Įkraunama...
Įkraunama...

kalnų pušys

QUOTE(DeeDee @ 2009 04 02, 19:07)
mastau.gif Tai, kad ir po 2 metų gali pievoj pamesti, čia jau nuo pievos ir norų priklauso  laugh.gif

Tai galiu jau šiemet tiesiai į dirvą sodinti? Tai nuostabu thumbup.gif o tai kažkaip nesinori tų vazonėlių ant palangės dar metus laikyti.
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2009 04 02, 21:45)
Tai galiu jau šiemet tiesiai į dirvą sodinti? Tai nuostabu thumbup.gif  o tai kažkaip nesinori tų vazonėlių ant palangės dar metus laikyti.
Ačiū

palauuuk, ne taip supratai, geriau su visais vazonėliais sodink į lysvę ir būtinai užpavėsink. Žiemai būtinai reiktų apdėti medžių lapais ( tik ne vaismedžių ) ir eglišakėm apdėti. Tiesa, vazonėliai turi būti kuo gilesni, nes pušaičių šaknys eina gilyn wink.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 04 02, 21:51)
palauuuk, ne taip supratai, geriau su visais vazonėliais sodink į lysvę ir būtinai užpavėsink. Žiemai būtinai reiktų apdėti medžių lapais ( tik ne vaismedžių ) ir eglišakėm apdėti. Tiesa, vazonėliai turi būti kuo gilesni, nes pušaičių šaknys eina gilyn wink.gif

Na štai, tikrai būčiau be vazonėlių sodinus doh.gif tokia mintis net nekilo. Galvojau, kad reiks kokiu nors būdu aptverti, įrėminti.
Dar kartelį labai labai ačiū. Visiška neišmanėlė esu blush2.gif
Atsakyti
Sakykit, o į kokią žemę jūs sodinote? Mano ir gi sudygo, išsiskleidė viršuje pirmi "spygliai" ir visos nulinko verysad.gif . Kažkas atsitiko prie pat durpių su pušų koteliu, toks suplonėjęs. Ar kas nugraužė, ar supuvo, nieko nesuprantu schmoll.gif
Dabar sumaišiau kaktusų žemę su smėliu ir vėl pasėjau, lauksiu rezultatų.
Atsakyti
Sveikutes ,kaip laikosi jusu siemet setos pusys ,? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 04 30, 11:00)

ačiū, gerai. 3 eilė spyglių jau yra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 04 30, 11:58)
ačiū, gerai. 3 eilė spyglių jau yra  bigsmile.gif

Siemet pasetu?
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 04 30, 12:06)
Siemet pasetu?

na taip wink.gif Praeis šalnų periodas ir keliaus spygliuotosios į kiemą, pratintis wink.gif
Atsakyti
Pasisodinome apie 10 kalnų pušelių. Viena neprigijo, o vieną, kuri gražiausiai auga teks persodinti (planuojame toje vietoje šiiltnamiuką statyti) doh.gif Gal patartumėte, kokiu laiku būtų geriausia tai padaryti, ar rudenį ar laukti pavasario? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 04 30, 11:00)

Norėjau paklausti,o pikuojant į kokią geriau žemę sodinti pušeles?Jos pas mane jau sudygę tikrai koks mėnuo,jei ne daugiau. g.gif Ir eglė dygliuota taip pat sudygųsi.Trąšų gal jau reiktų kokių spygliuočių?Visai nieko nežinau apie spygliuočių auginimą. blush2.gif
Atsakyti
Pas mane,dar vazonėlyje,bet tikriausiai nešiu i lauką,nes pratinsiu gyventi lauke,o tręšiu kaip ir visas gėles tuo pačiu palaistau ir pušeles bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 07 06, 10:30)
Pasisodinome apie 10 kalnų pušelių. Viena neprigijo, o vieną, kuri gražiausiai auga teks persodinti (planuojame toje vietoje šiiltnamiuką statyti) doh.gif Gal patartumėte, kokiu laiku būtų geriausia tai padaryti, ar rudenį ar laukti pavasario? Ačiū 4u.gif

Pušis geriausiai prigyja persodita pavasarį, jei sodisite rudenį, tai reikia kuo anksčiau sodinti, kad iki šalčių suspėtų įsišaknyti, jei nesuspėja įsišaknyti, tai pavasarį pašalas jas iškilnoja ir gali nudžiūti.

Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2009 07 06, 13:13)
Norėjau paklausti,o pikuojant į kokią geriau žemę sodinti pušeles?Jos pas mane jau sudygę tikrai koks mėnuo,jei ne daugiau. g.gif Ir eglė dygliuota taip pat sudygųsi.Trąšų gal jau reiktų kokių spygliuočių?Visai nieko nežinau apie spygliuočių auginimą. blush2.gif

Na, aš irgi nežinau, persodinau dabar į iš miško atsineštą žemę (kasiau po lazdynu), atrodo prigijo biggrin.gif Auginu balkone ir laistau spygliuočių trašom.
Atsakyti