QUOTE(Jammin1 @ 2009 03 03, 23:14)
Skausmai nesusitvarkė- kaip nemiegojau naktim, taip iki šiol nemiegu
Šiandien skambinausi Šileikiui, sutarėm kad ketvirtadienį pasirodysiu, padarys echoskopiją. Tikiuosi paaiškės kas ten per velniava vėl dedasi, nes jau taip atsibodo visi tie skausmai 
O pilvas visai neblogai atrodo, žaizdelės jau užsitraukusios, galgi daugiau nepūliuos

O pilvas visai neblogai atrodo, žaizdelės jau užsitraukusios, galgi daugiau nepūliuos

Man po ligonines chirurgai sake: kad su jais bendrauti teks ilgai, su ironija patare su gasroenterologais nesusidet nes jie neturi info apie mano pilna ligos eiga (gali uzduot kokiu vaistu ir grybelis isimes). Taciau kai namie desimt dienu vos daeidavau iki wc, vandes atsigert, vyras nuveze pas seimos gyd. atliko bendra kraujo tyrima,

Mane krete saltis temperatura 37.3 kartais 37.8, pykino nuo maisto kvapu, valgyt vos ka prisiversdavau (dziuveseli su kefyru arba dziuveseli su slyvu sultym )

Klynikose gastroenterologai su chirurgais pasitare skyre triju antibijotiku kursa i vena (zarnynas jau nebedirbo

O salta tai budavo daugiau kaip puse metu. Maitinaus labai grieztai pagal patarimus, jauciaus

Cia stiprus kolektyvas