as ir sutinku ir pritariu, kad Lietuvoje nera tokiu geru galimybiu yventi taip, kaip uzsienyje, bet tai ko cia tada dejuoja, tegu ir vaziuoja ten, tegu net neziuri i Lt puse, jei jau taip viskas cia juoda ir blogai. Ar jus patys padaret kazka del to, kad butu patiems geriau? sakysit nera galimybiu.. o kas jas turi duoti? negi valstybe visada jums turi viska duoti? kiek daug zmoniu yra kurie puikiai gyvena is tiek, kiek turi, ir nemato reikalo dejuoti, nes ne kas kitas savim turi pasirupinti, o tik jie patys!
Papildyta:
QUOTE(Utopia @ 2009 08 17, 00:55)
Na, nežinau, aš jau spėjau viską apeiti, o tai, kas vyksta dabar, manęs visiškai nedomina. Ir turėjau omeny muziejus ne meno, o daugiau mokslo.

Be to, man patinka, kad kitose šalyse vyksta įvairūs muzikiniai festivaliai (taip taip, domėjausi ir tais, kurie vyko Lietuvoje šią vasarą, bet vieninteliam "Tamsa muzika" festivalyje buvo VIENA atlikėja, dėl kurios norėjau važiuot). Nevyksta jokie normalūs koncertai, atsiprašau, kad taip pasakysiu, bet į šitą kaimą nieks nenori važiuoti, nes kai žmonės pripratę prie visokių
Yvų,
Bavarijų ir
šeškių, į normalių atlikėjų koncertus žmonės nesirenka (Enrique Iglesias man, deja, nepatinka).
O su darbu užsienyje tai nežinau kaip išeis, ypač dabar, kai krizė (kad ir ne tokia stipri, kaip pas mus). Kadangi esu užsibrėžusi tikslą ten mokytis, iškart tą ir noriu daryti, o ne "porą metų užsidirbt pinigų ir tada mokytis". Žinau n atvejų, kai taip išvažiavę žmonės mokslų net ir nebepabaigdavo, o po to jau maždaug "per vėlu". Teoriškai mokytis būtų galima, bet nebėra noro. Tikrai nenoriu, kad taip ir man atsitiktų. O per krizę kažin ar bus daug norinčių imti žmogų, kuris gali dirbti tik part-time.
spejai viska apeiti? o kaip dainuojamosios poezijos koncertai? nueik i psl Ka veikti.lt tikrai rasi ne popso koncertu, (tycia pati uzmeciau aki siandien)
o mokytis niekada ne velu -jei patys nenori, taip ir sako, yra daug 30-meciu kurie eina neakivaizdziai testi studiju
o pas mus krizes ne tokia jau ir dedele, nesapaliok, tu nezinai kas kitur darosi, kaip net lentynose duonos nera, va ten tai krize.
arba..pabandyk isijausti i nuskurusiu saliu gyventoju gyvenimus, kur pastoviai karai, kai kas valanda galvoji, kad tik ne ant tavo galvos bomba nukristu...
Papildyta:
va ir pati pasakei, kad kas vyksta dabar,
taves visiskai nedomina-tai ir nereikia tada sakyti, kad niekas nevyksta