Įkraunama...
Įkraunama...

pankreatitas (kasos uždegimas)

dekui uz nuorodele.... esu si filmuka maciusi per TV, bet perziurejau dar karteli...gerai-siek tiek atsviezinau atminti...brrr...
Atsakyti
Man tai niekas neskauda, o nuo ko prasidėjo nežinau...
Atsakyti
QUOTE(zalioji@ @ 2009 03 01, 23:38)
Man tai niekas neskauda, o nuo ko prasidėjo nežinau...

Keista... g.gif Dar buna ir tokiu pankreatitu,kur nieko neskauda? g.gif bigsmile.gif
O tu buvai pas iprastus gydytojus ar tik pas ta biologinio lauko korektore?
Kas ir kaip tau nustate ta kasos uzdegima? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 03 02, 12:38)
Keista...  g.gif  Dar buna ir tokiu pankreatitu,kur nieko neskauda?  g.gif  bigsmile.gif
O tu buvai pas iprastus gydytojus ar tik pas ta biologinio lauko korektore?
Kas ir kaip tau nustate ta kasos uzdegima? mirksiukas.gif

O dievulėliau, prisišnekėjau biggrin.gif
Šiaip nerūkiau porą mėnesių, vakar kaip užrūkėm ir dar sidro atsigėriau doh.gif Visą naktį skaudėjo ten kažkur, kasa turbūt? Dar ir dabar...
Pas įprastus nebuvau, tėvai neleidžia biggrin.gif
Atsakyti
Na jeigu turi bedu su kasa- alkoholi geriau uzmirst mirksiukas.gif
O siaip , mano nuomone, vistiek geriau apsilankyti pas normalius gydytojus g.gif Na kad neprisizaist taip sakant, nes menki juokai cia su tom kasom schmoll.gif
Nelinkeciau sulaukti mano likimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Jammin1, perskaiciusi tavo istorija- noriu pasakyt-zaviuosi tavo stiprybe ir optimizmu thumbup.gif thumbup.gif stiprek, daug iskentejai... 4u.gif
Atsakyti
Aciukas 4u.gif

Visos turim buti stiprios ir optimistiskos, kad jokios ligos musu nenugaletu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 03 02, 18:15)
Na jeigu turi bedu su kasa- alkoholi geriau uzmirst  mirksiukas.gif
O siaip , mano nuomone, vistiek geriau apsilankyti pas normalius gydytojus  g.gif  Na kad neprisizaist taip sakant, nes menki juokai cia su tom kasom  schmoll.gif
Nelinkeciau sulaukti mano likimo  mirksiukas.gif

Aš taip norėčiau jį užmiršt, bet ne visada išeina blush2.gif
Beje, gal nuskambės kvailai, bet vakar teko gerti "šiek tiek" degtinės, ir ji nuėmė visą skausmą... Dar priedo katė miega ant tos vietos, ir skausmo kaip nebūta smile.gif
Atsakyti
Siaip ne pirma karta girdziu, kad degtine skausmeli nuema smile.gif
Su manim ligonineje gulejo viena moteriske, kuri sirgo umiu nekrotiniu pankreatitu, tai ji kelis kartus mane "moke": "Jeigu gersi alkoholi, tai rinkis degtine-ir skausma kuriam laikui sumazina,ir priepuolio tikimybe mazesne(lyginant su kitais alkoholiniais gerimais)" biggrin.gif

Sutinku, kad alkoholis galbut nuema skausma, bet manyciau kad tuomet liga vystosi kitaip- priepuoliu gal ir nebuna, bet kasai vistiek yra "tyliai" kenkiama.

Siaip is pradziu ir as maniau, kad alkoholio visiskai atsisakyti gali buti sunku, nes esam jaunos, vakareliai, draugai, isvykos ir t.t. Bet kai beda prispyre,tai netik isvis atsisakiau to brudo, bet dar ir rukyt sugebejau mest bigsmile.gif

Na, anyway, as nemokau taves, tik patariau mirksiukas.gif
Pasaugok save kol nevelu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 03 kovo 2009 - 12:04
Prajuokino baltoji! biggrin.gif patiko, zino savo ligiales is bureju, valgo ka nori, geria, pas daktariukus neina biggrin.gif katineliai ja gydo... jai gerai thumbup.gif thumbup.gif
O mes cia depresuojam su savo dietom verysad.gif
ka padarysi ir literatura raso kad po persirgto umaus pankretito daug kas suserga neurozemis biggrin.gif
Bet nuo tu dieteliu mes geriau jauciames tongue.gif thumbup.gif
O tevai pas daktarus neliaidzia? Turbut nezino kas cia per liga.. ir kad letinis pankretitas ne ka geriau nei umus...? ax.gif

Jammin1, Bet kai beda prispyre,tai netik isvis atsisakiau to brudo, bet dar ir rukyt sugebejau mest

thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif vis masciau kaip tau sekesi sis reikaliukas doh.gif saunuole!
Atsakyti
Naujiena džiūvėsių fronte! smile.gif Savaitgaly Akropolio Maximkoje užtikau veik prieš metus iš IKI dingusius prancūziškus REVA džiūvėsius. Jie gardesni už juos dabar IKI pakeitusius naujuosius. Be to, jų yra 2 rūšių: vieni prėski, o kiti pasaldinti, su migdolų prieskoniu, galima sakyti, desertiniai. smile.gif Jei ką sudomino, jie pardėje prie džiūvėsių įsitaisę, tokiuose oranžiniuose popieriniuose pakeliuose su patiekalo, kurį iš jų galima pasidaryti, nuotrauka.

Jammin, rašei, kad juosiantys skausmai neatstoja. Gal viskas savaime susitvarkė be gydytojo pagalbos, kad jau apie tai daugiau nerašai? O pilvas kaip, susigydė?

Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2009 03 03, 22:56)
Jammin, rašei, kad juosiantys skausmai neatstoja. Gal viskas savaime susitvarkė be gydytojo pagalbos, kad jau apie tai daugiau nerašai? O pilvas kaip, susigydė?

Oooo, džiuvėsėlių būtinai pabandysiu, nes ką parduoda mano artimiausia parduotuvė maxima-jau seniai pabodę ir į džiuvėsiu skyrių užsukam vis rečiau smile.gif

Skausmai nesusitvarkė- kaip nemiegojau naktim, taip iki šiol nemiegu verysad.gif Šiandien skambinausi Šileikiui, sutarėm kad ketvirtadienį pasirodysiu, padarys echoskopiją. Tikiuosi paaiškės kas ten per velniava vėl dedasi, nes jau taip atsibodo visi tie skausmai doh.gif
O pilvas visai neblogai atrodo, žaizdelės jau užsitraukusios, galgi daugiau nepūliuos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 03 kovo 2009 - 22:18