Įkraunama...
Įkraunama...

KTU EVF ekonomika-vadyba

QUOTE(v.a.i.d.a. @ 2010 01 20, 20:21)
ekonometrika sutvarkyta jau karsta.gif nieko neklausinėjo visiškai.
o va su socialine atsakomybe tai ne kas verysad.gif teks perrašyt doh.gif o atrodė pats lengviausias dalykas g.gif

Su socialine ir man ta pati situacija, pusės balo pritrūko doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

peržiūrėjau ką čia rašote ir viduje man pasigirdo " karsta.gif ačiū dievui, aš jau baigiau savo magistro studijas". Dabar telaukiu diplomo įteikimo.

Labai man reikia jūsų pagalbos - gal ką nors žinote, kur būtų galima įteikimo šventei išsinuomoti mantijų? Užtektų telefoniuko... 4u.gif Ačiū iš anksto...
Atsakyti
QUOTE(Merelanta @ 2010 01 21, 10:27)
gal kas galite pagelbeti del finansu egzamino,gal pamenate koki klausimai buvo ir mazdaug uzdavinukai koi,nepasiseke man su egzaminu  verysad.gif  cia pas Cvilika

Parasyk emeila i AZ man, atsiusiu fotkintu uzdaviniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute @ 2010 01 21, 20:22)
Sveikos,

peržiūrėjau ką čia rašote ir viduje man pasigirdo "  karsta.gif ačiū dievui, aš jau baigiau savo magistro studijas". Dabar telaukiu diplomo įteikimo.

Labai man reikia jūsų pagalbos - gal ką nors žinote, kur būtų galima įteikimo šventei išsinuomoti mantijų? Užtektų telefoniuko...  4u.gif Ačiū iš anksto...

Pas mus fakultete kabo skelbimas, bet mums iki mantijų dar toli blink.gif tai telefoniuko ,aišku, neturiu smile.gif
Atsakyti
labas merginos,
kas laikete sian ekonometrikos egza(ekonomistai),gal pamenat kokie klausimai buvo? 4u.gif
Atsakyti
Atlieku ekonominės statistikos,ekonometrikos,pramonės organizacijos,ekonomikos planavimo laboratorinius bei kursinius darbus.
Atsakyti
QUOTE(kometaa @ 2010 01 21, 21:29)
Pas mus fakultete kabo skelbimas, bet mums iki mantijų dar toli blink.gif  tai telefoniuko ,aišku, neturiu smile.gif

O gal tą telefoniuką gali parašyti čia? Nes mes esame Utenos grupė, ir pačiam fakultete teko būti tik vieną kartą, kai nuvežėme savo darbus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute @ 2010 01 23, 13:03)
O gal tą telefoniuką gali parašyti čia? Nes mes esame Utenos grupė, ir pačiam fakultete teko būti tik vieną kartą, kai nuvežėme savo darbus smile.gif

Tai, kad be vasario vidurio ir as ten nebusiu schmoll.gif
Atsakyti
Gal kuri zinot, kas buvo apskaitos egze? Ar sunku? smile.gif
Atsakyti
MERGINOS, prašau pagalbos - jei kuri lankysitės šiandien ar ryt fakultete, užsirašykite telefoniuką apie mantijų nuomą... Mirtinai reikia!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute @ 2010 01 25, 08:49)
MERGINOS, prašau pagalbos - jei kuri lankysitės šiandien ar ryt fakultete, užsirašykite telefoniuką apie mantijų nuomą... Mirtinai reikia!!!  4u.gif

Per google paieškok, ten meta nemažai adresų smile.gif
Atsakyti
Rasau ekonomikos statistikos, vadybos, organizavimo kursinius ir kt. baigiamuosius bakalauro darbus
Atsakyti