dekui uz nuorodele.... esu si filmuka maciusi per TV, bet perziurejau dar karteli...gerai-siek tiek atsviezinau atminti...brrr...
Man tai niekas neskauda, o nuo ko prasidėjo nežinau...
QUOTE(zalioji@ @ 2009 03 01, 23:38)
Man tai niekas neskauda, o nuo ko prasidėjo nežinau...
Keista...

O tu buvai pas iprastus gydytojus ar tik pas ta biologinio lauko korektore?
Kas ir kaip tau nustate ta kasos uzdegima?

QUOTE(Jammin1 @ 2009 03 02, 12:38)
Keista...
Dar buna ir tokiu pankreatitu,kur nieko neskauda?

O dievulėliau, prisišnekėjau

Šiaip nerūkiau porą mėnesių, vakar kaip užrūkėm ir dar sidro atsigėriau

Pas įprastus nebuvau, tėvai neleidžia

Na jeigu turi bedu su kasa- alkoholi geriau uzmirst
O siaip , mano nuomone, vistiek geriau apsilankyti pas normalius gydytojus
Na kad neprisizaist taip sakant, nes menki juokai cia su tom kasom
Nelinkeciau sulaukti mano likimo

Jammin1, perskaiciusi tavo istorija- noriu pasakyt-zaviuosi tavo stiprybe ir optimizmu
stiprek, daug iskentejai...

Aciukas
Visos turim buti stiprios ir optimistiskos, kad jokios ligos musu nenugaletu

Visos turim buti stiprios ir optimistiskos, kad jokios ligos musu nenugaletu

QUOTE(Jammin1 @ 2009 03 02, 18:15)
Na jeigu turi bedu su kasa- alkoholi geriau uzmirst
Na kad neprisizaist taip sakant, nes menki juokai cia su tom kasom

Aš taip norėčiau jį užmiršt, bet ne visada išeina

Beje, gal nuskambės kvailai, bet vakar teko gerti "šiek tiek" degtinės, ir ji nuėmė visą skausmą... Dar priedo katė miega ant tos vietos, ir skausmo kaip nebūta

Siaip ne pirma karta girdziu, kad degtine skausmeli nuema 
Su manim ligonineje gulejo viena moteriske, kuri sirgo umiu nekrotiniu pankreatitu, tai ji kelis kartus mane "moke": "Jeigu gersi alkoholi, tai rinkis degtine-ir skausma kuriam laikui sumazina,ir priepuolio tikimybe mazesne(lyginant su kitais alkoholiniais gerimais)"
Sutinku, kad alkoholis galbut nuema skausma, bet manyciau kad tuomet liga vystosi kitaip- priepuoliu gal ir nebuna, bet kasai vistiek yra "tyliai" kenkiama.
Siaip is pradziu ir as maniau, kad alkoholio visiskai atsisakyti gali buti sunku, nes esam jaunos, vakareliai, draugai, isvykos ir t.t. Bet kai beda prispyre,tai netik isvis atsisakiau to brudo, bet dar ir rukyt sugebejau mest
Na, anyway, as nemokau taves, tik patariau
Pasaugok save kol nevelu

Su manim ligonineje gulejo viena moteriske, kuri sirgo umiu nekrotiniu pankreatitu, tai ji kelis kartus mane "moke": "Jeigu gersi alkoholi, tai rinkis degtine-ir skausma kuriam laikui sumazina,ir priepuolio tikimybe mazesne(lyginant su kitais alkoholiniais gerimais)"

Sutinku, kad alkoholis galbut nuema skausma, bet manyciau kad tuomet liga vystosi kitaip- priepuoliu gal ir nebuna, bet kasai vistiek yra "tyliai" kenkiama.
Siaip is pradziu ir as maniau, kad alkoholio visiskai atsisakyti gali buti sunku, nes esam jaunos, vakareliai, draugai, isvykos ir t.t. Bet kai beda prispyre,tai netik isvis atsisakiau to brudo, bet dar ir rukyt sugebejau mest

Na, anyway, as nemokau taves, tik patariau

Pasaugok save kol nevelu

Prajuokino baltoji!
patiko, zino savo ligiales is bureju, valgo ka nori, geria, pas daktariukus neina
katineliai ja gydo... jai gerai
O mes cia depresuojam su savo dietom
ka padarysi ir literatura raso kad po persirgto umaus pankretito daug kas suserga neurozemis
Bet nuo tu dieteliu mes geriau jauciames
O tevai pas daktarus neliaidzia? Turbut nezino kas cia per liga.. ir kad letinis pankretitas ne ka geriau nei umus...?
vis masciau kaip tau sekesi sis reikaliukas
saunuole!

O mes cia depresuojam su savo dietom

ka padarysi ir literatura raso kad po persirgto umaus pankretito daug kas suserga neurozemis

Bet nuo tu dieteliu mes geriau jauciames

O tevai pas daktarus neliaidzia? Turbut nezino kas cia per liga.. ir kad letinis pankretitas ne ka geriau nei umus...?

Jammin1, Bet kai beda prispyre,tai netik isvis atsisakiau to brudo, bet dar ir rukyt sugebejau mest

Naujiena džiūvėsių fronte!
Savaitgaly Akropolio Maximkoje užtikau veik prieš metus iš IKI dingusius prancūziškus REVA džiūvėsius. Jie gardesni už juos dabar IKI pakeitusius naujuosius. Be to, jų yra 2 rūšių: vieni prėski, o kiti pasaldinti, su migdolų prieskoniu, galima sakyti, desertiniai.
Jei ką sudomino, jie pardėje prie džiūvėsių įsitaisę, tokiuose oranžiniuose popieriniuose pakeliuose su patiekalo, kurį iš jų galima pasidaryti, nuotrauka.
Jammin, rašei, kad juosiantys skausmai neatstoja. Gal viskas savaime susitvarkė be gydytojo pagalbos, kad jau apie tai daugiau nerašai? O pilvas kaip, susigydė?

Jammin, rašei, kad juosiantys skausmai neatstoja. Gal viskas savaime susitvarkė be gydytojo pagalbos, kad jau apie tai daugiau nerašai? O pilvas kaip, susigydė?
QUOTE(vi_ @ 2009 03 03, 22:56)
Oooo, džiuvėsėlių būtinai pabandysiu, nes ką parduoda mano artimiausia parduotuvė maxima-jau seniai pabodę ir į džiuvėsiu skyrių užsukam vis rečiau

Skausmai nesusitvarkė- kaip nemiegojau naktim, taip iki šiol nemiegu

O pilvas visai neblogai atrodo, žaizdelės jau užsitraukusios, galgi daugiau nepūliuos