Įkraunama...
Įkraunama...

Kaljanas

Mano irgi sunkiai kišas labai, gal taip turi būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 09 04, 07:45)
Mano irgi sunkiai kišas labai, gal taip turi būti g.gif

išbandžiau - viskas thumbup.gif į vazą šiaip ne taip įsikišo, ne iki galo, bet dūmų nepraleido. tos detalės sėkmnigam rūkymui net neprireikė g.gif
Atsakyti
Kokį tabaką renkatės? Vis eksperimentuojat su naujais ar jau tradiciškai perkat tą patį? bigsmile.gif
Aš pati prie antrųjų prisiskirčiau, naudoju tik obuolinį tabaką, kiti kažkaip nelimpa, bent jau man, o vyras visus peša ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rys: 08 rugsėjo 2006 - 20:26
Eisiu ieskot kaljano i akropoli ax.gif
Atsakyti
Mes tai pirkom kaljana Turkijoj. Sumokejom 50$.
Gal ir brangoka, bet patikino, kad daiktas tikrai geras. Bronzinis, todel ilgai laikys. Kiti metalai labai greit oksiduojasi.

Bandem namie uzsikurti tik karteli. Bet kazkaip nelabai pavyko. Vis tas angliukas kazkaip neisidege. Nesugalvoju, kaip ji geriau ikurti. g.gif
Nors Turkijoj ta kaljana irgi bandem. Su tuo paciu tabaku, ir angliuku turkas uzkure.
Bet jie ten turi spec. degiklius angliukams ikurti, paskui dar galingus plaucius lotuliukas.gif
Tai kai patraukia atrodo dumai ir visur ruksta lotuliukas.gif

Rukem kelis kart obuolini tabaka. Tai tikrai skaniai kvepia. O namie pabandem kapucino. Tai jokio kvapo nerasta schmoll.gif Tik tabakas paprastas jauciasi.
Atsakyti
QUOTE(gitangr @ 2006 09 09, 15:18)
Mes tai pirkom kaljana Turkijoj. Sumokejom 50$.
Gal ir brangoka, bet patikino, kad daiktas tikrai geras. Bronzinis, todel ilgai laikys. Kiti metalai labai greit oksiduojasi.

Bandem namie uzsikurti tik karteli. Bet kazkaip nelabai pavyko. Vis tas angliukas kazkaip neisidege. Nesugalvoju, kaip ji geriau ikurti. g.gif
Nors Turkijoj ta kaljana irgi bandem. Su tuo paciu tabaku, ir angliuku turkas uzkure.
Bet jie ten turi spec. degiklius angliukams ikurti, paskui dar galingus plaucius lotuliukas.gif
Tai kai patraukia atrodo dumai ir visur ruksta lotuliukas.gif

Rukem kelis kart obuolini tabaka. Tai tikrai skaniai kvepia. O namie pabandem kapucino. Tai jokio kvapo nerasta schmoll.gif Tik tabakas paprastas jauciasi.

mes ir turkijoj pirkom, tai ten irgi isbandem viska jie parode,tai viskas ciki buvo, na o namie kai parsivezem is pradziu irgi nelabai kas gavosi, tai angliukai blogai isikuria, tai neina dumu itraukt, tai dar kas... doh.gif tikrai jau galvojau, kad bloga nusipirkau, bet paskui jau viskas gerai isejo, matyt praktikos truko lotuliukas.gif
Atsakyti
Sorry, nelabai į temą, bet neištvėriau nepriminusi, kad kaljaną rūkyti nėra nekalta. Laikrašty skaičiau, kad tai net pavogingiau sveikatai nei cigaretės. Man gaila, kad kaljanai taip populiarėja... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(varleee @ 2006 10 08, 17:15)
Sorry, nelabai į temą, bet neištvėriau nepriminusi, kad kaljaną rūkyti nėra nekalta. Laikrašty skaičiau, kad tai net pavogingiau sveikatai nei cigaretės. Man gaila, kad kaljanai taip populiarėja...  verysad.gif

Manau, kad visi turintys kaljanus tai zino, tik cigaretes zmones ruko kasdien, o kaljana kai atsidziaugia (buna toks periodas po isigijimo, kai rukai vos ne kasdien, bet tai trunka tik pora savaiciu) gal karta per menesi ir tai biciuliu kompanijoj ax.gif

Gal kas zinot kur galima butu gaut nusipirkt vidutinio dydzio kaljano kolba, pageidautina melynos spalvos, nes savaja sudauzem doh.gif
Atsakyti
gal zinot kur neperbrangiausiai isigyti kaljana , bet kad ne koks ss butu, noriu kad butu 2 isejimai , gal kas zino kiek mazdaug tai gali kainuoti
Atsakyti
QUOTE(edituka @ 2006 10 19, 11:50)
gal zinot kur neperbrangiausiai isigyti kaljana , bet kad ne koks ss butu, noriu kad butu 2 isejimai , gal kas zino kiek mazdaug tai gali kainuoti

Vilniuj didziausias pasirinkimas Izidej bei Skony ir kvape, bet geriausia is rytu saliu parsivezt - kokybiska, grazu ten galima gaut n kartu pigiau nei cia mirksiukas.gif Vilniuj vidutinio didumo ir puosnumo kiek teko matyt prasideda nuo 200lt, o toki pat pvz. Egipte uz 60-80lt paimtum (cia kalbu ne apie skardinius, o apie tikrus, tekintus, sunkaus metalo).
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2006 10 19, 13:36)
Vilniuj didziausias pasirinkimas Izidej bei Skony ir kvape, bet geriausia is rytu saliu parsivezt - kokybiska, grazu ten galima gaut n kartu pigiau nei cia mirksiukas.gif Vilniuj vidutinio didumo ir puosnumo kiek teko matyt prasideda nuo 200lt, o toki pat pvz. Egipte uz 60-80lt paimtum (cia kalbu ne apie skardinius, o apie tikrus, tekintus, sunkaus metalo).

smile.gif tai kad nevaziuju i ten verysad.gif ir neturiu pazistamu kas ten vaziuotu verysad.gif
Atsakyti
Tadu reik gimtojoj salelej Lietuvelej ieskot. Karts nuo karto ir SM skelbimukai apie parduodamus kaljanus islenda. Arba gali atskira tema paskelbt - o gal kas ims ir pasiulys mirksiukas.gif
Atsakyti