Įkraunama...
Įkraunama...

Pirkimas/pardavimas/registravimas

Labux, smile.gif turbūt dar prisimenat tuos laikus, kai pardavinėdavom savo keturračius žirgus pagal taip vadinamus "generalinius" įgaliojimus g.gif . Tokiu būdu ir aš pardaviau doh.gif savo mašiniuką vienam užsieniečiui iš Rusijos. Tai buvo daugiau, kaip prieš 5 metus.
Tai va. O ta mašinikė tai taip ir liko kabėti ant mano vardo(žargoniškai kalbant sory blush2.gif ).
Gal žinotė kokių nors būdų, kaip atsikratyti šitos naštos g.gif ? Ar tai įmanoma?

Bučiau laba laba dėkinga už bet kokią informaciją 4u.gif wub.gif !
Atsakyti
Pazistu zmoniu, "ant kuriu" ne po viena masina taip "kabo"..ir nieko.. ar yra tau butinybe ja atsikratyt? Nes, jei tiesiog siaip nerimauji, tai nieko baisaus, juk tam ir yra tas igaliojimas, kad igaliotasis butu 100 proc atsakingas uz auto ir su ja susijusias situacijas.
Visa info gali suteikta Regitra smile.gif
Atsakyti
Taip taip ir mums taip nutiko.Reikėjo pateikti dokumentus į soc rūpybą dėl mažų pajamų,tai mums tris mašiniukus prikabino doh.gif ,kur realiai tik vieną turim.
Viena auto nevažiuojanti mano vardu ir viena,kur latviui pardavėm doh.gif .Jau kokie 6 metai,kai mes jo neturim,o mašiniukas vyro vardu regitroj registruotas
Net nežinau,ar įmanoma taip atsikratyti. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (mirtise): 13 kovo 2007 - 22:48
QUOTE(zhmonijus @ 2007 02 24, 00:53)
ar yra tau butinybe ja atsikratyt? Nes, jei tiesiog siaip nerimauji, tai nieko baisaus,
Visa info gali suteikta Regitra smile.gif

tai kad sako mokescius mokesim nuo kiekvieno masiniuko, as irgi taip pardaviau,o dabar nezinau kaip ta masina nuo mano vardo nuimt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mameluke @ 2007 02 23, 21:50)
Labux,  smile.gif turbūt dar prisimenat tuos laikus, kai pardavinėdavom savo keturračius žirgus pagal taip vadinamus "generalinius" įgaliojimus g.gif . Tokiu būdu ir aš pardaviau  doh.gif savo mašiniuką vienam užsieniečiui iš Rusijos. Tai buvo  daugiau, kaip prieš 5 metus.
Tai va. O ta mašinikė tai taip ir liko kabėti ant mano vardo(žargoniškai kalbant sory blush2.gif ).
Gal žinotė kokių nors būdų, kaip atsikratyti šitos naštos g.gif ? Ar tai įmanoma?

Bučiau laba laba dėkinga už bet kokią informaciją  4u.gif  wub.gif !

Atsikratyt reikia, netgi butina. Igaliojimas nenuima atsakomybes del visu prievoliu, kurios priklauso masinos savininkui, tame tarpe ir mokesciu, jei tokie yra ar bus.
As tau kita pavyzdi pasakysiu - mano pusbrolio masina, vazinejanti pagal igaliojima padare avarija, uzmuse zmogu, pabego is ivykio vietos. Teismai vyksta jau tris metus, ir galo nematyti, nes kaltininkas neigia padares avarija, tuo metu vairaves automobili. O kad pusbrolis ta nakti miegojo namie savo lovoje irg irodyti neimanoma.
O pas mus Lietuva, ne CSI Majamis, kur ima antspaudus nuo vairo ir pan. Taigi...
As pasiklausinesiu, kieno galiu, kaip susitvarkyti, bet Tu savo ruoztu irgi ieskok iseities.
Atsakyti
O s.... Ant mano vyro irgi tokios 2 su igaliojimais masinos "kabo". O tai "Regotros" niekas nesiteiravo?
Atsakyti
QUOTE(Mameluke @ 2007 02 23, 21:50)
Labux,  smile.gif turbūt dar prisimenat tuos laikus, kai pardavinėdavom savo keturračius žirgus pagal taip vadinamus "generalinius" įgaliojimus g.gif . Tokiu būdu ir aš pardaviau  doh.gif savo mašiniuką vienam užsieniečiui iš Rusijos. Tai buvo  daugiau, kaip prieš 5 metus.

Bučiau laba laba dėkinga už bet kokią informaciją  4u.gif  wub.gif !

Jei dar yra likę mašinos valstybiniai numeriai, manau, neturėtų būti problemų išregistruoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citybird: 15 kovo 2007 - 19:53
QUOTE(citybird @ 2007 03 15, 20:53)
Jei dar yra likę mašinos valstybiniai numeriai, manau, neturėtų būti problemų išregistruoti.

Kaip gali būti likę numeriai, jei mašina su visais numeriais į Ukrainą išvažiavo. Aišku aš abejoju ar ji išvis dar važiuoja, gal kokiam kieme pamesta rudyja.
Aš jau nevilty verysad.gif
Negi taip ir nėra išeities? cry.gif
Atsakyti
Tokia vat situacija:pirkom mašiniuką ir norim truputį patvarkyti,todėl neskubam su technine apžiūra ir registracija.Dabar ji su prancūziškais numeriais .Nežinau ar yra koks nors terminas ,kiek laiko galiu neregistruoti?
Atsakyti
galit registruot, bet tech.apziuros nepraeiti iskart smile.gif Bus saugiau...nebent laikot po 9 spynom ir taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhmonijus: 04 gegužės 2007 - 21:43
Teorishkai su tokia masina vazineti negalima, t.y. reikia ant kaliaskes nuvezhti masina iki regitros ir technikines. Praktishkai, mentai labai retai kimba prie masinu su prancuziskais numeriais, todel patarciau pirma susitvarkyti ja, o jau paskui varyti registruoti ir iskart technikine. Kitu atveju jei uzregistruosi ir nepraeisi tech apziuros, gali greitai pakliuti i inspektoriu nagus schmoll.gif
Aisku jei masina apynauje, tai kol prancuziski numeriai geriau laikyti saugomoj aiskhtelej ar garazhe.
Atsakyti
Labai dėkoju už atsakymus bigsmile.gif Taip kolkas mašina ir "gyvena"saugojimo aikštelėje biggrin.gif buvom išvažiavę savaitgalį ir tikrai pravažiavom pro kelis mentų postus ,bet nestabdė...gal buvo užsiėmę lotuliukas.gif
Atsakyti