Įkraunama...
Įkraunama...

66 North Iceland drabužėliai mažyliams

QUOTE(Mama Reda @ 2011 09 14, 09:53)

Ar tikrai mazokas? As kazkaip vienu momentu praeta ziema irgi pagalvojau, kad mums mazokas. Bet pasirodo, kad kaip tik didokas buvo. nes siais metais uzdejau pamatuoti ir taip gerai apgaubia veiduka ir ausytes. O praeta ziema ausytes neapgaubdavo, nes buvo didokas. O pagalvojau, kad neapgaubia, nes maza kepure mums. Siaip gerai sios kepurytes tempiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 09 14, 12:02)
Ar tikrai mazokas? As kazkaip vienu momentu praeta ziema irgi pagalvojau, kad mums mazokas. Bet pasirodo, kad kaip tik didokas buvo. nes siais metais uzdejau pamatuoti ir taip gerai apgaubia veiduka ir ausytes. O praeta ziema ausytes neapgaubdavo, nes buvo didokas. O pagalvojau, kad neapgaubia, nes maza kepure mums. Siaip gerai sios kepurytes tempiasi smile.gif

As negaliu net uztemti ties ausim uzstringa. taip apsitempe o kol numoviau doh.gif
sake kad nuo metu, bet matyt mes laaabai dideli.
Atsakyti
Sveikos mamytes, norejau paklausti, o tie Kria kombinezonai yra tiki iki 86 cm ugio ar buna ir didesniems vaikams. Labai noreciau savo dukrytei nupirkti, bet ji jau dabar 84 cm, o pats didziausias kiek maciau 86 cm...
Atsakyti
QUOTE(Haiku333 @ 2011 09 20, 21:28)
Sveikos mamytes, norejau paklausti, o tie Kria kombinezonai yra tiki iki 86 cm ugio ar buna ir didesniems vaikams. Labai noreciau savo dukrytei nupirkti, bet ji jau dabar 84 cm, o pats didziausias kiek maciau 86 cm...

buna ir dydesniu,bijau sumeluoti,bet dydesniem kainos berods nuo 500lt
Turejom mes dydesni,jis toks jau standesnes medziagos,bet tokiai kainai doh.gif yra ir geresniu kombiu
Atsakyti
QUOTE(Haiku333 @ 2011 09 20, 22:28)

jie yra padidinti, tad 84 cm vaikui galima drasiai pirkti. Mano dukra 74 dydi dar tilpo budama 1,5 metu. Tad i 86 dydi manau iki kokiu 90 cm, tikrai tilps.
Bet tik klausimas ar tokiam dideliam vaikui patogu toks kombinezonas....
Erikiuxx kalba apie kita sluoksni - virsutini. O flyso paskutinis dydis 86, paskui yra tik atskirai kelnes ir megztukai.
o virsutiniu yra ir didesniu modeliu - Magni man atrodo vadinasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aliira: 21 rugsėjo 2011 - 09:22
Sveikos,
Niekur nerandu iki kokios temp. tinkamas sis kombis, galvoju dukrytei pavasariui nupirkti g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2012 01 31, 12:35)
Sveikos,
Niekur nerandu iki kokios temp. tinkamas sis kombis, galvoju dukrytei pavasariui nupirkti  g.gif

Labiausiai vykes musu pirkinys is rubeliu, nupirkome si rudeni ir iki kol dideli salciai neatejo, devejo mano mazius (5-9men) lauke ir kelionese, nei susaldavo, nei sukaisdavo. Patogus labai, mano vaikas stambus, tai lengva aprengti. Manyciau, kad iki kokiu -5 tai drasiai tiks. Tiesa, maniskis dar nevaiksto, bet vezime sedi.
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2012 01 31, 13:35)
Sveikos,
Niekur nerandu iki kokios temp. tinkamas sis kombis, galvoju dukrytei pavasariui nupirkti  g.gif

Temp. ir nerasit parasytos. Mes devedavom iki 4 laipsniu ant vilnonio bodzio ir pedkelniu, jei vezime dar priklosit, tai tikrai uztenka. Puikus pirkinys, rudeniui pavasariui, kartais net vasara reikalingas prie kokios juros ar pan. Nesiojam dabar ji po virsutiniu kombinezonu.

