Įkraunama...
Įkraunama...

Pirkimas/pardavimas/registravimas

QUOTE(*ramunė* @ 2007 05 07, 15:04)
Labai dėkoju už atsakymus bigsmile.gif Taip kolkas mašina ir "gyvena"saugojimo aikštelėje biggrin.gif buvom išvažiavę savaitgalį ir tikrai pravažiavom pro kelis mentų postus ,bet nestabdė...gal buvo užsiėmę lotuliukas.gif

Jei draudima turi gali vazinet drasiai
Atsakyti
4u.gif Gaivinu seną temą ir dar norėčiau info... ax.gif perskaičiau pamokymus, kad pirmiausia pinigai, po to pasirašoma pirkimo - pardavimo sutartis. Taip suprantu, kad ją būtina tvirtinti notarinėj... g.gif . O toliau turbūt reiktų išregistruot automobilį? Ar aš klystu... g.gif Mat visi skambinantys siūlo pinigus ir nori, kad auto atiduotume be jokių perregistravimų. Mes taip nesutinkam...
Paprotinkit, prašau, kaip elgtis mirksiukas.gif
Atsakyti
Notarine forma butina perkant-parduodant nekilnojamaji turta, automobiliu pardavimui notaras nereikalingas.

Gyventoju pajamu mokestis yra 15 proc. (ne trys kaip kazkas cia rase). Mokamas nuo uzdirbtos sumos (skirtumo tarp pardavimo ir pirkimo kainos) ir jei auto islaikytas maziau nei tris metus.

Jokiu budu neatiduokite auto neisregistrave regitroj. Yra planuojama priimti istatyma del keliu mokescio (ar kaip ji ten pavadins) privaiems asmenims, kuris butu skaiciuojamas nuo kiekvienos tavo vardu registruotos auto. Taigi per eile metu galima susidaryti tokia situacija, kad vazinesi viena masina, o mokesi mokescius nuo 10 .

Pasirase pirkimo pardavimo sutarti, kurioje nurodykit auto valstybinius numerius, kebulo numeri, pardavimo kaina ir kt. butinus duomenis, eikite isregistruoti masinos i Regitra, po to jau pirkejo problema kada jis ja isiregistruos savo vardu.
Atsakyti
Gaivinu seną temą ir dar norėčiau info...  perskaičiau pamokymus, kad pirmiausia pinigai, po to pasirašoma pirkimo - pardavimo sutartis. Taip suprantu, kad ją būtina tvirtinti notarinėj...  . O toliau turbūt reiktų išregistruot automobilį? Ar aš klystu...  Mat visi skambinantys siūlo pinigus ir nori, kad auto atiduotume be jokių perregistravimų. Mes taip nesutinkam...
Paprotinkit, prašau, kaip elgtis 

Kaip cia teisingai rase - auto turi isregistruoti, o ne perregistruoti. Siaip abejoju ar pirkejas, kuris nenori jos registruotis, sutiks pasirases sutarti laikti, kol pardavejas begs stoveti eilese kol isregistruos nuo savo vardo auto. Geriausia auto isregistruoti oir sutarti pasirasyti ta pacia diena (kitaip tariant auto parduodi kaip paprasciausia daikta, nes jis buna jau be valstybiniu numeriu). Sutarciu blankai bent jau pries gerus metus budavo padeti pacioje regitroje ant stalu.

Linkiu sekmingai parduoti thumbup.gif
Atsakyti
gitulia, piranij@ - AČIŪ už info.
Nu bet man vistiek neaišku blush2.gif , jei abi pusės pasirašom pardavimo - pirkimo sutartį, tai nejau jos nereikia niekur įforminti ir tokia galioja... g.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2007 08 16, 00:25)
gitulia, piranij@ - AČIŪ už info.
Nu bet man vistiek neaišku  blush2.gif , jei abi pusės pasirašom pardavimo - pirkimo sutartį, tai nejau jos nereikia niekur įforminti ir tokia galioja...  g.gif

Užvakar pardaviau automobilį, tai galiu papasakot kaip tai vyksta 4u.gif
Tiesioj su pirkėju važiuojat į Regitrą, ten informacijoj gausit pirkimo-pardavimo sutarties blanką, jį užpildot ir laukiat savo eilės, toliau jau viską sutvarkys Regitros darbuotojas. Sutartis įforminama pačioj Regitroj, daugiau niekur nereikia formint mirksiukas.gif
Atsakyti
edinka, o kaip ta sutartis negalios, jei abi salys ja pasiraso. Viena sutarties egzemplioriu pateikiat regitros darbuotojui, tos sutarties pagrindu masina ir registruojama pirkejo vardu. Nebutu sutarties nebutu pagrindo registravimui.
Viena egzemplioriu sutarties pasilikit sakau, gal kada prireiks deklaruojant turta, pajamas ar pan.
Atsakyti
Gal kas buvo tokioje situacijoje? Noriu išregistruoti automobilį, kuris jau seniai atiduotas į savartyną, o numeriai ir dokumentai pamesti doh.gif
Ar įmanoma tai padaryti?
Atsakyti
QUOTE(rituxa @ 2007 11 27, 12:15)
Gal kas buvo tokioje situacijoje? Noriu išregistruoti automobilį, kuris jau seniai atiduotas į savartyną, o numeriai ir dokumentai pamesti doh.gif
Ar įmanoma tai padaryti?

Va,va,mano tėvai prieš kokius 8 m irgi savo seną žiguliuką pardavė detalėms,o jokių dokumentų neturi,ir neišregistruotas doh.gif Gal kas žinot,ką daryt,parašykit mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
labai paprasta - savininkas turi nuvaziuoti i regitra su pasu ir butu gerai prisiminti masinos numeri smile.gif
ten jie jau viska zino (pats ta dariau pries savaite) - duos pasirasyti prasyma, irasysite "automobilis priduotas i savartyna, pazymos neturiu, valstybiniai numeriai pamesti". sumokesite 7 lt ir viskas.
naudokites proga kol nera eiliu, nes gali buti kad priims kasmetinio automobiliu apmokestinimo istatyma - tada visi puls i regitra
Atsakyti
Bijau pameluoti, bet ar nuo gruodžio 1, ar nuo sausio, be laužo pažymos automobilio nurašyti bus negalima. Tačiau jei nieko neturite, automobilį galima išregistruoti, tik kainuos 11 lt.
Atsakyti
Merginos, gal jus padesit ar bent jau patarsit kur kreiptis, suzinojau, kad tuoj apmokestins automobilius kurie registruoti konkrecio zmogaus vardu. As pries 5 metus pardaviau savo mazdute 323f i baltarusija, aisku niekas su manim sutarciu nesudarinejo ir man jokiu numeriu neparveze tik pinigus sumokejo ir atgavau finale tech pasa. Buvau kvaila ir jauna, dabar taip nedaryciau ...gal patarsit man kaip pasielgti, kaip ta masiniuka isregistruoti?! nes mokesciu moketi visai nesinori ... blush2.gif
Atsakyti