Geras dalykas kaljanas. teko kelis kart rūkyt, tikrai patiko. Labiausiai tai turbūt kvapas tų skaniųjų tabakų man patinka. Žadu ir aš kažkada įsigyti, bet vis laukiu kada kas iš draugų į kokią kelionę vyks, kad galėtų nupirkti, nes ten jie daug pigesni nei čia pas mus.
Kai pažiūrėjau "Savam" kainas, tai net negera pasidarė. jų kainos apie 400Lt ir t.t., o realiai žinau, kad už 100 Lt tikrai nupirktų.
Kai pažiūrėjau "Savam" kainas, tai net negera pasidarė. jų kainos apie 400Lt ir t.t., o realiai žinau, kad už 100 Lt tikrai nupirktų.
QUOTE(pupute @ 2006 07 15, 06:08)
O ar buvai ten? Aš buvau rimtam renginį su profesorės paskaita , man patiko.
GAL KAS PARDUODATE GERĄ, DIDELĮ KALJANĄ, PARAŠYKIT Į AŽ
Vilniuje Akropolyje yra tabako parduotuvė, ten yra kaljanų(kai žiūrėjau prieš metus mačiau už 180 lt ir daugiau(kurie man patiko))
Sveikos, o gal kuri žinot ar Vilniaus Akropolyje galima įsigyti spec. tabako kaljanui?
na tokio kaip uogienė? ir kokia maždaug jo kainelė? dar domina visi kiti priedai...angliukai, folija. būčiau labai dėkinga

QUOTE(pupute @ 2006 07 14, 21:31)
sveikos.. Niu pamaciau per meiles trikampy ir uzsimaniau nerealiai pabandyti kaljano.. Gal zinot kur Kaune galima pabandyti? kokiam bariuky ar kazkas tokio? macius esu laisvej, bet jau uzsidare, nespejau

kaune galima pabandyt restorane Ramzis II senamiestyje (gatvės tiksliai nepamenu - einant Vilniaus gatve link rotušės yra nuoroda)

QUOTE(MELDA @ 2006 07 14, 23:10)
Aldivane, priestoties turgaus, ten visai jauku.
o ten kiek vietos? mesruosiames penkiese minimumu eiti, gal dar dasides kas... kaip ten kainos gal gali pasakyti?
Sveikos,
įsigijau kaljaną - draugė iš Egipto parūpino, kaina 45 $. Didelis. Bandžiau sudėti, lyg ir gavosi, tik dar lieko viena keista detalė, kuri niekur netinka
tai storo stiklo pailgas susuktas gaminys (panašiai kaip ant eglutės viršūnės dedamas), ir abiejų galų turintis metalinius antgaliukus, kaip sraigtus. Į kur jį įsukti galima, galva neišneša
įsigijau kaljaną - draugė iš Egipto parūpino, kaina 45 $. Didelis. Bandžiau sudėti, lyg ir gavosi, tik dar lieko viena keista detalė, kuri niekur netinka

Čia gal kandikliai??? Jie būna keičiami kiekvienam žmogui

QUOTE(Aga @ 2006 09 03, 22:12)
uj ne, kandiklių yra, juos atpažįstu. Čia toks masyvokas, kažkur turėtų būti įsukamas.. Kažkur girdėjau terminą aparatas dūmams nuleisti, gal kaip tik tas ir bus

Dar klausimėlis - esu tikra, kad kaljanas geras, egiptietis rinko kaip sau, bet man neįsikiša pagrindinis metalinis vamzdis į stiklinę vazą - jis turi tokią gumą... Ar taip ir turi būti? Ar turėčiau bandyti per jėgą jį įkišti?