Atsakyti
QUOTE(luzere @ 2012 01 31, 14:21)
Labiausiai vykes musu pirkinys is rubeliu, nupirkome si rudeni ir iki kol dideli salciai neatejo, devejo mano mazius (5-9men) lauke ir kelionese, nei susaldavo, nei sukaisdavo. Patogus labai, mano vaikas stambus, tai lengva aprengti. Manyciau, kad iki kokiu -5 tai drasiai tiks. Tiesa, maniskis dar nevaiksto, bet vezime sedi.

QUOTE(Aliira @ 2012 01 31, 14:44)
Temp. ir nerasit parasytos. Mes devedavom iki 4 laipsniu ant vilnonio bodzio ir pedkelniu, jei vezime dar priklosit, tai tikrai uztenka. Puikus pirkinys, rudeniui pavasariui, kartais net vasara reikalingas prie kokios juros ar pan. Nesiojam dabar ji po virsutiniu kombinezonu.

Dekui uz atsakymus, o 0-6 men dydis nepadidintas? Mano pupa nebus labai didele ir stambi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2012 01 31, 17:31)
Dekui uz atsakymus, o 0-6 men dydis nepadidintas? Mano pupa nebus labai didele ir stambi  g.gif

Pradzioj skes smile.gif mano vyrukas irgi ne is dideliu buvo. Realiai tinka iki kokiu 7 men tai tikrai gal ir ilgiau. Pardaviau anksciau, nes turejau balta ir norejosi jau tamsesnio. Naujagimiui rekomenduociau ju vilnoni bodziuka - geris smile.gif jei gimdysit vasari-kova jo dar labai reikia, puikiai padeda sureguliuoti siluma.

Paziurejau, kad jau turit savo turteli 4u.gif tai po keliu menesiu tas kombinezonas jau bus normaliau su dydziu, mes turejom nuo gimimo tai labai didelis pradzioj buvo, o va 3-4 men. jau visai normaliai pasidare.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aliira: 31 sausio 2012 - 16:52
QUOTE(Aliira @ 2012 01 31, 17:41)
Pradzioj skes smile.gif mano vyrukas irgi ne is dideliu buvo.  Realiai tinka iki kokiu 7 men tai tikrai gal ir ilgiau. Pardaviau anksciau, nes turejau balta ir norejosi jau tamsesnio. Naujagimiui rekomenduociau ju vilnoni bodziuka - geris smile.gif jei gimdysit vasari-kova jo dar labai reikia, puikiai padeda sureguliuoti siluma.
Paziurejau, kad jau turit savo turteli  4u.gif  tai po keliu menesiu tas kombinezonas jau bus normaliau su dydziu, mes turejom nuo gimimo tai labai didelis pradzioj buvo, o va 3-4 men. jau visai normaliai pasidare.

Maniske pupa jau gimus, bet mazute gana, dabar mums 5 savaites, gal kovui balandziui, nebus baisiai didelis? As galvojau apie balta, nepraktiska?
Kokia kaina Lietuvoje bodziuko? Dabar naudojam is Rasakilos vilnos su silku ir Loritos grynos vilnos, man gal Loritos net mielesnis ir gerokai pigesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2012 01 31, 18:06)
Maniske pupa jau gimus, bet mazute gana, dabar mums 5 savaites, gal kovui balandziui, nebus baisiai didelis? As galvojau apie balta, nepraktiska?
Kokia kaina Lietuvoje bodziuko? Dabar naudojam is Rasakilos vilnos su silku ir Loritos grynos vilnos, man gal Loritos net mielesnis ir gerokai pigesnis  g.gif

tai jei nesiojat tai koks skirtumas kokios firmos smile.gif brangus jie- nebepamenu, pirkau per ispardavima ar akcija. Baltas nera labai teplus, bet dukra turejo rozini, dabar turim melyna - praktiskiau 4u.gif
Atsakyti