTE(mrs1ingri @ 2010 01 14, 13:42)
tai is neikivaizdinio busit? vadyba?
Taip, vadyba

Tik vat idomu ar daug kas mestusi? Nes visi nori ant svetimo b.... i dangu nujot
 Tik vat idomu ar daug kas mestusi? Nes visi nori ant svetimo b.... i dangu nujot  o kai ka nors organizuot, tai nenori... Kaip ir su cementovke kad nebutu. Visi varo varo, o kai reik, tai norinciu tik keli atsiranda. Idomi ta musu grupe
 o kai ka nors organizuot, tai nenori... Kaip ir su cementovke kad nebutu. Visi varo varo, o kai reik, tai norinciu tik keli atsiranda. Idomi ta musu grupe  
 Gal tie, kas cementovkę organizavo turi daug el. adresų, tai gali paorganizuot gausesnę grupelę prisidėti prie "lengvesnio egzamino laikymo"?
  Gal tie, kas cementovkę organizavo turi daug el. adresų, tai gali paorganizuot gausesnę grupelę prisidėti prie "lengvesnio egzamino laikymo"?  Kaži nebus taip, kad kas daugiausiai darbo įdeda į mokslus, tas dar ir egzą tinginiam nupirks?
 Kaži nebus taip, kad kas daugiausiai darbo įdeda į mokslus, tas dar ir egzą tinginiam nupirks?  
   Na, čia tik mano nuomonė...

Gal tie, kas cementovkę organizavo turi daug el. adresų, tai gali paorganizuot gausesnę grupelę prisidėti prie "lengvesnio egzamino laikymo"?
  Gal tie, kas cementovkę organizavo turi daug el. adresų, tai gali paorganizuot gausesnę grupelę prisidėti prie "lengvesnio egzamino laikymo"?  Kaži nebus taip, kad kas daugiausiai darbo įdeda į mokslus, tas dar ir egzą tinginiam nupirks?
 Kaži nebus taip, kad kas daugiausiai darbo įdeda į mokslus, tas dar ir egzą tinginiam nupirks?  

Tik vat idomu ar daug kas mestusi? Nes visi nori ant svetimo b.... i dangu nujot
 Tik vat idomu ar daug kas mestusi? Nes visi nori ant svetimo b.... i dangu nujot  o kai ka nors organizuot, tai nenori... Kaip ir su cementovke kad nebutu. Visi varo varo, o kai reik, tai norinciu tik keli atsiranda. Idomi ta musu grupe
 o kai ka nors organizuot, tai nenori... Kaip ir su cementovke kad nebutu. Visi varo varo, o kai reik, tai norinciu tik keli atsiranda. Idomi ta musu grupe  
 nereikia nesti kaip kysio,juk cia padeka uz paskaitas
  . O dėl cementofkės - kitas reikalas : ir aš buvau prie norinčių dalyvaut, bet kai buvo tiksli data - ji man netiko
 . O dėl cementofkės - kitas reikalas : ir aš buvau prie norinčių dalyvaut, bet kai buvo tiksli data - ji man netiko  , dėl to logiška kad iš pradžių buvo daug norinčių, o vėliau.... Neakivaizdinis yra neakivaizdinis, dieniniuose skyriuose tai oho gali "susicementuot"
 , dėl to logiška kad iš pradžių buvo daug norinčių, o vėliau.... Neakivaizdinis yra neakivaizdinis, dieniniuose skyriuose tai oho gali "susicementuot"  
  (čia jau šiaip - smalsumas
 (čia jau šiaip - smalsumas  )
 ) nebutina visus sukviesti ir pjankes daryti, niekada neiciau i tokias cementofkes
 nebutina visus sukviesti ir pjankes daryti, niekada neiciau i tokias cementofkes   

nebutina visus sukviesti ir pjankes daryti,
 nebutina visus sukviesti ir pjankes daryti, 

va cia tai jo su savekem tai
  va cia tai jo su savekem tai   nes kai sueina visi ka pazysti ir ko ne tai
 nes kai sueina visi ka pazysti ir ko ne tai   turbut susede irgi grupelem gertu
 turbut susede irgi grupelem gertu   

nebutina visus sukviesti ir pjankes daryti, niekada neiciau i tokias cementofkes
  . Šiaip tos cementovkės turbūt daugiau dienininkams - kurie labiau linkę studentaut, o ne studijuot
 . Šiaip tos cementovkės turbūt daugiau dienininkams - kurie labiau linkę studentaut, o ne studijuot   . Mes jau su gyvenimo patirtimi, tai studijuoti susirenkam
 . Mes jau su gyvenimo patirtimi, tai studijuoti susirenkam   , apie kokius balius gali būti kalba
  , apie kokius balius gali būti kalba   

. Šiaip tos cementovkės turbūt daugiau dienininkams - kurie labiau linkę studentaut, o ne studijuot
 . Šiaip tos cementovkės turbūt daugiau dienininkams - kurie labiau linkę studentaut, o ne studijuot   . Mes jau su gyvenimo patirtimi, tai studijuoti susirenkam
 . Mes jau su gyvenimo patirtimi, tai studijuoti susirenkam   , apie kokius balius gali būti kalba
  , apie kokius balius gali būti kalba   

Man labai reiktų pagalbos
  Man labai reiktų pagalbos   
  Nebežinau, kur kreiptis
 Nebežinau, kur kreiptis  man reikia skubiai parašyti magistriniui įvadą, pasirinkau temą neapgalvojus ir... niekaip nesumąstau, ką rašyti apie temos aktualumą
 man reikia skubiai parašyti magistriniui įvadą, pasirinkau temą neapgalvojus ir... niekaip nesumąstau, ką rašyti apie temos aktualumą  Gal galite kas nors padėti ir išsakyti savo nuomonę, kuo ši tema Jums atrodo aktuali ir verta nagrinėjimo: "Viešojo sektoriaus valdymo ypatumai Verslo informacinių centrų pavyzdžiu"
 Gal galite kas nors padėti ir išsakyti savo nuomonę, kuo ši tema Jums atrodo aktuali ir verta nagrinėjimo: "Viešojo sektoriaus valdymo ypatumai Verslo informacinių centrų pavyzdžiu"   

Na, čia tik mano nuomonė... . Na bet už tai kad galėčiau į užrašus žvilgtelt - pasirašyčiau
 . Na bet už tai kad galėčiau į užrašus žvilgtelt - pasirašyčiau  
  , o dabar jau miegot slenku
 , o dabar jau miegot slenku